fbpx
30   69
219   232
90   254
60   128
15   203

Kerst gift guide voor hem & haar

Sinterklaas is weer terug naar Spanje en hij maakt plaats voor de Kerstman! Stiekem vind ik dat helemaal niet erg want alhoewel ik vroeger gek was op Sinterklaas ben ik nu toch wel echt fan van de Kerstman. Lichtjes in huis, kaarsjes aan, een kerstboom erbij, het is zoo gezellig. Wij doen altijd aan cadeautjes en het uitkiezen daarvan is soms toch best lastig. In mijn Kerst gift guide voor hem & haar help ik je daar graag mee!

Kerstcadeaus voor hem

Eigenlijk heb ik ieder jaar struggles met het kopen van kerstcadeaus voor de mannen. Hiermee bedoel ik in mijn geval mijn vader, broer en vriend. Toch heb ik daar op de een of andere manier dit jaar totaal geen last van. Ik heb genoeg inspiratie en ben helemaal in de ‘kado weggeef sfeer’ haha! Stiekem vind ik cadeaus geven namelijk eigenlijk nog leuker dan cadeaus krijgen. Herkenbaar? I

Is de man waar jij een cadeau voor moet vinden gek op gadgets? Kijk dan eens naar een toffe smartwatch, hiermee sla je twee vliegen in één klap. Oftewel; een prachtig nieuw sieraad die gelijk dient als toffe gadget. Een perfect cadeau voor een man! Je kunt natuurlijk hiermee meteen denken aan een Apple Watch maar inmiddels zijn er echt nog veel meer merken met smartwatches die, eerlijk is eerlijk, een stuk mooier (en goedkoper) zijn!

Toevallig zei mijn vriend het laatst: ‘Misschien is het wel handig om iets te hebben waar ik mijn pasjes in kan doen!’ Dat soort opmerkingen onthoud ik dus meteen, haha! Op zoek naar een pasjeshouder dus. Ik kwam al gelijk terecht bij dit zwarte exemplaar van Secrid. Het is een slimwallet die ruimte biedt aan +/- 6 pasjes en is uitgerust met een Radio-frequency identification die bescherming biedt tegen contactloze diefstal.

Naast sieraden kun je natuurlijk ook denken aan een prachtige laptoptas. Gaat je vriend bijvoorbeeld iedere dag met een laptoptas naar het werk? Dan kan hij vast een nieuwe gebruiken. Deze van Chabo Bags is gemaakt van echt leer in de kleur zwart. Hij is overigens ook te verkrijgen in cognac. Een tas van goede kwaliteit waar hij absoluut jarenlang plezier van gaat hebben!

  • Michael Kors Access Grayson Hybrid Smartwatch – € 139,95
  • Secrid Slimwallet Matte Black Portemonnee S/M – € 49,95
  • Chabo Bags Detroit Office Black Laptoptas – € 152,95

Kerstcadeaus voor haar

Als ik mijn vriend en familie mag geloven dan is het ontzettend lastig om voor mij een cadeau te kopen. Als blogger krijg ik natuurlijk heel het jaar door genoeg opgestuurd waardoor een verlanglijstje samenstellen inderdaad ontzettend lastig is. Vaak vind ik het juist leuk om iets te gaan doen bijvoorbeeld, ik ben niet zo materialistisch ingesteld. Toch heb ik in deze Gift Guide een aantal hele toffe items gevonden waar je iedere vrouw blij mee kunt maken!

Ik trap af met deze prachtige clutch van Ted Baker. Sowieso ben ik fan van het merk Ted Baker en vind ik eigenlijk al hun tassen en accessoires fantastisch. Deze clutch is toch net even wat meer speciaal. Deze gouden clutch heeft namelijk een prachtige, feestelijke strik aan de voorkant. Een musthave voor bijvoorbeeld kerst en Oud&Nieuw.

Met sieraden maak je een vrouw natuurlijk altijd blij. Eerlijk is eerlijk, we kunnen er niet genoeg van hebben! Cluse is een merk wat vooral bekend is om haar prachtige horloges maar wist je dat ze ook mega mooie sieraden hebben? Ze verwerken hier veel hexagons en marmer in en ik ben enorm gecharmeerd van deze armband.

Natuurlijk scoor je met een horloge ook altijd. Op dit moment zijn vierkante horloges weer helemaal in en één merk die prachtige exemplaren heeft is Violet Hamden. Daarnaast is het ook nog eens een fijn en betaalbaar merk met een goede kwaliteit.

  • Ted Baker Jeefie Rosegold Clutch – € 155,-
  • Cluse Idylle Goudkleurige Open Circle Marble Hexagon Armband – € 49,95
  • Violet Hamden Dawn Aurora Horloge – € 99,-

Waar koop ik deze items?

Mijn inspiratie heb ik via Brandfield opgedaan. Ken je deze winkel al? Brandfield heeft inmiddels 5 prachtige, fysieke winkels in Groningen, Breda, Eindhoven, Maastricht en Nijmegen. Zijn deze steden niet dicht bij jou in de buurt? Niet getreurd, ze hebben ook een fantastische online winkel met een zeer ruim assortiment van tassen, horloges, sieraden en zonnebrillen!

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 12 december 2018 / 20:26

    Leuk die Ted clutch!