fbpx
115   133
50   187
44   97
12   191
65   389

Beautyfavorieten December 2018

Ja, het is tijd om er aan te geloven. De allerlaatste maand ‘Beautyfavorieten’ van 2018 komt online. Ik heb het natuurlijk over de maand december. In dit artikel zie je mijn Beautyfavorieten December 2018. Let’s Go!

Dove Winter Care Limited Edition 

In de winter vind ik skincare en verzorging mega belangrijk. Ik geef er dan ook altijd extra aandacht aan en maak er speciaal een me-time momentje van. Eén van mijn favorieten lijnen deze winter was de Dove Winter Care Limited Edition. Die geur.. my god!

Deze Dove Winter Care Limited Edition is te koop in de drogisterijen. 

Max Factor Volume Infusion Mascara

Mascara is één van de producten die ik het liefst uittest. Ik heb lange wimpers van mijzelf en vind het fantastisch om weer een nieuwe favoriet te ontdekken. Dat is deze Max Factor Volume Infusion Mascara zeker. Ik heb dit pareltje iedere dag gebruikt in december and I still love it.. 

Deze Max Factor Volume Infusion Mascara €18,49 en is te koop in de drogisterijen zoals Kruidvat en Trekpleister. Online koop je hem bij Bol.com

NARS Underground Velvet Lip Glide

Als je mijn blog al een tijd volgt dan weet je dat NARS één van mijn favoriete beautymerken is. Natuurlijk lanceerde NARS ook een Holiday 2018 collectie en deze stal direct mijn hart qua producten en qua vormgeving. Deze NARS Underground Velvet Lip Glide is een cadeauset van 3 verschillende velvet lip glides.

Deze NARS Underground Velvet Lip Glide kost € 24,- en is te koop bij De Bijenkorf online en in de winkels (Amsterdam, Utrecht en Rotterdam).

Bordeaux Corduroy A-Line Skirt

Oké, het is geen beautyproduct.. maar om dit rokje kan ik echt niet heen. Ik heb het over de Bordeaux Corduroy A-Line Skirt van My Jewellery. In mijn OOTD Mijn outfit voor Eerste Kerstdag heb je hem voorbij zien komen. Dit rokje is echt een match made in heaven. 

Michael Kors Midnight Shimmer

Oh yes! Zo net voor de kerst ontving ik deze fantastische Michael Kors Midnight Shimmer. Alhoewel ik direct weg was van de verpakking was ik dat gelukkig ook van de geur. Hij heeft een heerlijke zachte en warme geur die me direct aan vanille doet denken. Het is een geur die goed overdag kan maar ook zeker geschikt is voor ’s avonds! Ja, echt een favorietje.

Deze Michael Kors Midnight Shimmer (50ml.) kost € 82,- De geur is verkrijgbaar bij de Michael Kors Verkooppunten zoals Douglas.

Beautyfavorieten December 2018

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten december 2018! Als je één beautyfavoriet van december mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

3 Reacties

 1. 29 december 2018 / 11:12

  Wat een mooie favorieten heb je zeg. Ik vind de producten van Dove ook altijd zo verassend fijn! Echt een tof merk.

 2. Yvonne
  26 december 2018 / 10:23

  Ik ben een beetje in de war: ik dacht dat de nieuwe Nars mascara je favoriet was? Daar was je juist zo enorm enthousiast over toch?
  Ik was er net over aan het denken om die te kopen maar als nu deze van MF je favoriet is….:)

  • 26 december 2018 / 12:37

   Hi Yvonne, klopt helemaal, dat is echt een top mascara. Ik kijk per maand naar de nieuwe favorieten van de reviews van december. Daarnaast kwam de Climax Mascara van NARS online op 5 oktober en is het inmiddels eind december. Die mascara is dus ver op en vandaar dat ik nu deze maand die van Max Factor als favoriet heb benoemd. Neemt absoluut niet weg dat die van NARS echt fantastisch is!