fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

OOTD Mijn outfit voor Eerste Kerstdag

De kerst komt er nu toch echt aan! Natuurlijk is het de hoogte tijd om ervoor te zorgen dat ik een mooie kerstoutfit heb. Mijn outfit voor Eerste Kerstdag heb ik in ieder geval al compleet. Ben jij benieuwd naar deze OOTD Mijn outfit voor Eerste Kerstdag? Lees gezellig mee!

OOTD Mijn outfit voor Eerste Kerstdag

OOTD Mijn outfit voor Eerste Kerstdag

Oh jongens, wat heb ik weer ontzettende veel plezier in kerst. Stiekem ben ik in november al begonnen met de voorbereidingen. Het zoeken van cadeautjes en het inpakken daarvan vind ik echt zo leuk om te doen!  Vanaf dat moment kan ik eigenlijk al niet meer wachten tot kerst aangezien ik vet veel zin heb om iedereen de cadeaus te geven! 

De traditie houden we eigenlijk ieder jaar in stand. In de middag hebben we een soort brunch met allerlei lekkers en hierin doen we de lootjes. Meestal rond oktober trekken we lootjes en voor degene op je lootje koop je een cadeau van € 25,- en maak je een rijm. Rond 17:00 uur gaan we uiteten, een chique kerstdiner van 4 à 5 gangen. Na het diner liggen er onder de boom gigantisch veel cadeautjes die we gezellig uitpakken onder het genot van een hapje en een drankje. Heel leuk!  

De outfit die ik heb gekozen is eigenlijk 100% van My Jewellery. Ik ben echt zo fan van de items van My Jewellery dat dit voor mij zeker geen verrassing is. Mijn satijnen, zwarte top is een body met mooie details. Hij heeft een soort blouse effect en ik vind hem echt prachtig! 

OOTD Mijn outfit voor Eerste Kerstdag

Yes! Eindelijk heb ik een Curduroy Rokje! En dan ook nog eens in deze prachtige, bordeauxkleur. Ik ben dol op rokjes en dit is absoluut mijn favoriet. Hoe mooi matched hij met de satijnen top? Ik ben echt weg van deze combinatie. Door het rokje steek ik mijn nieuwe, zwarte bumbag met gouden details als extra accessoire. De rest van mijn accessoires zijn ook in het goud. Mijn bikerboots zijn van My Jewellery en maken deze outfit net even wat stoerder!

Details

Heb jij al een bumbag in je tassenstash?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

10 Reacties

 1. 21 december 2018 / 12:01

  Wauw staat je mooi! De zwarte satijnen body vind ik erg classy!

 2. 19 december 2018 / 11:51

  Wat een super leuke outfit! Prachtige kleur heeft je rokje en de schoenen zijn echt super stoer!

 3. 19 december 2018 / 11:51

  Super leuke outfit! Prachtige kleur heeft je rokje en de schoenen zijn echt super stoer!

 4. 19 december 2018 / 11:37

  Wat een superleuke outfit! Vind dat rokje echt heel leuk.

 5. 19 december 2018 / 10:46

  ah echt heel leuk deze foto’s én dat rokje! Love it. Fijne feestdagen!

 6. Naomi
  19 december 2018 / 10:45

  Wat een leuke outfit altijd leuk om iets speciaals voor de kerstdagen aan te doen

 7. 19 december 2018 / 10:26

  Oh dit rokje vond ik zó leuk! Voor mij is hij helaas te kort 🙁

 8. 19 december 2018 / 09:50

  Wat een toffe outfit zeg. Ik vind de kleur van het rokje zo super mooi! Leuk tasje ook.

 9. 19 december 2018 / 09:40

  Liefde voor je outfit! Staat je goed Lindsey 🙂

 10. 19 december 2018 / 08:39

  Wat een super toffe outfit!
  De kleur van je rokje vind ik echt super mooi. <3
  Liefs,
  Evelien