fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Michael Kors Midnight Shimmer

Heb je eind september mijn review gelezen van de Michael Kors Wonderlust Eau Fresh? Deze geur gebruik ik sindsdien mega vaak en heeft mijn interesse in Michael Kors vergroot. Vandaag ga ik verder met een andere geur van dit merk, namelijk de Michael Kors Midnight Shimmer. Het is een Limited Edition en natuurlijk vertel ik je er alles over.

Michael Kors Midnight Shimmer

OMG! Hoe mega feestelijk is deze verpakking? Bij mij begonnen de jingle bells meteen te rinkelen! Er zijn overigens twee varianten; de Midnight Shimmer en de Twilight Shimmer. Beide zijn Limited Editions Eau de Parfum.

Met de sprankelende geur Midnight Shimmer maak je je klaar voor a night to remember.

Michael Kors Midnight Shimmer is verpakt in een donkerblauwe, rechthoekige verpakking met gouden letters. De flacon zelf is ook rechthoekig, donkerblauw met gouden shimmers en een gouden dop. Mag ik even een applaus voor deze verpakking? I love it!

De geurnoten van deze Michael Kors Midnight Shimmer:

 • Topnoot: citroen, kweepeer, fresia en jasmijn
 • Hartnoot: vanille, amberhout en witte houtsoorten
 • Basisnoot: muskus, peru balsem en mos

Ik omschrijf deze geur als heel erg warm. Hij opent wat fris maar wordt eigenlijk gelijk heel erg warm. Vooral de vanillegeur komt direct naar boven en daar ben ik nou net zo gek op. Ja, dit is wel echt een heel fijn geurtje hoor!

Conclusie

Yes! Fijn om weer een Eau de Parfum van Michael Kors aan mijn stash toe te voegen. Ik ben fan en dat heb ik in dit artikel niet onder stoelen of banken gestoken. De vormgeving was voor mij meteen on point en de geur heeft me daarna alles behalve teleurgesteld. Het is echt een fijne, warme geur en perfect voor de winter en tijdens de feestdagen. #aanradertje! 

 •   30 ML kost €56,-
 •   50 ML kost €82,-
  • De geur is verkrijgbaar bij de Michael Kors Verkooppunten zoals Douglas.

Heb jij een geur van Michael Kors in je stash?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. 2 januari 2019 / 22:21

  Oh die klinkt wel heel lekker, die geurnoten zien er goed uit. Ik ben ook zo dol op MK! Ik wil deze echt snel ruiken!

 2. 24 december 2018 / 08:22

  Dit klinkt als een heerlijke geur :-)!