fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

Dove Winter Care Limited Edition

Wat grappig! Ik kom er net achter dat ik nog nooit echt een artikel gewijd heb aan Dove producten. Gek eigenlijk, want Dove is zo’n bekend en fijn merk. Gelukkig komt er vandaag verandering in en vertel ik je alles over deze Dove Winter Care Limited Edition producten.

Dove Winter Care Limited Edition

Speciaal voor de koude wintermaanden heeft Dove deze Winter Care Limited Edition collectie gelanceerd. Een goede periode om een verzorgingslijn te lanceren aangezien de huid in de koudere en kortere dagen wel wat extra aandacht kan gebruiken.

Deze Dove Winter Care Limited Edition lijn bestaat uit een zijdezachte douchecrème, een anti-transpirant spray en roller. De douchecrème zorgt voor een frisse en gehydrateerde huid. Beide deodorants verfrissen, beschermen en verzachten de kwetsbare oksels. Dove heeft hierbij gedacht aan de dagen dat je lekker op de bank wilt hangen en waarschijnlijk ook wat vaker in bad gaat of onder de douche springt. Je huid kan in deze gezellige wintertijd wel wat extra gepamperd worden.

Conclusie

Het is echt weer zo’n heerlijke Dove lijn. De geur is echt mega lekker en perfect voor de herfst. Hij is warm en ergens een beetje poederig. Voor mij slaat Dove hiermee de spijker op zijn kop, dit is gewoon echt een geur voor mij. Op dit moment heb ik alle 3 de producten in gebruik en kan ik niet anders zeggen dan dat ik er super over te spreken ben. Nu ben ik dit altijd over Dove en heeft het merk mij dus gelukkig niet teleurgesteld!

Onthoud goed; het is een Limited Edition dus wacht niet te lang met je slag slaan.

Deze Dove Winter Care Limited Edition is te koop in de drogisterijen. 

 • Douchecrème – 250ml. – € 3,79
 • Anti-transpirant spray – 150ml. – € 4,19
 • Anti-transpirant roller – 50 ml. – € 4,19

Douche of badder je liever?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 3 december 2018 / 11:41

  Dove ruikt altijd zo lekker! Dit moet ook weer goed zijn 😀

 2. 3 december 2018 / 08:58

  Dit is zo’n heerlijke lijn! 🙂

 3. 3 december 2018 / 08:50

  Dove is altijd goed 🙂