fbpx
87   161
48   179
31   69
68   138
25   273

Max Factor Volume Infusion Mascara

Oh Yes! Het is weer zover. Max Factor lanceert een nieuwe mascara. Eentje waarmee je, volgens Max Factor, een geweldig volume effect met prachtige wimpers kunt creëren. Dat klinkt natuurlijk weer fantastisch en dus ben ik gelijk aan het reviewen geslagen. Benieuwd of deze gloednieuwe Max Factor Volume Infusion Mascara iets is voor jou? Lees gezellig mee!

Max Factor Volume Infusion Mascara

Max Factor is natuurlijk een gigantisch bekend merk en het lijkt me dan ook sterk dat je het niet kent. In iedere drogisterij is het te vinden en ik vind het zelf altijd een erg fijn merk. Een goede kwaliteit voor een fijn prijsje. Eerlijk is eerlijk, wat wil je nog meer?

Als je even googled op ‘Max Factor Mascara’ dan kom je zo’n beetje alle mascara’s tegen uit het assortiment van Max Factor. Dit maakt het gelijk herkenbaar want Max Factor gebruikt nagenoeg altijd dezelfde verpakking. Begrijp me niet verkeerd; niet allemaal maar zeker 80%! Stiekem snap ik dit als ‘afgestudeerde communicatieprofessional’ maar al te goed!

Natuurlijk heb ik het over de vorm van de huls, niet over de kleur en de verdere vormgeving. Verder qua vormgeving en kleuren heeft namelijk iedere mascara zijn eigen look en feel. Ik gok dat ik de vormgeving van deze Max Factor Volume Infusion Mascara misschien wel het allermooiste vind van allemaal. Hij is namelijk qua kleur heel zacht poederroze met gouden accenten en een zwarte tekst. Ik vind dit er zo klassiek, chique en stijlvol uitzien. Love it! 

Twee-in-één 

Naar eigen zeggen biedt deze Max Factor Volume Infusion Mascara het beste van twee werelden. Oftewel; volume en verzorging. De mascara is verrijkt met een formule van keratine en biotine en dit moet bijdragen aan schitterende, lange en sterke wimpers. Nu klinken de termen ‘Keratine en Biotine’ me niet vreemd in de oren. Ze staan namelijk ook geregeld op haarverzorgingsproducten zoals shampoo en conditioner. Goed voor het haar, goed voor de wimpers? Wellicht is dat de gedachte van Max Factor geweest.

Het borsteltje van deze Max Factor Volume Infusion Mascara is een zacht vezelborsteltje. Hier wordt ik dus super blij van. Ik heb van mijzelf hele lange wimpers en hierbij werkt een vezelborsteltje gewoon het beste. Lekker rechttoe rechtaan, precies zoals ik het borsteltje van mijn mascara graag zie. Op de een of andere manier zorgen plastic stekeltjes namelijk altijd voor spinnenpoten en dat is natuurlijk het laatste wat ik wil. Hij doet me overigens heel erg denken aan het borsteltje van de NARS Climax Mascara, mijn absolute favoriet op dit moment!

Swatch

Zoals je van mij gewend bent, hier 6 foto’s waarop je het resultaat van de mascara goed kunt zien. Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de twee foto’s in het midden zie je mijn bovenste wimpers met één laagje mascara. En.. op de twee onderste foto’s zie je mijn wimpers met twee laagjes op de bovenste wimpers en één laagje op de onderste wimpers.

Een fullface foto van het resultaat.

Conclusie

Resultaten liegen niet, toch? Ik vind het resultaat fantastisch mooi. Bij het aanbrengen zit er op het borsteltje precies de perfecte hoeveelheid mascara om de wimpers van een mooi laagje te voorzien. Het resultaat na twee laagjes vind ik echt prachtig. Hij spreid mijn wimpers mooi, geeft ze extra lengte zonder dat de haartjes aan elkaar plakken. Ja, I love it! Of de mascara ook echt van binnenuit werkt en dus de wimpers versterkt en verzorgt, dat durf ik niet te zeggen, maar laten we er vanuit gaan dat het zo is en dat is mooi meegenomen toch?

Deze Max Factor Volume Infusion Mascara €18,49 en is te koop in de drogisterijen zoals Kruidvat en Trekpleister. 

 • Goede deal!! Hij is NU te koop bij Bol.com met 42% korting, oftewel voor € 11,09

Wat is jouw favoriete mascara merk? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. Nelleke
  8 december 2018 / 18:52

  Wow,mooi resultaat,wil hem ook proberen.

 2. 5 december 2018 / 20:45

  Deze is inderdaad super fijn!

 3. 5 december 2018 / 08:32

  Wauw, deze levert een goed resultaat zeg! Mooi :-)!!