fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

NARS Underground Velvet Lip Glide

Whieehoe! Het is weer tijd voor een review van een NARS product. Dit keer komt het product uit de NARS Holiday 2018 collectie. Ik heb het over de NARS Underground Velvet Lip Glide en ik vertel je er in dit artikel alles over.

NARS Underground Velvet Lip Glide

De kerstcollecties zijn dit jaar weer fantastisch. Zodra we richting de kerst gaan zit mijn mailbox vol met nieuwe persberichten van kerstlanceringen en ik vind dat altijd zo leuk. Natuurlijk spreekt het ene merk me meer aan dan het andere maar als ik ergens altijd mega enthousiast van wordt dan is het wel NARS. Na het ontvangen van het bericht van de NARS Holiday 2018 Collectie was ik meteen enthousiast.

De collectie is namelijk niet ’typisch kerstachtig’ ontworpen. Bij kerst denk je snel aan goud en glanzend en dat is deze Holiday 2018 Collectie van NARS absoluut niet. De vormgeving is geïnspireerd op de iconische punkmode van de 1970’s. Tof! Niet voorspelbaar en net even wat anders dan anders. In de collectie zitten een aantal losse producten maar ook een aantal giftsets. Deze NARS Underground Velvet Lip Glide behoort tot de ‘giftsets’.

In dit setje zitten zitten drie verschillende kleuren van de NARS Velvet Lip Glide. Nu is dit niet mijn eerste kennismaking met dit product. Ik reviewde namelijk eerder al de NARS Velvet Lip Glide in Roseland. In dit setje zitten drie andere kleuren namelijk:

 • Camden Girl
 • Vandal
 • Banshee

De vormgeving van deze Velvet Lip Glides zijn overigens wel traditioneel NARS. Wat wèl goed is om te weten is dat alle drie de kleuren nieuw zijn en limited edition. Ze komen dus niet in de ‘normale’ collectie van NARS.

Camden Girl – Vandal – Banshee

Oeh hierbij de swatches en hoe de kleur uitpakt op mijn lippen. Misschien is mijn favoriet wel Camden Girl. Dit is namelijk echt een perfecte nudekleur als je het mij vraagt. Overigens niets ten nadele van de andere kleuren, want ze zijn alle drie prachtig. Vandal is eigenlijk Camden Girl maar dan met net wat meer pit en Banshee neigt meer naar paars.

Conclusie

Yeah! Leuk om weer een product van NARS aan jullie te kunnen laten zien. Deze giftset uit de NARS Holiday 2018 collectie is echt een tof setje. De NARS Lip Glides zijn mooie gepigmenteerde glosses en ik vind alle drie de kleuren goed gekozen. Ze blijven zo’n 3 uur goed zitten en zijn daarna wel toe aan een touch-up. Hoe leuk is het om een beautyliefhebber deze set cadeau te doen onder de kerstboom?

Deze NARS Underground Velvet Lip Glide kost € 24,- en is te koop bij De Bijenkorf online en in de winkels (Amsterdam, Utrecht en Rotterdam).

Heb jij een product van NARS in je stash? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. 22 december 2018 / 12:44

  Wauw ik vind dat alle drie de tinten je echt heel erg mooi staan. Ze passen gewoon heel goed bij je huidskleur en haarkleur!

 2. VWillemse
  17 december 2018 / 10:30

  Camden girl is inderdaad de perfecte nude tint , maar zelf vind ik Vandel toch net een klein beetje mooier
  Om wat je al zegt, er zit net ietsje meer pit in