fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

GUHL Fascinerend Blond Lijn

Blondes have more fun! Speciaal voor de blondines heeft GUHL de Fascinerend Blond vernieuwde lijn gelanceerd. Nu ben ik van nature 100% blond en kon ik dus haast niet anders dan deze vernieuwde GUHL Fascinerend Blond lijn uittesten.

GUHL Fascinerend Blond Lijn

I love GUHL! Als je mijn blog al een tijd volgt dan heb je al veel meer reviews online zien komen van verschillende lijnen van GUHL. Op de een of andere manier werken deze shampoo’s voor mij gewoon echt ontzettend goed. Ik was dan natuurlijk ook super blij toen ik een pakketje ontving met hierin de vernieuwde GUHL Fascinerend Blond Lijn.

Voor natuurlijk, gekleurd of gehighlight blond haar

Ik ben 100% natuurlijk blond maar heb wel wat highlights in mijn haar om wat meer diepte in mijn haar te krijgen. Gelukkig is deze shampoo dus niet alleen geschikt voor natuurlijk blond haar maar ook voor gekleurd of gehighlight blond haar. Zoals al eerder aangegeven is dit geen gloednieuwe lijn maar een vernieuwde lijn met nieuwe en verbeterde formules.

De lijn is verrijkt met witte orchidee en deze bloem staat in Azië symbool voor schoonheid en kracht. Hij is rijk aan antioxidanten en voedingstoffen. Samen met het Hydro-Kleurglans-Complex moet deze lijn zorgen voor fris, stralend en gehydrateerd blond haar. De lijn bestaat uit een shampoo en een conditioner en ruikt echt heerlijk!

Conclusie

Wat ik dus altijd zo fijn vind aan de producten van GUHL is dat ze ontzettend zuinig in gebruik zijn. Van de shampoo heb je echt een mini beetje nodig om je haar goed te wassen en ook de conditioner doet gelijk wat je van een conditioner verwacht. Na gebruik voelt mijn haar zacht aan, ik kan het direct borstelen en eenmaal opgedroogd is een mooie glans zeker zichtbaar. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hierin ontzettend makkelijk haar heb maar dat neemt niet weg dat ik GUHL altijd top vind. Extra fijn dus dat deze lijn me ook niet heeft teleurgesteld.

 • Shampoo bevat 250 ml. en kost € 7,99
 • Conditioner bevat 200 ml. en kost € 7,99
  • Deze producten zijn uiteraard verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Bruin haar? Geen paniek! Ze hebben uiteraard ook een Fascinerend Bruin Lijn ontwikkeld! 

Wat is op dit moment jouw favoriete shampoo? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 21 november 2018 / 22:16

  Mooie foto’s heb je gemaakt. Ik gebruik eigenlijk (bijna) geen drogisterijproducten meer. Het is niet zo dat ik geld over heb, maar ik merk dat mijn haar echt beter reageert op shampoo van een wat hogere kwaliteit.

 2. 21 november 2018 / 13:14

  Fijn dat ze ook een lijn voor brunettes hebben, de producten klinken erg goed namelijk.

 3. 21 november 2018 / 10:32

  Mooie producten zeg!