fbpx
20   49
95   164
130   237
109   235
84   285

Gepersonaliseerde kerstcadeaus

Alhoewel bij veel gezinnen vooral Sinterklaas het thema is ben ik daar inmiddels totaal uitgegroeid. Mijn broer en ik zijn inmiddels beide ruim in de twintig en al een hele poos vieren wij kerst in plaats van Sinterklaas. Wellicht komt daar natuurlijk ooit weer verandering in maar dat is nu nog niet aan de orde. Ik ben dan ook al flink aan het verzinnen geslagen voor de kerstcadeaus van dit jaar en kwam op een site een aantal toffe Gepersonaliseerde kerstcadeaus tegen die ik graag met jullie deel.

Gepersonaliseerde kerstcadeaus

 1. Kookboek
  • Is jouw moeder of (schoon)zus dol op koken of bakken? Dan hebben ze mega leuke gepersonaliseerde kookboeken te koop. Bijvoorbeeld van Miljuschka of van ‘Heel Holland Bakt’, hoe tof is dat? Zeker niet de minste kookboeken dus. Speciaal voor de mannen hebben zij ook ‘Smokey Goodness’ mocht je bijvoorbeeld een vader of (schoon)broer hebben die graag kookt!
 2. Axe Geschenkset
  • Bij ons onder de boom ligt er voor de mannen altijd een Axe Pakket! Eerlijk is eerlijk, het is gewoon een cadeau dat ‘altijd goed is’ dus je slaat de plank er niet snel mee mis. Om dit pakket een keertje op te fleuren zijn er gepersonaliseerde Axe Geschenksets. Ze hebben de Gold en Leather&Cookie variant met een deodorant en een body wash. Persoonlijk vind ik Leather&Cookie echt een heerlijke geur van Axe. Op de doos kun je een foto laten drukken en een leuke tekst toevoegen.
 3. Servetten
  • Kun jij echt genieten van een perfect gedekte tafel en wil je een leuke knipoog aan het kerstdiner toevoegen? Ontwerp dan jouw gepersonaliseerde servetten. Je kunt ze helemaal zelf ontwerpen met eigen designs, foto’s en teksten en zo tijdens het ‘aan tafel momentje’ iedereen een lach op het gezicht toveren. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen hiermee de tafelschikking duidelijk te maken. Best origineel toch? Oh en goed om te weten; ze zijn herbruikbaar en kunnen in de wasmachine!
 4. Dove Geschenkset
  • Als de mannen allemaal zo’n tof Axe Geschenkset onder de boom treffen dan kunnen de vrouwen natuurlijk niet achterblijven. Gelukkig is er ook aan de vrouwen gedacht en hebben zij hiervoor speciaal een Dove Geschenkset ontwikkeld. In deze geschenkset tref je twee heerlijke fullsize showermousses. Uiteraard kun je bij deze ook de doos voorzien van een leuke foto en een zelf geschreven tekst. Er zijn overigens ook nog twee duurdere varianten, één met een hamamdoek en één met een bulletjournal.
 5. Wijnpakket met gegraveerde glazen
  • Geef je liever een cadeau aan een stelletje? Dan zit je, wanneer zij van wijn houden, heel erg goed met dit wijnpakket. Dit is een tof cadeau voor zowel een man als een vrouw en dus perfect om aan een koppel te geven. Je kunt gelukkig uit genoeg verschillende wijnen kiezen, zowel wit, rosé als rood en ook daarin zijn verschillende soorten te onderscheiden. Wijn is persoonlijk dus er is gelukkig een ruimte keus. Een extra leuke touch is dat je de wijnglazen kunt laten graveren met een eigen ontwerp +  tekst!

Dit zijn (naar mijn mening) een aantal hele toffe Gepersonaliseerde kerstcadeaus. Op de site van yoursurprise.nl zijn er nog veel meer mogelijkheden dus mocht je item hier niet helemaal tussen zitten dan raad ik je zeker aan eens even te gaan snuffelen tussen alle mogelijkheden op de site. Op naar jouw perfecte kerstcadeau met foto en tekst!

Vier jij dit jaar Sinterklaas of Kerst? Of combineer je alles in ‘Sinter-Kerst-en Nieuw’? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

 1. 20 november 2018 / 16:10

  Wat geinig zeg, je kan tegenwoordig een hoop laten personaliseren. Die Dove set is erg leuk!

 2. 20 november 2018 / 15:33

  Leuk hoor!