fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Kikkerland Cameralens voor smartphone

Als blogger houd ik mij natuurlijk veel bezig met fotografie. Alhoewel ik mijn meeste foto’s maak met een professionele spiegelreflexcamera gebruik ik ook mijn iPhone steeds meer. Kikkerland heeft speciaal voor de smartphone een set van 3 verschillende cameralenzen ontworpen en in dit artikel laat ik je hier het resultaat van zien. Benieuwd of de Kikkerland Cameralens voor smartphone iets voor jou is? Lees lekker mee!

Kikkerland Cameralens voor smartphone

Wat een luxe eigenlijk dat er op dit moment smartphones op de markt zijn met perfecte camera’s. Ik merk dan ook aan mijzelf dat ik steeds vaker de foto’s gewoon maak met mijn iPhone. Leuk dat Kikkerland hiervoor drie verschillenden lenzen heeft ontwikkeld zodat je met je smartphone ook wat verschillende foto’s kunt maken.

Deze Kikkerland Cameralens voor Smartphone (Set van 3) zit in een leuke compacte, zilvergrijze verpakking. De voorkant is doorzichtig waardoor je de lenzen gelijk ziet zitten. Op de verpakking staat ‘Clip Lens Set’ en er staan onderin gelijk drie voorbeelden van het effect van de verschillende lenzen.

In de set zitten de volgende drie lenzen:

  • 180° Fisheye Lens
  • 0,67x Wide Angle Lens
  • Macro Lens

Gelukkig zit er een een kleine beschrijving bij die duidelijk genoeg is. Het is namelijk heel erg simpel. Je draait de gewenste lens op de clip en ‘clipt’ deze voor je camera van de smartphone. Je moet natuurlijk zorgen dat hij er echt recht op zit maar verder wijst echt alles zichzelf. #loveit!

180° Fisheye Lens

De FishEye Lens kennen we natuurlijk allemaal wel. Dit beeld lijkt alsof het letterlijk door een glazen bol is genomen. Oftewel; de foto wordt enorm ‘rond’. Hij is bijvoorbeeld perfect om een super wijde foto te maken in de natuur.

0,67x Wide Angle Lens

Struggles om iedereen op een selfie te krijgen? Dat is verleden tijd met deze Wide Angle Lens. De lens is een stuk breder dan de ‘normale’ lens van je smartphone en daarom kun je bijvoorbeeld iedereen veel beter op een groepsfoto krijgen.

Macro Lens

Wellicht heb je het al weleens gemerkt. De smartphone camera is niet goed in staat om dingen van dichtbij te fotograferen. Echt dat focussen zoals een spiegelreflexcamera dat doet kan hij niet. Dat is verleden tijd met de macro lens. Deze is namelijk perfect voor extreme ‘closeups’. Hoe tof?

Conclusie

Kijk! Natuurlijk vind ik het super leuk om deze tools te testen. Als blogger houd ik enorm van fotografie en hoe leuk is het dat ik hiermee de camera van mijn smartphone een stuk veelzijdiger kan maken? Ik ben verbaasd over de kwaliteit en over de werking van de lenzen. Je kunt het effect hierboven op de ‘normale’ en ‘lens’ foto’s natuurlijk super goed zien. En dan is het prijsje ook nog eens super fijn!

Deze Kikkerland Cameralens voor smartphone kost € 8,95 en is te koop bij Ditverzinjeniet.nl 

Maak jij graag foto’s? Zo ja, doe jij dit met een speciale camera of gewoon met je smartphone?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 22 november 2018 / 16:59

    Wat een schattig setje! De wide angle lens ziet er goed uit 🙂

  2. 22 november 2018 / 16:00

    Dit is echt een toffe set, ik kocht er ooit eentje bij Hema. Die macrolens vond ik zo tof! En fisheye lens is superleuk met dieren 🙂