fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Beautyfavorieten Oktober 2018

We laten oktober achter ons en gaat November in. Ik heb de eerste kruidnoten alweer op en stiekem al wat kerstcadeautjes ingepakt. Ga ik te ver als ik zeg dat 2019 alweer op de loer ligt? Anyways.. het is tijd voor de Beautyfavorieten Oktober 2018. Want zonder de beautyfavorieten van de afgelopen maand gaan we natuurlijk geen andere maand in!

NARS Climax Mascara

Laten we gelijk aftrappen met de grootste favoriet, de NARS Climax Mascara. Ik had al veel goeds over deze mascara gehoord en gelezen toen ik het perspakketje opende. Wat was ik blij dat deze mascara erin zat en dat ik deze mascara dus zelf kon gaan testen. Mijn review was alleen maar positief en ik denk dat ik mijn nieuwe holy grail onder de mascara’s heb gevonden. Het is echt een toppertje!

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Dit was overigens ook een super tof perspakket. Ik ontving niet alleen de Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly maar ook een grote pannenkoekenplant in een mooie Kokodama hanger. Dus niet het stekje dat ik bij de productfoto’s heb gezet, haha! Alhoewel dat zeker ook een favoriet is gaat het in dit artikel toch echt over het beautyproduct. Als je mijn reviews vaker leest dan weet je dat ik fan ben van Clinique en dat ze mij ook met deze nieuwe lancering absoluut niet teleur hebben gesteld.

The Body Shop Vanilla Pumpkin

Vanille is mijn favoriete geur als het gaat om bodybutters en bodylotion, zeker in de herfst en winter. The Body Shop sloeg dan ook voor mij de spijker op de kop met deze Vanilla Pumpkin lijn. Alhoewel het woordje ‘pumpkin’ mij deed twijfelen waren die twijfels na het ruiken van de geur compleet verdwenen. Deze The Body Shop Vanilla Pumpkin lijn is fantastisch en ruikt hemels. Ren naar The Body Shop.. geloof me!

DKNY Stories Eau de Parfum

Een nieuw geurtje bij een nieuw seizoen kan natuurlijk niet ontbreken. Alhoewel ik er meerdere heb ontvangen is de DKNY Stories Eau de Parfum op dit moment mijn favoriet. Totaal geïnspireerd op New York met een hele fijne zoete en warme geur. Het is echt een Eau de Parfum dus hij blijft lekker lang hangen. Echt een aanradertje!

NARS Velvet Lip Glide in Roseland

Tsja.. weer iets van NARS maar ik vind dit merk gewoon echt fantastisch. Ik ontving in Oktober niet alleen die fantastische mascara maar ook deze NARS Velvet Lip Glide in Roseland. Deze lip glide heeft niet alleen een fantastische verpakking maar is gewoon ook echt fantastisch. Dit product komt 100% haar belofte na en dat kom je niet vaak tegen. De kleur is prachtig, geeft een top dekking, is goed gepigmenteerd en heeft een fluwelen glans. Hij trekt niet in de lijntjes en houdt mijn lippen gedurende de dag gehydrateerd. Dit product komt wel heel dicht in de buurt van perfectie!

Beautyfavorieten oktober 2018

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten oktober 2018! Als je één beautyfavoriet van oktober mocht kiezen, wat zou het zijn?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 2 november 2018 / 10:32

    Ik ga morgen shoppen met m’n moeder. Toch eens langs The Body Shop om te snuffelen, denk ik. 😉

  2. 1 november 2018 / 13:30

    Ooooh, die Vanilla Pumpkin lijn! Die lijkt me ZO lekker. Hij ziet er ook zo leuk uit qua verpakking! En dat luchtje van DKNY wil ik ook echt ruiken, ben er zo benieuwd naar geworden. Fijn artikel, leuk om jouw favorieten te zien!