fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

Tips voor het scoren van de beste koopjes

Koopjes scoren, ik vind het heerlijk om te doen. Hoe leuk is het om iets wat je op het oog hebt te scoren met een goede korting? Dat is mooi meegenomen toch? Aangezien ik liever geen dief ben van mijn eigen portemonnee en ik ervan uit ga dat jij dat ook niet bent geef ik je vandaag wat Tips voor het scoren van de beste koopjes! Hier bespreek ik onder andere de toffe vergelijkingssite Knibble.nl die je helpt met het vinden van de beste en de voordeligste laptop. Benieuwd naar deze site? Lees lekker mee!

Fotoverslag: een dagje naar Den Bosch

Tips voor het scoren van de beste koopjes

Sale – Sale – Sale

Het meest voor de hand liggende is natuurlijk het checken van de Sale! Dan heb ik het niet over 25% korting maar juist over de 40%, 50% en het liefst richting de 70%. Dan vind ik shoppen het allerleukste. Mocht de sale nog niet begonnen zijn dan kun je bij het winkelpersoneel eventjes checken wanneer deze precies begint. Het is natuurlijk een gok maar laat het item nog even hangen en kom terug op het moment dat de sale is begonnen. Met geluk scoor jij je item met een goede korting. Is het item weg? Dan had het zo moeten lopen, moet je maar denken.

Laptops vergelijken!

Koop niet bij de eerste de beste, maar kijk net even wat verder. Er zijn op dit moment genoeg sites die je precies laten zien waar je moet zijn voor de beste en voordeligste koop. Stel je wilt een laptop kopen en je weet nog niet precies welke laptop je precies wilt. Ga dan naar een vergelijkingssite zoals Knibble.nl en vergelijk het design, de specificaties en de prijzen. In de keuzehulp maakt de site met een heldere uitleg je wegwijs in de specificaties en andere afwegingen die je kunt maken om het voor jou meest ideale product te vinden. Daarnaast kun je in een vergelijktabel twee of drie producten heel specifiek met elkaar vergelijken, laat hij aanbiedingen zien en laat hij een ‘laagste prijs ooit’ label zien. Vet handig!

Vintage

Tegenwoordig natuurlijk helemaal hip. We noemen het geen ’tweedehands’ maar ‘vintage’, klinkt allemaal net even wat chiquer. In kringloopwinkels en bijvoorbeeld op Marktplaats of United Wardrobe zijn er mensen die echt de beste koopjes scoren. Gloednieuwe items met de kaartjes er nog aan voor een prikkie. Stiekem ben ik hier altijd wel jaloers op. Het kopen in de sale en het gebruik maken van vergelijkingssites lukt me prima maar Vintage scoren is me tot nu toe nog nooit echt gelukt. Ik heb hier net even niet de feeling voor lijkt het wel. Alle tips zijn van harte welkom!

Hamstereeeeen!!

Als ik ergens echt de ‘Queen’ in ben dan is het in bonus shoppen. Ik doe mijn boodschappen altijd bij Albert Heijn en maak er iedere week weer een sport van om zo veel mogelijk korting te krijgen. Wanneer de cassiere dan vraagt: ‘Heeft u een bonuskaart?’ zeg ik volmondig JA en en ben ik giga benieuwd wat het bedrag precies is wat eraf gaat. Haha! Letten op de bonus en aanbiedingen behoort natuurlijk ook tussen deze Tips voor het scoren van de beste koopjes!

Wat is jouw beste aankoop ooit? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

17 Reacties

 1. 6 november 2018 / 17:56

  In de sale koop ik altijd de leukste kerstcadeautjes voor iedereen!

 2. 6 november 2018 / 14:42

  Leuke tips allemaal ik ga even kijken wat voor nieuwe spullen ik wil gaan aanschaffen. Het lijkt mij een goed idee om te gaan kijken voor een nieuwe winterjas of tussenjas.

 3. 6 november 2018 / 11:44

  Wie houdt er niet van shoppen met korting? ๐Ÿ˜› Ik shop eigenlijk niet zo heel vaak, maar als ik het dan doe dan doe ik het absoluut in de sale.

 4. 5 november 2018 / 22:41

  Handig tip! Korting en sale periode love it. Ik shop meestal in de sale tijd

 5. 5 november 2018 / 19:55

  Met die mid season sales en de koopjesperioe en al die kortingscodes lukt het me meestal om met korting te shoppen ๐Ÿ™‚

 6. Naomi
  5 november 2018 / 18:02

  Leuke tips altijd leuk om met korting te shoppen

 7. 5 november 2018 / 15:28

  Ik hou van de solden, ik kan niet wachten tot januari (wanneer ze hier in Belgiรซ starten)

 8. 5 november 2018 / 14:50

  Ik ben echt gek op de Sale en ga dan ook altijd helemaal los!

 9. 5 november 2018 / 14:24

  Wie is er niet gek op koopjes!? ik allesinds wel ๐Ÿ™‚ haha

 10. 4 november 2018 / 13:16

  Leuke tips. Mijn tip voor online shoppen: google eens op een kortingscode. Vaak vind ik er wel een haha.

 11. 2 november 2018 / 21:26

  Super handig zo’n vergelijkingswebsite. Ik probeer ook wel een beetje de koopjes en aanbiedingen af te gaan maar ik merk dat ik toch nog te veel onzin koop. Hopelijk komt dat ooit nog goed.

 12. 2 november 2018 / 20:56

  Wat een handige tips! Deze tips ga ik zeker proberen als ik weer aan het shoppen ben hihi!

 13. 2 november 2018 / 20:28

  Ik ben ook echt dol op koopjes en hamster weken ga ik helemaal los vaak.

 14. 2 november 2018 / 19:34

  Doe je ook aan koopzegels? ๐Ÿ˜‰ Die brengen echt veel rente op! ๐Ÿ˜€

 15. 2 november 2018 / 11:54

  Want een leuke blog! Ik ben toevallig nu op zoek naar een laptop en van knibble had ik nog nooit gehoord! Ben zelf ook heel erg van de koopjes. Kan ik echt van genieten!

 16. 2 november 2018 / 11:49

  Heerlijk om inderdaad met korting te shoppen!? Ik straal altijd van leuke koopjes!