fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Happy Halloween met Essence

Boooooo… Trick of Treat! Vanavond vieren we het, vanuit Amerika overgewaaide, Halloween Feest. Leuk om te zien dat het hier in de buurt steeds meer begint te leven. Verkleedde kids op straat die aanbellen voor snoepjes, het heeft wel iets gezelligs als je het mij vraagt. Speciaal voor Halloween heeft Essence uit het assortiment wat toepasselijke producten uitgelicht die ik in dit artikel graag bespreek.

Happy Halloween met Essence

Halloween is natuurlijk het perfecte feest voor een goede make-up look. Alhoewel YouTube vol staat met de mooiste candyskulls en de engste tutorials kun je natuurlijk ook voor een angstaanjagend mooie look gaan. Dè producten die volgens Essence niet in deze look kunnen ontbreken zijn de volgende producten:

essence my only 1 eyeshadow palette – € 9,89

22 kleuren voor een geweldige oogmake-up! Subtiele nude tinten, coole bijna-zwart kleuren of heldere pop art kleuren – met dit oogschaduwpalet is er geen limiet aan je creativiteit. Deze coole must-have met glanzende en matte kleuren
kan naar hartenlust worden gemixt en gematched; je voelt je een ware visagist!

essence electric vibes liner – € 1,99

Strakke lijnen en accenten onder de ogen creëer je supersnel met dit oogpotlood. De zachte textuur is waterproof en houdt extreem lang. De koraalrode kleur past perfect binnen een scary Halloween-look!

essence super last eyeliner matt black – € 2,59

Griezelige accenten of krachtige statement ogen: de textuur van de super last eyeliner matt black biedt een sterke dekking en is gemaakt om langdurig te houden. Met de slimme siliconen-flock applicator breng je de eyeliner met één beweging perfect aan.

essence i love extreme volume mascara – € 2,89

Voor ogen als extreme blikvangers! Het extra grote borsteltje biedt fantastisch volume in een overweldigende dimensie – een combinatie die ideaal is voor de perfecte Halloween make-up.

essence colour boost mad about matte liquid lipstick – € 2,89

Bloedrood! De vloeibare lipstick biedt hoge kleurpigmentatie en een adembenemende, glossy finish die doet denken aan gesmolten latex. Dankzij de hoge pigmentatie en de vloeibare textuur glijdt de lipstick over de lippen en biedt perfect dekking met slechts één keer aanbrengen.

essence the gel nail polish nr. 46 black is black – € 1,69

Black magic! De speciale formule van de gel nail polish geeft nagels een ongelofelijk langhoudende manicure en een geweldige gel-finish. Halloween kan voor jou niet lang genoeg duren!

Happy Halloween met Essence! Ga jij vanavond nog iets speciaals doen met Halloween? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 31 oktober 2018 / 12:38

    Ik vind Halloween ook leuk! En leuk dat we het ook meer vieren hier in Nederland. Ik vind deze collectie ook zo ontzettend tof, vooral dat oogschaduw palette is lekker veelzijdig qua kleurtjes.

  2. 31 oktober 2018 / 10:26

    Leuke collectie zeg!