fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

The Body Shop Vanilla Pumpkin

Het is officieel herfst!! Vooral de eerste week, vanaf vrijdag 21 september, was het direct herfst. Door de wind en regen vielen de bladeren spontaan de bomen af. Inmiddels spreken we, met de temperaturen van afgelopen week, eerder over een Indian Summer. Oftewel; een heerlijke nazomer met blauwe luchten en zon. Mij hoor je niet klagen! Bij herfst denk ik aan heerlijke kopjes thee, een warm plaidje, een goede serie op de bank en warme geuren qua verzorgingsproducten en kaarsen. Hoog tijd om je meer te vertellen over de The Body Shop Vanilla Pumpkin!

The Body Shop Vanilla Pumpkin

Ik zeg expres niet ‘de nieuwe’ The Body Shop Vanilla Pumpkin. Deze lijn is namelijk geen nieuwe lijn dus het kan goed zijn dat je de naam al eens eerder voorbij hebt zien komen. Schijnbaar hebben ze deze Limited Edition-lijn Vanilla Pumpkin dit seizoen opnieuw gelanceerd op veler verzoek. Ik had de lijn zelf nog niet geroken en was daardoor natuurlijk extra nieuwsgierig. Deze lijn moet wel fantastisch zijn als hij dus op veler verzoek opnieuw is uitgebracht dit jaar.

Ken je het Mexicaanse Feest ‘Diá de Muertos’? Letterlijk vertaald ‘De dag van de doden’, een herdenkingsfeest. Precies op dat feest is deze Halloween-collectie geïnspireerd. Het festival staat bekend om de prachtig versierde doodshoofden die je dus ook terug vind op deze verpakkingen. Ik vind het er echt ontzettend tof uitzien! De geur is geïnspireerd op de warme en sprankelende kleuren van de herfst. Je vindt in deze producten een geurencombinatie van zoete vanille uit Madagascar, pompoenpitten, warme tonkaboon, hazelnoot en ahornsiroop.

Deze collectie bestaat in totaal uit drie producten, namelijk:

 • Body Butter 
  • Hydrateert 24 uur
  • Community Trade-sheaboter uit Ghana
 • Shower Gel
  • Zeeploos
  • Rijke, crèmige textuur
 • Hand Cream 
  • Lichte textuur, trekt snel in
  • Community Trade-sheaboter uit Ghana

Conclusie

Wat een heerlijke collectie is dit zeg. Na het ruiken van de lijn begreep ik helemaal waarom deze lijn op veler verzoek is terug gekomen. De geur is gewoon echt zo heerlijk. Je denkt inderdaad echt direct aan de herfst en winter. Het is zo’n heerlijke warme geur waar je lekker bij wegkwijnt. Mijn favoriet is absoluut de Body Butter aangezien ik in de herfst/winter wel zo’n heerlijke hydraterende body butter kan gebruiken. Dit doet overigens niets af aan de shower gel en de hand cream, dat zijn ook echt beide heerlijke producten!

De The Body Shop Vanilla Pumpkin collectie is vanaf nu verkrijgbaar in The Body Shop winkels en via The Body Shop webwinkel.

 • Body Butter 200 ml – € 16,-
 • Shower Gel 250 ml – € 7,-
 • Hand Cream 30 ml – € 5,50

Wat is jouw favoriete product van The Body Shop? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 13 oktober 2018 / 09:24

  Aaah!! Ik ben zo benieuwd naar deze geur!!

 2. 12 oktober 2018 / 14:59

  Wat een heerlijke producten zeg! De verpakkingen vind ik er ook zo leuk en herfstig uitzien. Ik kan me alleen nog niet echt veel voorstellen bij de geur. Voornamelijk omdat ik niet echt weet hoe pompoen ruikt. Toch maar snel een keertje gaan ruiken!

 3. 12 oktober 2018 / 09:53

  Ik moet eens gaan ruiken, denk ik. Ik las namelijk dat deze geur behoorlijk ‘foodie’ ruikt en daar hou ik normaal gezien niet zo van. De vormgeving is alvast erg tof!

 4. 12 oktober 2018 / 09:35

  Ik kan mezelf helemaal voorstellen dat dit een heerlijke lijn is. Mocht ik nog een keer in de stad komen, dan ga ik hem zeker even ruiken!

 5. 12 oktober 2018 / 08:51

  Deze collectie vond ik zo heerlijk vorig jaar, ik had gelijk ingeslagen! 🙂