fbpx
27   56
93   134
89   124
111   184
107   196

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Heb jij meer reviews van Clinique gelezen op mijn blog? Zo ja, dan weet je dat ik heel erg fan ben van dit merk. Dat maakt me kritisch maar zeker ook extra enthousiast als zij weer met een nieuw product op de markt komen. Het nieuwste product is de Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly. Ik vertel je er vandaag natuurlijk alles over in dit artikel!

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Sommige perspakketten die ik ontvang zijn leuk vanwege het product dat erin zit. Andere perspakketten zijn mega leuk omdat er niet alleen een product inzit maar ook nog iets anders. Dit kunnen bijvoorbeeld props zijn die bij het product passen. Van het PR bureau kreeg ik een giga pakket dus ik had nooit verwacht dat hierin de Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly zat. Niets was minder waar. Naast deze jelly zat er namelijk ook een pannekoekenplant in met een super toffe hanger van Kokodama. #heelergleuk

Anyways.. natuurlijk gaat het niet om mijn nieuwe pannekoekenplant in een hanger van Kokodama.. Het gaat om de gloednieuwe Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly! Uiteraard zit deze in een typische Clinique verpakking. Dat hoort er gewoon bij en dat is ook precies wat ik had verwacht. Helemaal niet erg, ik vind de verpakkingen van Clinique altijd heel stijlvol en clean, perfect voor een product in de categorie huidverzorging.

Deze jelly is een watergel en dat is dan ook wat je in de pompflacon verder terugvind. De gehele flacon is transparant, de jelly is transparant met bubbeltjes en de tekst staat erop in het zwart. Een top verpakking als je het mij vraagt. Zeker als het gaat om huidverzorging dan ben ik altijd erg blij als een product een pompflacon heeft aangezien dit het meest hygiënisch is.

Clinique over deze Dramatically Different Hydrating Jelly
Een 100% transparante, lichtgewicht, olievrije jelly die hydrateert, de vochtbarrière van de huid herstelt en de huid dagelijks beschermt tegen vervuiling dankzij de Clean-Shield Technology.

Wat is nu die Clean-Shield Technologie? Deze technologie beschermt je huid tegen vervuiling terwijl de hydratatie van de huid en de beschermende vochtbarrière wordt hersteld. Wees niet bang, dit product is geschikt voor alle huidtypen! Het gebruik is heel simpel, iedere ochtend en avond 1 à 2 pompjes verdelen over gezicht en hals.

Conclusie

Genoeg informatie over deze Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly (denk ik). Laat ik bij deze eens vertellen wat ik er nu van vind. Zoals ik in de intro van dit artikel al vertelde; ik ben altijd erg enthousiast over Clinique maar dit maakt me ook extra kritisch. Zelf ben ik heel erg fan van gel-achtige verzorgingsproducten. Deze Hydrating Jelly voelt goed aan en trekt mega snel in. Na gebruik voelt mijn huid lekker verzorgd en gehydrateerd aan. Daarnaast vind ik het top dat het product in een pompflacon zit. Ik ben dus zeker enthousiast! Ik moet hier wel bij vertellen dat ik een hele makkelijke huid heb die niet overwegend droog of overwegend vet is. Voor een super droge huid denk ik persoonlijk dat je wel een iets dikkere, verzorgende crème nodig hebt. Zeker aangezien de winter eraan zit te komen. Voor mijn huid is hij gewoon wel echt top dus ik ben wederom weer erg enthousiast.

Deze Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly bevat 125ml. en kost € 50,50. Te koop bij alle Clinique verkooppunten zoals Douglas

Wat is jouw favoriete skincare merk? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 11 oktober 2018 / 15:13

  Klinkt goed, clinique is altijd een fijn merk. Al is de prijs wel ietwat aan de hoge kant

 2. 10 oktober 2018 / 09:10

  Ik vind de verpakkingen van Clinique al prachtig! Ik hoop dat ze binnenkort dierproefvrij worden, want mijn favoriete foundation is ook van dit merk!

 3. 9 oktober 2018 / 21:23

  Wat een ontzettend leuk perspakket!! Ik heb vorig jaar een adventskalender gekocht van Clinique om kennis te maken met het merk. Ik was ook enthousiast!

 4. 9 oktober 2018 / 19:53

  toevallig heb ik deze ook gekocht van de week en ga ik m proberen. lijkt me super namelijk

 5. 8 oktober 2018 / 23:16

  Leuk om te lezen dat je enthousiast bent over het product. Heb je deze langere tijd gebruikt om hem te testen? Ik vind zelf de prijs toch altijd een beetje bizar hoog voor zulke merken haha.

 6. 8 oktober 2018 / 18:38

  Hier word ik gelijk erg enthousiast van, klinkt goed zeg!

 7. 8 oktober 2018 / 08:43

  Waarschijnlijk is dit ook een product waar ik erg tevreden over zou zijn, producten van Clinique weten hier tot nu toe altijd te scoren. Klinkt goed!