fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Beautyfavorieten November 2018

OMG! De één na laatste ‘favorieten’ van het jaar alweer. Morgen is het gewoon alweer december. Oké; bij deze stop ik weer met dit cliché ‘gelul’, haha! Op naar mijn beautyfavorieten november 2018!

MAC Powder Kiss Lipstick

Yes! Ik mocht weer twee prachtige MAC Lipsticks ontvangen. MAC heeft een geheel nieuwe finish namelijk de Powder Kiss en uiteraard heb ik deze lipsticks uitgebreid gereviewed. Ik heb heel wat MAC lipsticks in mijn stash en stuk voor stuk vind ik ze enorm fijn. Gelukkig heeft de Powder Kiss finish mij alles behalve teleurgesteld. Mijn favoriete MAC Powder Kiss Lipstick is Sultriness al is Shocking Revelation ook wel echt een pareltje! Uiteraard te koop in de MAC Store of bij Douglas.

The Body Shop Kerstcollectie

OMG! Dit was 100% het leukste perspakketje van November. Een doos vol met The Body Shop Kerstcollectie, fantastisch toch? Ik was meteen super enthousiast en ik kan niet anders dan deze hele collectie noemen in dit artikel. Zoek je nog cadeautjes voor onder de boom? Ga zeker eens naar The Body Shop! Lees zeker het artikel ook even waarin ik natuurlijk de gehele kerstcollectie bespreek.

NARS Duo Oogschaduw

Tsja.. NARS heeft toch wel een klein beetje mijn beautyhartje gestolen. Misschien heeft het te maken met zwarte verpakkingen met witte letters? Aangezien ik bijvoorbeeld Bobbi Brown en MAC ook fantastisch vindt. Ik ontving in totaal drie verschillende NARS Duo Oogschaduw en deze heb ik heel uitgebreid gereviewed. Na mijn review ook uitgebreid gebruikt in november, haha. Mijn favoriet is St-Paul-de-Vence, maar de andere twee zijn ook echt prachtig. De oogschaduws van NARS zijn te koop bij De Bijenkorf

Tony Moly Bamboo

Hoe tof is de verpakking alleen al? Briljant toch? Uiteraard is deze Tony Moly Bamboo lijn verrijkt met bamboo extracten en ik heb deze producten héél uitgebreid getest. Mijn huid reageert er heel goed op en deze lijn zit nu al een week of drie in mijn vaste routine. De producten zijn o.a. te koop bij Boozyshop.

Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus

Oh ja en natuurlijk sluit deze Etos Botanical Boost lijn dit rijtje af. Hij ligt al eventjes in de winkel maar ik heb de lijn in november uitgebreid getest en gebruikt. Ik vind de geur heerlijk en de kwaliteit top en ik heb de producten dan ook heel graag gebruik in november. Ja, deze Etos Botanical Boost Bergamot & Eucalyptus lijn is echt een toppertje!

Kortingscode!

Het heeft niet veel met beauty te maken, maar toch wil ik dit even met jullie delen. Ik ben dol op kamerplanten en mijn huis begint inmiddels een beetje te lijken op een Urban Jungle. Mijn meeste kamerplanten koop ik via Het Beste van de Kweker en ik heb een kortingscode voor 10% korting op je volledige bestelling! De code is: LINDSEYBELJAARS-10 Happy Shopping!! 

Beautyfavorieten november 2018

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten november 2018! Als je één beautyfavoriet van november mocht kiezen, wat zou het zijn?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

7 Reacties

 1. 13 december 2018 / 08:37

  Ik ben erg benieuwd naar die lipsticks van MAC. Binnenkort maar eens gaan shoppen!

 2. 4 december 2018 / 19:01

  Wat een fijne producten, ik ben zelf benieuwd naar de etos lijn!

 3. Natascha - BeautyOpinie
  2 december 2018 / 11:57

  Als ik dit allemaal zie kan ik me heel goed voorstellen dat dit je favorieten zijn, wat een moois! Ik ga zo direct je uitgebreide review van de lipsticks bekijken want de kleuren vind ik prachtig.

 4. 1 december 2018 / 22:47

  Wat zien de lipsticks van MAC er mooi uit!

 5. 30 november 2018 / 16:54

  Wat een super mooie favorieten heb je zeg! Ik ben echt heel erg benieuwd naar de doucheproducten van Etos en de oogschaduws van Nars zien er ook zo mooi uit!

 6. 30 november 2018 / 11:36

  Eigenlijk ben ik naar alles benieuwd, maar vooral naar de Tony Moly producten. Die verpakkingen alleen al!

 7. 30 november 2018 / 08:04

  De MAC Powder Kiss lipsticks zijn hier ook favoriet. Vooral de kleur Sultriness, helemaal mijn kleur :-)!