fbpx
93   155
105   191
136   258
113   248
86   291

MAC Powder Kiss Lipstick

Mijn eerste MAC lipstick was MAC Please Me. Een lipstick die ik, na heel wat weken twijfelen, toch kocht. Ik heb hem nog steeds en alhoewel ik hem niet meer zo vaak draag als voorheen blijft het toch een van mijn favorieten. Inmiddels ben ik heel wat lipsticks van MAC verder en heb ik een mooie collectie verzameld. Natuurlijk heeft MAC verschillende finishes in het assortiment, denk aan matte en cremesheen. Aan de finishes is een nieuwe variant toegevoegd, namelijk de MAC Powder Kiss Lipstick. Vandaag vertel ik je er alles over!

MAC Powder Kiss Lipstick

Een mijlpaal in mijn blogcarrière, echt waar. Dat ik van het kopen van MAC lipsticks nu op het punt ben dat ik ze ontvang. Ontzettend enthousiast en vooral erg dankbaar, dat is hoe ik mij hierover voel. Van deze MAC Powder Kiss Lipstick zijn er in totaal 16 kleuren te verkrijgen waarvan ik er twee heb ontvangen, namelijk:

 • Sultriness
 • Shocking Revelation

Allereerst begin ik even met de verpakking. Je zou denken; ‘Dûh, gewoon een MAC Lipstick, wat moet je daar nog over vertellen?’ Toch is er iets speciaals aan deze MAC Powder Kiss Lipstick. De lipsticks zitten in het welbekende, zwart rechthoekige doosje met witte letters. Herkenbaar en niets op aan te merken. De lipstickhuls zelf is ook zwart met subtiel MAC langs de rand en in de welbekende kogelvorm. Wat echter anders is, is het materiaal. Deze huls heeft een soft touch laagje, een soort matte zachte laag. Terwijl de ‘normale’ lipsticks gewoon in een matte, harde huls zitten. Grappig en naar mijn mening erg toepasselijk is bij de naam ‘Powder Kiss’.

Powder Kiss
Weightless, moisture-matte powder kiss lipstick was developed backstage by M·A·C artists to replicate a major fashion week trend: blending out edges of matte lipstick for a soft-focus effect.

Swatch

Hierbij zie je de swatches deze gloednieuwe MAC Powder Kiss Lipsticks. De swatch boven is van Sultriness en die daaronder van Shocking Revelation.

Zoals je ziet is Sultriness een mooie, zacht roze kleur. Op de site van MAC Cosmetics wordt hij beschreven als Baby Blue Pink en ik kan me in deze omschrijving prima vinden. Hij heeft inderdaad een ietwat koele ondertoon wat ik erg tof vind aan deze kleur.

Shocking Revelation is een wat fellere, rode kleur. Deze wordt omschreven als Clean Blue Red wat ik begrijp omdat dit wederom een vrij koele tint is. Overigens top bij rood aangezien dat ervoor zorgt dat je tanden witter lijken. Tip van Flip! Toch vind ik deze lipstick geen rood/rood maar zie ik er ergens ook een wat roze/fuchsia kleur in. Wel een hele toffe kleur!

Hier draag ik de MAC Powder Kiss Lipstick in Sultriness.

En op deze foto draag ik de MAC Powder Kiss Lipstick in Shocking Revelation.

Conclusie

Het ‘powder’ effect vind ik heel tof gedaan. Deze lipstick geeft inderdaad een poederachtige look met geblende/softe randen. De lipstick glanst absoluut niet maar voelt ook niet zo oncomfortabel als een matte lipstick. Bij ‘poeder’ dacht ik gelijk aan een super droge lipstick die niet mega gepigmenteerd is maar dat is absoluut niet waar. De lipsticks zijn juist opvallend goed gepigmenteerd en zitten mega comfortabel.

Deze MAC Powder Kiss Lipstick is te koop sinds 11-10-2018 en ze kosten € 19,50 per stuk. 

Had jij al van de MAC Powder Kiss Lipstick gehoord? Welke kleur is jouw favoriet? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

16 Reacties

 1. 5 november 2018 / 22:28

  Wauw wat een prachtige lipsticks. De verpakkingen geven de lipsticks ook net wat extra’s! Ik vind de kleur Sultriness het mooiste, die zou ik zeker eens willen testen.

 2. 5 november 2018 / 13:31

  Wauw wat een mooie kleuren! Ze staan je super mooi! Ik vind het sltijd super fijn als je tanden witter lijken door lipstick haha! Dat is een heel fijn voordeel!
  Ik ben onwijs fan van de MAC lipsticks! Mijn grote favoriet is all foref up. Dit een combinatie van rood en roze.

 3. 5 november 2018 / 12:44

  Ik gebruik niet zo heel veel lipstick, maar als ik er een zou gebruiken vind ik dit wel een hele mooie eigenlijk.

 4. 4 november 2018 / 19:47

  Wauw ik ben echt heel erg verrast door deze lipstick! Met name de roze kleur spreekt me heel erg aan!

 5. 4 november 2018 / 13:40

  Ben nog niet bekend met deze finish bij Mac, maar hou van ultra matte dus ze zullen me zeker kunnen bekoren!

 6. 3 november 2018 / 12:15

  De lichte zou ik wel opdoen!
  Ik vind het een super mooie vorm, die verpakking!

 7. 2 november 2018 / 17:02

  erg mooie kleuren! ze staan je prachtig. ik draag soms ook rode lippenstift en deze ga ik zeker onthouden.

 8. 2 november 2018 / 15:04

  Wauw!! Beide zijn ze echt prachtig. Ik vind ze je ook allebei heel goed zijn. Het poeder-effect vind ik heel tof en fijn ook dat het niet oncomfi op je lippen voelt. Als ik een favoriet moet kiezen is dat Sultriness.

 9. 2 november 2018 / 14:50

  wauw prachtig die matte verpakking en de kleuren zijn ook erg mooi!

 10. 2 november 2018 / 13:06

  Beide kleuren zijn mooi. Love it

 11. 2 november 2018 / 13:03

  Wat grappig, mijn eerste MAC lipstick was ook Please Me! Deze twee zijn ook echt heel mooi. Beide lipsticks geven je een totaal anders uitstraling. Prachtig dat matte ook!

 12. 2 november 2018 / 11:40

  Ik vind ze eigenlijk wel verrassend mooi! Het powder effect maakt ze wat minder heftig ook.

 13. 2 november 2018 / 11:21

  Oh de roze vind ik erg mooi, al staan beide je top!

 14. 2 november 2018 / 09:44

  Ik moet zeggen dat ik beide kleuren je erg goed vind staan! Heel erg mooi.

 15. 2 november 2018 / 07:33

  Laatst stond ik al op het punt een aantal van deze lipsticks te kopen, omdat ik erg benieuwd was. Ik vind de kleuren ontzettend mooi evenals het effect! Sultriness is toch wel mijn favoriet van de twee!