fbpx
12   34
89   130
89   123
111   183
107   196

TonyMoly Bamboo

TonyMoly Bamboo

Het klinkt bijna als een parfum maar dat is het niet. In dit artikel review ik de TonyMoly Bamboo Serie met daarin drie verschillende producten. Ben jij benieuwd naar deze TonyMoly Bamboo lijn? Lees gezellig mee!

TonyMoly Bamboo

Dit is zeker niet mijn eerste review van het merk TonyMoly. Ik reviewde eerder al de TonyMoly Tomatox Magic Massage Pack en het TonyMoly Master Lab Hyaluronic Acid Sheet Mask. TonyMoly staat bekend om haar super leuk verpakkingen en dat is gelukkig bij deze Tony Moly Bamboo Lijn niet anders.

Deze lijn bestaat uit de volgende drie producten;

 • Clear Water Fresh Toner
 • Cool Water Soothing Gel
 • Bamboo Cold Water Moist Creme

Hoe mega tof is deze verpakking? De producten zijn gewoon serieus vormgegeven als een bamboostengel. Hier word ik dus echt giga blij van. De serie bevat natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten en zitten boordevol werkzame stoffen uit bamboewater.

Clear Water Fresh Toner

Deze toner bestaat voor 96% uit Bamboe Water. Een toner is natuurlijk bedoeld om aan te brengen nadat je je gezicht goed hebt gereinigd. De toner breng je royaal aan op een watje en deze haal je goed over je gezicht heen. Dit voelt lekker koel en fris aan en zorgt voor extra hydratatie. Zie het als een extra tussenstap in je verzorgingsroutine.

Cool Water Soothing Gel

Ik ben dus dol op gels voor het gezicht. Komt dat even goed uit! Deze gel bestaat voor 99% uit Damyang Bamboo en is rijk aan mineralen en amino zuur. Je brengt een rijke hoeveelheid aan op je gezicht en werkt verfrissend en verzacht tegelijkertijd de huid. Zelf gebruik ik een gel altijd het liefst in de ochtend, inderdaad lekker fris!

Bamboo Cold Water Moist Creme

Deze crème bestaat voor 80% uit Damyang Bamboo en belooft de vermoeide huid te verzachten en te vernieuwen. Dit is wel echt een crème maar toch in een gelstructuur. Deze belooft de huid voor heel wat uren te hydrateren en kun je gebruiken voor je gezicht, nek en decolleté.

Conclusie

Stiekem begin ik een beetje fan te worden van het merk TonyMoly. De leuke verpakkingen en de kwalitatief goede producten voor een fijn prijsje spreken me gewoon enorm aan. Deze TonyMoly Bamboo lijn valt natuurlijk ook lekker op maar stelt me gelukkig in gebruik alles behalve teleur. Ik vind eigenlijk alle drie de producten heerlijk fris aanvoelen. Dat bamboo water is echt lekker koel en verfrissend en dat voelt zoo lekker aan! Ik gebruik nu twee keer per dag de toner, in de ochtend de gel en in de avond de moist crème. Een routine die voor mijn huid op dit moment ontzettend goed werkt!

Deze TonyMoly Bamboo lijn is o.a. te koop bij Boozyshop

 • Clear Water Fresh Toner bevat 300ml. en kost € 14,99
 • Cool Water Soothing Gel bevat 300 ml. en kost € 14,99
 • Bamboo Cold Water Moist Creme bevat 200ml. en kost € 22,99

Ben jij al bekend met het merk TonyMoly? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

13 Reacties

 1. 25 november 2018 / 21:29

  Haha die verpakking is idd geweldig! Gebruik zelf die producten niet maar het klinkt heel fijn!

 2. 21 november 2018 / 11:13

  Dat ziet er goed uit zeg, de verpakking vind ik al helemaal geweldig!

 3. 20 november 2018 / 16:15

  Die verpakking is zeker leuk, laat dat maar over aan die Koreanen! 😀 Die toner lijkt me heerlijk.

 4. 20 november 2018 / 16:00

  ik ken het merk niet, maar ik vind de verpakkingen echt top!! Ik ben er wel benieuwd naar geworden

 5. 20 november 2018 / 14:34

  Ik zie het merk de laatste tijd vaker voorbij komen inderdaad.
  Wat zien de verpakkingen er super tof uit! Hebben ze echt goed over nagedacht hihi 🙂

  Maar wat fijn is is dat dit gewoon lekker betaalbaar is ook 🙂

 6. 20 november 2018 / 13:54

  OMG..wat een geweldig verpakking. Het lijkt mij fijne product

 7. 20 november 2018 / 13:49

  Ahh de verpakking maakt het echt een musthave! 🙂 superleuk!

 8. 20 november 2018 / 11:14

  Nog nooit van dit merk gehoord, maar leuke verpakkingen zijn het inderdaad zeker!
  En de prijzen vallen ook nog een goed mee.
  – xx Daisy

 9. 20 november 2018 / 10:35

  LOL. De verpakking lijkt ook echt op bamboe! Wat hebben ze dat leuk gedaan zeg : )

 10. 20 november 2018 / 10:27

  ah wat zien de verpakkingen er super mooi uit, alleen daarom zou ik het al willen kopen. Ik reinig mijn gezicht te weinig, maar zou het wel meer moeten doen.

 11. 19 november 2018 / 20:01

  Ik vind de verpakkingen echt mega leuk! En de producten klinken ook fijn, ik ben benieuwd!

 12. 19 november 2018 / 19:02

  Ik ben hier zo benieuwd naar!

 13. Jouvence
  19 november 2018 / 18:29

  Klinkt goed en wat een super toffe verpakking zeg!