fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

The Body Shop kerstcollectie 2018

November! De één na laatste maand van het jaar. Sinterklaas, Kerstmis en Oud&Nieuw zijn nu wel heel dichtbij. De lootjes zijn al getrokken en de plannen worden gemaakt. Op mijn deurmat verschijnen de leukste kerstcollecties en vandaag laat ik je in dit artikel de The Body Shop kerstcollectie 2018 zien. Misschien wel de leukste kerstcollectie van allemaal!

The Body Shop kerstcollectie 2018

#enchantedbynature

Een ode aan de betoverende, zinnenstrelende geuren en texturen van een winters bos. Duurzaam en in harmonie met de natuur leven is belangrijker dan ooit! Natuurlijk vindt The Body Shop het beschermen en koesteren van de natuur heel belangrijk. Het thema #enchantedbynature vind ik dan ook perfect passen. Want er is niets heerlijkers en gezonders dan tijd doorbrengen in de ongerepte natuur – het geeft je een fysieke en mentale boost. Dat blijkt uit onderzoek, maar ook uit groeiende wellnesstrends zoals ‘shinrin-yoku’ (of ‘bosbaden’).

Met de cadeaus doe je namelijk niet alleen jezelf of iemand anders een plezier, maar bied je ook bedreigde natuur en dieren een kans op een nieuw leven. Met ALLE aankopen die je tot en met december doet bij The Body Shop, hoe klein of hoe groot ook, help je om ruim 10 miljoen vierkante meter bos te beschermen en te herstellen.

Olivia the Owl – € 18,-

Hoe cute en mooi is Olivia? Ze heeft maar liefst zes verrassingen in haar buik, die je huid extra verzorgen en beschermen wanneer het buiten koud en guur is. Er zijn drie producten met de fruitige,
romige geuren van aardbei en drie producten met de geur van kokos. Extra bonus? Olivia verandert na gebruik in een spaarpot!

 • Strawberry shower gel – 60ml.
 • Coconut shower crème – 60ml.
 • Strawberry hand cream – 30ml.
 • Coconut hand cream – 30ml.
 • Strawberry bath bomb
 • Coconut bath bubble

Born Lippy Butterfly – €14,-

Ken je de super fijne lippenbalsems van The Body Shop al? Ze hebben ze speciaal voor de kerst in een verpakking gedaan in de vorm van een vlinder. In één vleugel vind je 5 Born Lippy’s terug. Hoe tof is dat? Alhoewel ik een lippenbalsem in stickvorm fijner vind zijn dit wel echt aanraders. Je treft in deze kerstcollectie de volgende 5 lippy’s:

 • Strawberry
 • Passionberry
 • Raspberry
 • Satsuma Shimmer
 • Watermelon

Mini body butter trio – €12,-

Op 24 oktober verscheen er op mijn blog al een review van deze The Body Shop Seasonal Body Butters. Voordat ik deze The Body Shop kerstcollectie 2018 ontving had ik de ‘fullsize’ van de body butters al binnen. Tof dat ze 3 mini’s bij elkaar hebben gedaan in één cadeauverpakking. De verpakkingen in deze giftset bevatten allemaal 50ml body butter.

 • Peppermint Candy Cane Body Butter – 50ml.
 • Vanilla Marshmallow Body Butter – 50ml.
 • Berry Bon Bon Body Butter – 50ml.

Bella the Bear hair wrap – €10,-

En toen ineens zag ik het schattige koppie van Bella the Bear. Wat is dit? Na wat lezen kwam ik erachter dat dit een handdoek is die je gebruikt als ‘muts’ nadat je je haren hebt gewassen. Via een knoop op de achterkant wikkel je hem heel makkelijk om je natte haren heen en ga je eventjes als beertje door het leven. Zo leuk gedaan! Overigens ook een mega tip als je leave-in producten voor je haar hebt, ‘Bella’ eromheen en intrekken maar. Gebruik: Bella op je hoofd plaatsen, overtollig stukje handdoek indraaien en vastzetten met het lusje om het knoopje.

Ja.. ik ben altijd eigenlijk fan van The Body Shop maar deze mega leuke en schattige The Body Shop kerstcollectie 2018 is toch wel echt een feestje. Hoe leuk is het als je als beautyblogger gewoon deze collectie ontvangt? Daar wordt je toch ongelofelijk blij van? Zoek je nog leuke cadeautjes voor onder de kerstboom dan ben je dus bij The Body Shop aan het juiste adres. Snuffel zeker ook nog even rond in de webshop of in de winkels want ze hebben nog een aantal andere cadeauverpakkingen speciaal voor de kerst. The Body Shop kerstcollectie is vanaf half november verkrijgbaar.

Dit is de The Body Shop kerstcollectie 2018! Welke cadeauverpakking zou jij wel terug willen vinden onder de kerstboom?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

12 Reacties

 1. 7 november 2018 / 14:04

  Wat leuk!!! Zoiets zou super leuk zijn om te krijgen… maar dat niet alleen. Ik denk dat het ook erg leuk is om zelf weg te geven.

 2. 6 november 2018 / 11:46

  Ik zou ook blij zijn om dit te ontvangen! Wat een ontzettend leuke collectie! Nu ben ik sowieso een sucker voor alles kerst, maar dit is wel heel leuk!

 3. 6 november 2018 / 10:57

  Wat zijn ze leuk! Ik zou kiezen voor de bodybutter trio … ziet er echt lekker feestelijk uit en ik gebruik aaaaltijd bodylotion/butter!

 4. 6 november 2018 / 09:44

  Kan maar moeilijk kiezen, alles is leuk! Kom ook meteen in de kerststemming. Die bodybutter set lijkt me trouwens echt heerlijk.

 5. 6 november 2018 / 08:57

  Ik vind het moeilijk om te kiezen, want ze zijn allemaal erg leuk zeg. Ik krijg er helemaal een kerstgevoel van.

 6. 5 november 2018 / 19:27

  Ik vind het zó jammer dat het ieder jaar hetzelfde is 🙁 De Peppermint Cane collectie lijkt me wel heerlijk, maar die Strawberry en Born Lippie dingen komen echt m’n keel uit 😛 Die Bella the Bear hairwrap maakt wel een hoop goed, hoor…

 7. 5 november 2018 / 17:20

  Ik heb dit pakketje ook aangekregen! Superleuke spulletjes, hé!

 8. 5 november 2018 / 16:42

  Ik ben eergisteren nog met m’n moeder bij The Body Shop geweest. Zelf heb ik niets nodig, maar ik zag wel een aantal toffe items om onder de kerstboom te leggen … O:-)

 9. 5 november 2018 / 13:25

  Olivia the Owl en het ontzettend leuke laatste pakketje in dat stoffen tasje. Ziet er ook heel fijn uit. Het leuke vind ik dat alles er zo feestelijk uit ziet. Eigenlijk is elk individueel item al een kadootje. Dat gezegd hebbende kom ik volgens mij veel te weinig bij de Body Shop.

 10. 5 november 2018 / 13:14

  Wat een super fijne collectie hebben ze weer uitgebracht, de pepermunt lijkt mij wel een super fijne geur even naar de winkel eerdaags

 11. 5 november 2018 / 07:18

  Wat een leuke vrolijke collectie hebben ze dit jaar weer! Dat uiltje ziet er cute uit.
  Ik blijf de lipbutters en de bodybutters heerlijk vinden!

 12. 5 november 2018 / 06:45

  Wat een leuke collectie. Ik vind dat beertje haarwrap een leuke. Inderdaad erg handig voor het laten intrekken van producten :-)!