fbpx
116   228
130   262
135   274
125   243
149   358

What’s in my Shower?

Het is precies een jaar geleden dat er een What’s in my Shower? verscheen op mijn blog. Hoog tijd om weer eens een update van te maken. Ben jij benieuwd wat er op dit moment onder mijn douche te vinden is? Lees lekker mee!

 • Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil 
  • Iedere avond stap ik onder de douche. Op dit moment is dat een koude, verfrissende douche zodat ik lekker koel mijn bed in stap. Als er één ding is in mijn avondroutine wat ik belangrijk vind om te doen dan is het het reinigen van mijn gezicht. Om mijn gezicht goed te reinigen vind je op dit moment de Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil onder mijn douche. Een hele fijne olie die ik gebruik in combinatie met de Silicone Cleasing Brush van Babor!
 • Urtekram Body Scrub Rose
  • Mijn huid is vrij aan de droge kant. Normaliter ben ik nooit zo super enthousiast over scrubs maar dat is veranderd naar aanleiding van deze Urtekram Body Scrub Rose. Hij scrubt met crystal zout maar door de voedende oliën scrub je niet alleen je huid maar voedt het ook gigantisch. Na het gebruik voelt mijn huid zo ongelofelijk verzorgd en zacht aan dat ik er op dit moment echt bij zweer!
 • Vichy Spa Shower Gel Oil 
  • Oh yes! Ik houd van een eigen spa-momentje creëren onder de douche. Dat kun je met deze Spa Shower Gel Oil van Vichy absoluut het geval. Hij ruikt heerlijk en verfrist ontzettend. Hij is onder andere verkrijgbaar bij Newpharma, de eerste Belgische online apotheek die in 2008 is opgericht.
 • GUHL Herstel & Balans Shampoo
  • Een herstellende shampoo is iets wat ik belangrijk vind, zeker in de zomer. Deze van GUHL Herstel & Balans lijn bevat onder andere Manuka Honing en Melk en verzorgt en herstelt het haar vanaf de haarpunten. Zeker een aanrader!
 • GUHL Vochtherstel Conditioner 
  • Jep.. een conditioner uit een andere lijn dan de shampoo. Persoonlijk hecht ik hier niet mega veel waarde aan en pak ik gewoon de eerste beste die ik tegenkom. Dit is de GUHL Vochtherstel Conditioner die ontzettend lekker ruikt en gewoon helemaal zijn werk doet. Love it! 

Dit is op dit moment alles ‘van mij’ wat onder onze douche staat. Uiteraard heeft mijn vriend ook items onder de douche staat maar die heb ik voor het gemak even niet op deze foto staan. Dit is echt puur en alleen alles wat letterlijk onder de douche staat maar natuurlijk heb ik nog meer producten bij de wasbak en toilettafel. Mocht je het leuk vinden, let me know, dan kan ik hier een apart artikel van maken. 

Wat staat er altijd onder jouw douche? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

2 Reacties

 1. 16 augustus 2018 / 12:09

  Tof om te zien! Wij hebben veel meer onder de douche staan. Iets met niet kunnen kiezen. 😛 Douchegels, shampoo’s, conditioners, scrubs, …

 2. 10 augustus 2018 / 11:53

  Leuk artikel! Ik ben benieuwd welke producten er nog op je toilettafel staan 🙂