fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Guhl Vochtherstel Lijn

Guhl Vochtherstel Lijn

Mijn haren wassen, ik doe het zo min mogelijk. Ik heb vrij makkelijk, lang en stijl haar en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik qua shampoo etc. niet zo heel kieskeurig ben. Vandaag review ik alle producten uit de Guhl Vochtherstel Lijn. Ben jij benieuwd hoe de Guhl Vochtherstel Lijn mij bevalt? Lees dan zeker verder.

Guhl Vochtherstel Lijn

Guhl Vochtherstel Lijn

De Guhl Vochtherstel Lijn is geen nieuwe lijn, maar een herlancering. De lijn bevat een intense hydratatie die speciaal is ontwikkeld om droog, broos en overbelast haar een moisture boost te bezorgen. De lijn is verrijkt met hyaluron technologie,

 • GUHL Vochtherstel Shampoo
  • “Life is too short to have dry hair”
 • GUHL Vochtherstel Conditioner 
  • “Let me condition my hair and no one gets hurt”
 • GUHL Vochtherstel Intensive Repair Treatment 
  • “Life is short, so make each hair flip fabulous”
 • GUHL Vochtherstel Intensief Verzorgend Masker 
  • “I’m nicer when my hair looks good”

Guhl Vochtherstel Lijn Guhl Vochtherstel Lijn

Guhl Vochtherstel Shampoo

Gebruik: GUHL shampoos hebben al een effectieve werking bij het gebruik van een kleine hoeveelheid. Masseer de shampoo zachtjes in het haar en geniet van de sensuele geurbeleving met tonen van sinaasappel, jasmijn en vanille. Spoel de shampoo goed uit. 

De shampoo is naar mijn mening fijn in gebruik. Ik vind de geur heel prettig en hij schuimt lekker. Daarnaast heb je ook echt maar een klein beetje nodig. Na het uitspoelen voelt mijn haar schoon aan maar ik heb wel het gevoel dat het echt conditioner nodig heeft. Nu heb ik dit eigenlijk altijd. Zonder conditioner krijg ik mijn haar gewoon echt niet uit de knoop.

Guhl Vochtherstel Lijn Guhl Vochtherstel Lijn

Guhl Vochtherstel Verzorgende Conditioner

Gebruik: GUHL adviseert om zoveel mogelijk water uit je haar te ‘knijpen’  voordat je de conditioner gebruikt. Gebruik het product, na het wassen, alleen in de lengtes en de punten van je haar om snel vet worden te voorkomen. De intense geurbeleving zorgt voor een heerlijk verwenmoment. Spoel goed uit. 

De conditioner is echt een ‘normale’ conditioner. Een crème structuur die je makkelijk over je haar kunt verdelen. Je hebt niet zoveel nodig maar wel iets meer dan van de shampoo. De geur is lekker en na het uitspoelen voelt mijn haar heerlijk zacht en verzorgd aan. Wel gebruik ik deze conditioner vooral in de punten omdat ik anders wel het idee heb dat hij mijn haar iets vettiger maakt.

Guhl Vochtherstel Lijn Guhl Vochtherstel Lijn

Guhl Vochtherstel Intensive Spray Treatment

Gebruik: Schud de spray goed voor gebruik. Spray het product op vochtig of nat haar. De intensive Spray Treatment hoeft niet uitgespoeld te worden en is geschikt voor dagelijks gebruik. 

Ik blijf dit soort sprays lastig vinden. Het is een ‘Intensive Spray Treatment’, maar ik merk persoonlijk nooit zo heel veel verschil. Ik heb eerder het idee dat hij mijn haar verzwaard en vettig maakt en verder niet zoveel doet. Nee.. dit is niet mijn favoriet.

Guhl Vochtherstel Lijn Guhl Vochtherstel Lijn

Guhl Vochtherstel Intensief Verzorgend Masker

Gebruik: Voor optimaal effect ‘knijp’ je het overtollige vocht uit je haar voordat je het masker gebruikt. Masseer het product zachtjes in het gewassen haar en verdeel gelijkmatig over de lengtes en de punten. Laat het masker vervolgens drie minuten inwerken en geniet van de sensuele geurbeleving. Spoel het masker goed uit.  Voor optimaal resultaat vervang je je conditioner één keer per week door het masker. Last van zeer droog en overbelast haar? Gebruik het masker dan gerust vaker. 

Een masker gebruik ik eigenlijk ook nooit. Toch vond ik het wel super leuk om dit masker uit te proberen. Ik heb het precies gedaan zoals in de ‘omschrijving’ staat. Mijn hele week heb ik mijn haar gewassen met de shampoo en conditioner en één dag heb ik de conditioner vervangen voor dit masker. Het masker is super fijn in gebruik en ik heb echt het idee dat het iets goeds doet voor mijn haar. Ik vind het een leuk product en zal zeker proberen dit één keer per week te doen. (jep.. normaal vergeet ik dit soort dingen al-tijd!)

Guhl Vochtherstel Lijn

Conclusie

Het is absoluut een fijne lijn. Zelf koop ik nooit shampoo’s van Guhl dus ik vind het erg leuk om deze lijn te proberen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het lastig vind om shampoo’s te reviewen. Iedereen heeft ander haar en shampoo is gewoon zo iets persoonlijks. Wat voor mij werkt kan voor iemand anders echt totaal niet werken. Ik heb blond, dun haar maar wel veel haar. Daarnaast is het lang en stijl en is het eigenlijk super makkelijk haar. Qua shampoo’s heb ik dan ook nooit heel veel eisen en ik gebruik eigenlijk altijd standaard een shampoo en conditioner. Het masker vind ik wel een goede toevoeging en die probeer ik zeker één keer per week te blijven gebruiken. De Intensive Spray Treatment, tsja.. ik heb niet het idee dat die heel veel extra’s doet.

 • Shampoo bevat 250 ml. en kost € 6,99
 • Conditioner bevat 200 ml. en kost € 6,40
 • Intensive Spray Treatment bevat 200 ml. en kost € 8,99
 • Intensief Verzorgend Masker bevat 200 ml. en kost € 9,99
  • Deze producten zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Wat is op dit moment jouw favoriete shampoo? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Delen:

4 Reacties

 1. 8 november 2016 / 22:02

  Ik heb laatst voor de eerste keer een shampoo en conditioner van Guhl geprobeerd en die beviel me echt heel goed!

 2. 8 november 2016 / 19:26

  Ik heb nog nooit guhl geprobeerd! Ik ben er erg nieuwsgierig naar geworden. <3
  Liefs,
  Evelien

 3. 8 november 2016 / 16:37

  Klinkt als een fijne lijn. De meeste producten van Guhl zijn wel fijn maar net niet voor mij

 4. 8 november 2016 / 16:12

  Ik vind Guhl een heel fijn merk, gebruik al jaren on and off de anti-roos shampoo haha! Het is de enige die voor mij werkt nadat ik mijn hoofdhuid weer heb verknoeit door mijn haren te verven haha. x