fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

GUHL Herstel & Balans Lijn

GUHL Herstel & Balans Lijn

Al een tijdje had ik de nieuwe lijn van Guhl, de GUHL Herstel & Balans Lijn, klaarliggen om te testen. Eigenlijk kwam het er steeds niet van tot ik twee weken geleden dacht: Laat ik deze producten eens uitgebreid gaan testen. Nou, dat heb ik gedaan en in dit artikel vertel ik je graag wat ik er van vindt.

GUHL Herstel & Balans Lijn

GUHL Herstel & Balans Lijn

Vroeger hadden wij thuis nooit shampoo van Guhl en ik denk dat het me daarom ook nooit zo aansprak in de winkel. Sinds ik mijn blog heb krijg ik geregeld producten van Guhl opgestuurd en is mijn liefde voor het merk absoluut gegroeid. Ik vind eigenlijk bijna alle producten van het merk fijn en vooral heerlijk ruiken dus ik hoop dat dat bij deze lijn weer hetzelfde is.

GUHL Herstel & Balans Lijn

Voor droog, overbelast of beschadigd haar

Nou de titel hierboven zegt het al, deze lijn is speciaal ontwikkeld voor droog, overbelast of beschadigd haar. Nu denk ik dat we hier allemaal (weleens) mee te maken hebben. Sommige in de zomer door de zon, chloor en zout en andere juist in de winter door de kou. Al zijn er ook genoeg mensen die het altijd hebben door het veelvuldig gebruik van stijltangen, krultangen en föhns. Oftewel, een haarverzorgingslijn voor droog, overbelast of beschadigd kunnen we allemaal gebruiken!

GUHL Herstel & Balans Lijn

‘’Bad hair day: ain’t nobody got time for that!’’

Guhl over de Herstel & Balans Lijn
De Herstel & Balans lijn van Guhl biedt de hoofdhuid doelgerichte verzorging en versterkt het haar vanaf de aanzet tot in de punten. Een gebalanceerde hoofdhuid draagt zorg voor zichtbaar gezond, veerkrachtig haar. De lijn bevat onder andere de ingrediënten Manuka Honing en Melk. Manuka-honing wordt in Nieuw-Zeeland gewaardeerd om zijn verzorgende eigenschappen. Melk is rijk aan essentiële voedingsstoffen. De milde formule met Hydro Proteïne-Complex biedt volledige verzorging. Het herstelt de hoofdhuid en biedt de optimale basis voor zichtbaar gezond, herstelt haar.

GUHL Herstel & Balans LijnGUHL Herstel & Balans Lijn

GUHL Herstel & Balans Shampoo

‘’Love is in the hair’’


GUHL: “De Herstel & Balans Shampoo verzorgt en herstelt de hoofdhuid op een milde wijze en biedt een optimale basis voor zichtbaar en gezond haar en een gebalanceerde hoofdhuid. Het innovatieve Hydro-Proteïne-Complex verbetert de haarvezel van binnenuit en herstelt het haar vanaf de aanzet tot in de punten.”

Oh wat is de geur van deze shampoo een partij lekker zeg! Dit viel me eigenlijk echt meteen op. Verder is de shampoo gewoon erg fijn in gebruik. Hij laat zich makkelijk door het haar verdelen en na gebruik voelt mijn haar lekker schoon aan. Dat is uiteraard het belangrijkste.

GUHL Herstel & Balans LijnGUHL Herstel & Balans Lijn

GUHL Herstel & Balans Conditioner

GUHL: “De Guhl Herstel & Balans verzorgende conditioner, speciaal voor overbelast, beschadigd of droog haar, zorgt voor volledig herstel van het haar en meer veerkracht*, souplesse en extra doorkambaarheid, dit alles zonder het te verzwaren. De unieke formule met Manuka-Honing en Melk zorgt voor doelgerichte verzorging van de hoofdhuid en geeft zichtbaar gezond haar.” 

Mijn haar wassen zonder conditioner te gebruiken is gewoon echt onmogelijk. Begrijp me niet verkeerd, ik heb heel makkelijk haar maar een conditioner is wel echt een must. Deze conditioner uit de Guhl Herstel & Balans lijn ruikt wederom heerlijk en voelt lekker zacht aan. Na het uitspoelen voelt mijn haar gevoed en soepel maar gelukkig niet vet.

GUHL Herstel & Balans LijnGUHL Herstel & Balans Lijn

GUHL Herstel & Balans Direct Verzorgend Masker

GUHL: Het Direct Verzorgend Masker uit de Herstel & Balans lijn herstelt het haar van binnenuit en verzorgt de hoofdhuid doelgericht. Daarnaast biedt het masker milde verzorging van de hoofdhuid en behoudt van de vochtbalans. Voor direct zijdezachte souplesse zonder te verzwaren en zichtbaar gezond haar met langdurige veerkracht.” 

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk nooit een haarmasker gebruik. Stom eigenlijk want het kost niet heel veel tijd en geeft toch net dat beetje extra verzorging. Dit masker breng je aan op net gewassen, nat haar. Je laat het 1 minuut intrekken en spoelt het vervolgens gewoon weer uit. Na het gebruik voelt je haar totaal niet droog maar ook niet vet aan en dat is top!

GUHL Herstel & Balans Lijn

Conclusie

Yes!! Ik heb er weer een aanwinst bij. Deze nieuwe GUHL Herstel & Balans Lijn is echt top en zeker het proberen waard. De geur is echt hemels en ik zou hem omschrijven als bloemig met een tikkeltje zoet. Ik houd er van! Op de producten zelf heb ik niets aan te merken. De shampoo schuimt lekker, is zuinig in gebruik en doet zijn werk. De conditioner en het masker laten zich makkelijk verdelen en voeden mijn haar goed zonder dat het vet aanvoelt. Wat wil je nog meer?

 • Shampoo bevat 250 ml. en kost € 7,99
 • Conditioner bevat 200 ml. en kost € 7,99
 • Direct verzorgend masker bevat 200ml. en kost € 9,99
  • Deze producten zijn uiteraard verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Wat is op dit moment jouw favoriete shampoo? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. Renee
  17 februari 2018 / 09:54

  Ik kreeg er helaas een onwijs droge hoofdhuid van.. Verder zoeken naar de perfecte shampoo!

 2. Jacq
  26 januari 2018 / 09:39

  Ik gebruik Matrix biolage shampoo en masker, vrij van parabenen en siliconen de hydrasource gebruik ik. Bestel ik via internet en is maar iets duurder als Guhl. Guhl heeft mij nog teveel toevoegingen waardoor ik jeuk op de hoofdhuid krijg. Misschien eens Matrix testen? Zou leuk zijn. Succes met alles

 3. Jeanelle
  25 januari 2018 / 17:22

  Erg benieuwd naar de geur. Zelf gebruik ik op dit moment een shampoo van de kapper maar dit zou ik ook zeker willen proberen.

 4. 23 januari 2018 / 18:09

  Je maakt me ontzettend nieuwsgierig naar de geur! 🙂 Helaas zijn mijn ervaringen met dit merk niet zo geweldig. Mijn haren worden er namelijk sneller vet van. .

 5. 22 januari 2018 / 16:53

  Klinkt als een fijne lijn!

 6. 20 januari 2018 / 14:14

  Ziet er goed uit! Leuk om te zien dat je vaak producten van Guhl reviewt, ik heb zelf nog nooit iets van dit merk getest.
  Liefs,
  Yara

 7. 19 januari 2018 / 18:09

  Ik gebruik op het moment eigenlijk alleen nog maar zilver-shampoo, maar deze zou denk ik echt een hele fijne aanvulling zijn. Ik ben nu dus ook echt mega benieuwd naar de geur kan ik je zeggen haha <3