fbpx
36   81
113   179
176   293
133   281
136   270

Maria Nila Sheer Silver Haarverzorgingslijn

Maria Nila, ken jij het merk inmiddels al? Eind februari was mijn eerste kennismaking met het merk en sindsdien heb ik er al meerdere producten van in gebruik. Ik heb het merk ook al veel voorbij zien komen dus grote kans dat dit niet de eerste keer is dat je er van hebt gehoord. Anyways, ik review vandaag de Maria Nila Sheer Silver Haarverzorgingslijn.

Maria Nila Sheer Silver Haarverzorgingslijn

Een zilvershampoo gebruik ik ontzettend graag. Niet al-tijd, maar zo nu en dan zeker wel. Ik heb van nature blond haar en ik zet om de zoveel tijd wat highlights om het op te lichten. That’s it. Omdat ik natuurlijk blond ben heb ik geen rode/warme gloed over mijn haar maar toch vind ik het assige effect van een zilvershampoo erg mooi.

Deze Maria Nila Sheer Silver Haarverzorgingslijn belooft de kleur, glans en stevigheid van blond en (zilver)grijs haar te beschermen. Door de violetpigmenten en braamextracten gaat het de vergeling, verkleuring en de grauwheid in je haar tegen.

Goed om te weten is dat deze haarverzorgingslijn bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en is vrij van SLS, Parabenen en Sulfaten. De wasstoffen in deze lijn zijn vrij mild maar hij zit wel vol met geurstoffen en wat mindere bewaarmiddelen.

De verpakkingen van Maria Nila zijn, op de kleur na, allemaal hetzelfde en daar heb ik dan ook weinig op aan te merken. Geheel toepasselijk is deze Maria Nila Sheer Silver Haarverzorgingslijn vormgegeven in een lichte paarse kleur.

Gebruik

Op de foto de donkerste en meest vloeibare paarse kleur is uiteraard de shampoo. De licht paarse crème kleur is de conditioner.

Conclusie

Wat ruikt de lijn heerlijk. Dat was eigenlijk wat me meteen opviel. De shampoo brengt makkelijk aan en ondanks dat er geen sulfaat inzit schuimt hij lichtjes. Iets wat ik zelf altijd wel erg prettig vind. De conditioner is een typische conditioner en ook daar heb ik weinig op aan te merken. De verzorgingslijn is erg mild en geeft mijn haar volume. Eerlijk is eerlijk, het resultaat qua geeltint is wel echt minimaal.

 Verzorgingslijn is o.a. te koop bij Bol.com, John Beerens en haarspullen.nl 

 • Shampoo bevat 350ml. en kost € 8,25
 • Conditioner bevat 300ml. en kost € 8,25

Heb jij wel eens een zilver shampoo geprobeerd? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen en affiliate links.

Delen:

5 Reacties

 1. 8 augustus 2018 / 08:45

  Dat klinkt goed zeg! Zelf heb ik donker haar, dus ik kende de verzorging van blond haar dus niet zo goed.

 2. 7 augustus 2018 / 13:24

  Lijken me erg fijne producten, ik vind de verpakkingen simpel, maar dat maakt het tegelijkertijd ook weer mooi.

 3. 7 augustus 2018 / 12:43

  lijkt me een heerlijk product zeker eens proberen want ik heb altijd zilver shampoo

 4. 7 augustus 2018 / 11:01

  Dit lijken mij fijne producten!

 5. 7 augustus 2018 / 07:59

  Ik gebruik sinds kort ook een silver shampoo. Echt ideaal, anders krijg ik door de zon heel geel haar.