fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Beautyfavorieten Mei 2018

Beautyfavorieten Mei 2018

Hello June! Laat de zomer maar eens officieel beginnen. Ik ben er helemaal klaar voor! Uiteraard beginnen we de nieuwe maand niet voordat we even terugblikken op de vorige maand, dus in dit geval Mei. Kijk je mee naar mijn Beautyfavorieten Mei 2018? Let’s Go! 

Kocostar Foot Moisture Pack

Kocostar Foot Moisture Pack

Wow! Dit masker voor je voeten, oftewel dit Kocostar Foot Moisture Pack, is echt fantastisch. Het zijn eigenlijk 2 hoesjes die je om je voeten moet schuiven en vervolgens kun je er zo’n 20 minuten van genieten. Na deze 20 minuten heb je heerlijke, zachte voetjes. Oh men, ik moet meer van dit spul hebben!

The Body Shop Body Yoghurt

The Body Shop Body Yoghurt

Heb je de nieuwste lancering van The Body Shop al gezien? Ik heb het over de super leuke, gloed nieuwe The Body Shop Body Yoghurt. Na een Body Butter en een Body Sorbet besloot The Body Shop voor een Yoghurt variant te gaan. Een heerlijke geurende gelsubstantie die mega snel intrekt. Absoluut een aanrader!

Keune So Pure Volumizing Lijn

Keune So Pure Volumizing Lijn

In mei testte ik deze So Pure Volumizing Lijn. Wat hier bijzonder aan is, is dat de conditioner geen crème is maar een foam. Hoe leuk is dat? De lijn ruikt lichtelijk naar citroen en is gewoon echt heel erg fijn. Hij is heel zuinig in gebruik dus ik hoop van deze Keune So Pure Volumizing Lijn de komende maand ook nog te kunnen genieten.

The Body Shop Limited Edition Banana Collectie

The Body Shop Limited Edition Banana Collectie

Naast de Body Yoghurts komt The Body Shop op de markt met een Limited Edition Banana Collectie. Wat was ik blij dat ik deze lijn ontving want hij is echt hemels. Ik heb een Body Butter en een Body Yoghurt die beide heerlijk naar snoepbanaantjes ruiken. Precies goed, absoluut niet overdreven. Let op: de lijn is pas verkrijgbaar vanaf 1 juli, hopelijk wordt dit jouw favoriet in deze maand. Ik denk dat ik tegen die tijd toch even wat extra potten ga inslaan!

HEMA Bamboo Charcoal Lijn

HEMA Bamboo Charcoal Lijn

Eindelijk weer eens iets getest van HEMA. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er gewoon echt veel te weinig kom. Zonde want HEMA heeft wel degelijk echt ontzettend fijne producten. Dat heeft deze HEMA Bamboo Charcoal lijn 100% bewezen. De laatste maand heb ik deze lijn volop gebruikt en ik ben er ontzettend over te spreken. Vooral de Facewash, die gebruik ik iedere dag onder de douche.

Beautyfavorieten Mei 2018

Dit waren mijn Beautyfavorieten Mei 2018! 

Als je één beautyfavoriet van Mei mocht kiezen, wat zou het zijn?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

10 Reacties

 1. 17 juni 2018 / 09:09

  Mijn beauty favoriet is meestal mijn doucheschuim. Op dit moment een fles van Dove.

 2. 8 juni 2018 / 18:35

  Van de verpakkingen van die Go Go Bananas collectie wordt ik al hebberig, zo leuk 🙂 Ik ben zelf wel fan van de geur van die snoepbanaantjes, dus ga de producten in juli maar eens even ruiken en bekijken

 3. 4 juni 2018 / 17:25

  Ik wil echt eens de Go Bananas lijn uitproberen!

 4. 4 juni 2018 / 15:50

  Ik heb die Hema Bamboo Charcoal fase wash ontvangen, en ga hem vanaf vandaag testen. Mega benieuwd. Die producten van The Body Shop lijken mij allemaal zo lekker.

 5. 4 juni 2018 / 13:10

  Mooie producten! Ik moet die Body Yoghurts van The Body Shop echt gaan proberen. Zien er zo goed uit!

 6. 4 juni 2018 / 10:36

  oeh die potjes van de body shop zien er cute uit! ik ben echt benieuwd ernaar

 7. 4 juni 2018 / 10:16

  M’n moeder heeft me gisteren nog staaltjes van de Body Yoghurts gegeven. Ik ben benieuwd! En die Charcoal-lijn van HEMA moet ik eens gaan bekijken. De Face Wash klinkt goed, maar eerst maar eens m’n Foaming Cleansers van The Body Shop opmaken.

 8. 4 juni 2018 / 08:59

  De banana limited edition van the body shop ziet er onwijs leuk uit! love it <3
  Liefs,
  Evelien

 9. 4 juni 2018 / 08:13

  Jaaa die body yogurts zijn perfect! Ben echt mega enthousiast.