fbpx
190   797
181   843
214   1020
242   1042
233   1018

The Body Shop Body Yoghurt

The Body Shop Body Yoghurt

Dat ik fan ben van de producten van The Body Shop is absoluut geen geheim. Het is dan ook iets wat ik nooit onder stoelen of banken heb geschoven. Ik vind het merk altijd heerlijk en vind het dan ook maar al te leuk om nieuwe producten uit te testen. Het is je vast niet ontgaan dat zij op de markt zijn gekomen met de The Body Shop Body Yoghurt. Precies de producten die ik vandaag uitgebreid review!

The Body Shop Body Yoghurt

The Body Shop Body Yoghurt

Waarschijnlijk ken je de bodybutters van The Body Shop wel. Die heerlijk geurende boters die verpakt zitten in platte, ronde pot. Ik vind ze heerlijk en heb er eigenlijk standaard wel een in huis. Tegen de lente en zomer vind ik deze verzorging eigenlijk wel iets te zwaar en daar speelt The Body Shop nu leuk op in. Ze hadden al een Body Sorbet maar komen nu met een Body Yoghurt. Klinkt dat niet fantastisch?

The Body Shop Body Yoghurt

De Body Yoghurt is speciaal ontwikkeld voor degene die haast heeft en geen zin heeft in gedoe. Eerlijk is eerlijk, de bodybutters trekken namelijk enorm langzaam in. Heerlijk in de winter, tijdens een avondje me-time! Maar in de zomer hebben we hier meestal gewoon geen tijd voor. Deze yoghurt trekt heel snel in, binnen 15 seconden en plakt niet. Klinkt ideaal!

The Body Shop Body Yoghurt

Er zijn in totaal zijn er zes geuren:

 • Almond Milk
 • British Rose
 • Mango
 • Moringa
 • Strawberry
 • Banana (limited edition)

The Body Shop Body YoghurtThe Body Shop Body Yoghurt

Mango en Moringa

Ik heb twee varianten ontvangen, namelijk Mango en Moringa. Alhoewel ik beide geuren echt fantastisch vind, is Mango absoluut mijn favoriet. Deze ruikt haast naar een cocktail en maakt je direct vrolijk in de ochtend tijdens het insmeren. Het is zo’n heerlijke, zomerse geur dat je meteen de goede vibe te pakken hebt.

The Body Shop Body YoghurtThe Body Shop Body Yoghurt

Conclusie

De Body Yoghurts zijn, precies zoals je verwacht, heerlijk fris en luchtig. Ze hebben een jelly structuur en trekken inderdaad heel snel in. 15 seconden is misschien ietwat ambitieus maar na iets meer dan een halve minuut ben je echt wel good to go en kun je je kleding aantrekken. De geuren zijn heerlijk en blijven na het smeren nog even goed hangen. Niet te sterk maar juist precies goed. Ze verzorgen de huid heerlijk en zorgen voor een goede hydratatie in de lente en zomer. Ik kan er eerlijk gezegd echt niets negatiefs over zeggen. Ik vind het echt ontzettend leuk gedaan van The Body Shop. De kans is héél groot dat ik hier even een goede voorraad van ga inslaan.

Altijd handig om te weten: de producten 100% veganistisch zijn, geschikt voor de gevoelige huid, dermatologisch getest, zonder minerale oliën en zonder paraffine.

Deze The Body Shop Body Yoghurt kosten €10,- p/st. en zijn uiteraard te koop bij The Body Shop

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

6 Reacties

 1. 15 mei 2018 / 11:07

  Wat me erg aanspreekt bij dit product is dat het zo snel intrekt. Ik ben meestal best ongeduldig wat dat betreft namelijk.

 2. 14 mei 2018 / 10:01

  Ze lijken mij zó fijn! Vooral die mango geur.

 3. 14 mei 2018 / 07:50

  De moringa geur is zo lekker! Ik ben benieuwd naar deze producten. <3
  Liefs,
  Evelien

 4. 14 mei 2018 / 06:47

  Deze lijken mij heel fijn! Ook omdat ze snel intrekken.

Read previous post:
BLOOMR Cocosoap

Charcoal, oftewel houtskool, is een product dat we op dit moment niet meer kunnen wegdenken uit de skincare branche. Het...

Close