48   287
179   494
210   838
210   1034
239   1042

Rimmel London 60 seconds Flip Flop Fashion Collection

OMG! Genieten jullie ook zo van het weertje? 3 weken geleden zijn mijn vriend en ik bijna 2 weken in Frankrijk geweest en zowel daar als eenmaal terug in Nederland heb ik eigenlijk non-stop (teen)slippers/sandaaltjes gedragen. Al heb ik eigenlijk het hele jaar door nagellak op mijn tenen, in de zomer let je er toch net even extra op. Leuk dat Rimmel hierop inspeelt met de gloednieuwe Rimmel London 60 seconds Flip Flop Fashion Collection.

Rimmel London 60 seconds Flip Flop Fashion Collection

Deze ‘Flip Flop Fashion Collection’ is niet zomaar een collectie. Rimmel London heeft namelijk 10 zomerse kleuren gelanceerd. Perfect voor naar het strand of bijvoorbeeld een leuk festival. Ontdek de tien super vrolijke ‘on trend’ nagellakkleuren voor deze zomer die ervoor zorgen dat jouw zonnige outfit net die extra touch krijgt! Van oceaanblauw, tot zonnig geel en fuchsia roze. Je vindt het allemaal in deze collectie.

 • 312 Be Red-Y
 • 455 Sunny Clash
 • 325 Fuschianista
 • 826 Cobalt Heaven
 • 410 Aqua Chrome
 • 818 Gold Addiction
 • 885 Teal-ing The Scene
 • 406 Coral Blush
 • 336 Violet en Vogue
 • 409 Pink-Holic

In dit artikel review ik drie kleurtjes, namelijk Sunny Clash, Fuschsianista en Teal-ing the Scene.

455 – Sunny Clash

Hoe leuk is dit knalgele kleurtje? Misschien even wennen maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het echt een hele toffe kleur vind. Zeker midden in de zomer, als je net wat bruiner bent. Oeh, I like it!

325 – Fuschianista

Dit soort kleurtjes zijn natuurlijk altijd goed. Het is een prachtige, donkerroze kleur en een kleur die eigenlijk altijd goed is. Deze zou je het hele jaar door kunnen dragen al is hij natuurlijk in de lente en zomer wel op z’n leukst!

885 – Teal-ing The Scene

Oeh een groen/blauw kleurtje. Leuk, even wat anders. Ik heb namelijk echt maar heel weinig kleuren in mijn stash zoals deze kleur. Het fijne van zo’n kleurtje is dat hij eigenlijk overal wel bij staat. Handig!

Conclusie

Kijk, de lakjes van Rimmel London ken ik natuurlijk al een hele tijd. Ik heb er veel van in mijn stash en er staan ook al diverse reviews van online. Rimmel London belooft dat de lakjes in één laag dekken maar dat is niet helemaal waar. Niet erg want een nagellak die dekt in 2 mooie, dunne laagjes vind ik zelf eigenlijk veel prettiger. Gelukkig doen deze van Rimmel London dat. Binnen 60 seconden droog zijn ze niet helemaal maar goed, ze zijn wel echt vlot droog. Al bij al kan ik er dus ook niets negatiefs over zeggen. Deze Rimmel London 60 seconds Flip Flop Fashion Collection bevat prettige lakjes, een goede kwaliteit en fantastische zomerse kleuren. Wat wil je nog meer? Oh en met een goede base- en topcoat blijven ze makkelijk 5 dage mooi op de nagels.

Welk kleurtje draag jij op dit moment op je nagels?

Ik draag Fuschianista. 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

10 Comments

 1. 7 juni 2018 / 21:04

  leuke schattige lakjes zijn dit van Rimmel, heel zomers, tof!

 2. 6 juni 2018 / 21:15

  Wat prachtig kleuren. Echt zomer gevoelt om naar te kijken

 3. 4 juni 2018 / 07:10

  Ik kan niet eens kiezen welke kleur het mooist is! Ik vind ze allemaal zo vrolijk en lekker zomers.

 4. 3 juni 2018 / 14:14

  Leuke collectie met mooie kleurtjes!

 5. Lipstickencupcakes
  1 juni 2018 / 23:50

  Wat een mooie kleurtjes. Veel pigment hebben ze ook of niet? Ik draag op dit moment een felle oranje van de H&M

 6. 1 juni 2018 / 20:25

  Ik vind die Oceanblue wel cool! Ik heb net mijn nagellak weggehaald en moet weer naar de manicure om ze te doen. Ik denk dat ik de fuchsia kleur neem!

 7. 1 juni 2018 / 18:53

  Ik mis de foto’s van je nagels en de slippers. Ik draag graag slippers, al noem ik ze doorgaans kleppers.

 8. 1 juni 2018 / 09:31

  Leuke colletie is het! Ik heb ze ook ontvangen 🙂

 9. 1 juni 2018 / 06:24

  Wat een toffe kleurtjes. Eerst dacht ik ‘wat fel’.. maar als ik het resultaat zie op je nagels vind ik ze mooi. Ik draag een felroze gellakje op dit moment

Read previous post:
5 Cadeautips voor Vaderdag

Whiee! Moederdag is net geweest en daarna staat uiteraard Vaderdag voor de deur. Stiekem vind ik het voor mijn vader...

Close