fbpx
5   132
63   374
32   178
76   132
68   113

Beautyfavorieten Juni 2018

Whieeehaa! Geniet jij ook zo van het weer? Mocht je het nog niet gezien hebben, ook aankomende week wordt het top dus het genieten is nog niet voorbij. Kom maar op met juli! Maar natuurlijk niet zonder terug te blikken op mijn beautyfavorieten Juni 2018. Let’s Go!

MAC Oh, Sweetie Lipcolour

Deze review stond begin deze week online. Wat was ik dolblij met een perspakket van MAC Cosmetics. Deze MAC Oh, Sweetie Lipcolour zijn echte snoepjes en ik was ook echt direct helemaal weg van de vormgeving. Vervolgens bleek dat de lipglosses ook nog eens naar snoep ruiken en smaken en top van kwaliteit zijn. Duidelijk favoriet dus!

NARS Orgasm Afterglow Lip Balm

Oeps! Weer een highend product. Ik ontving een Lip Balm van NARS en hoe prachtig is deze roségouden huls? De Orgasm Blush heb ik al een tijdje in mijn stash en op deze blush is de ‘Orgasm’ Collectie geïnspireerd. Deze NARS Orgasm Afterglow Lip Balm is echt een prachtige lipbalm met een fantastische glow en een top kwaliteit. Love it! 

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat

Wat heb ik een lol gehad met het testen van deze Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat. De vormgeving is veel te cute en Korea spat er vanaf. Als allereerste testte ik het Jiinju Bubble Bubble Sheet Mask. Als je wilt weten wat ik vind van dit masker en hoe een bubbelmonster eruit ziet dan moet je deze review echt even lezen!

OPI Pop Culture by OPI Nagellakcollectie

Om even in de ‘bubbel sferen’ te blijven, OPI kwam met een out of the box product. Waar zij normaal hele mooie, strakke en glanzende nagellak verkopen gaven ze er met de OPI Pop Culture by OPI Nagellakcollectie een aparte twist aan. Zij lieten zich inspireren door Pop Art en lanceerde nagellak met een bubbeleffect. Heel leuk, echt even weer iets anders. OPI! Pops, een koraalrode kleur, is absoluut mijn favoriet!

Max Factor Miracle Duo Glow

Last, but not least.. ik reviewde eindelijk weer een product van Max Factor. Deze Max Factor Miracle Duo Glow is een duo met concealer en highlighter. In eerste instantie vond ik dit nogal een gekke combi maar het bleek uiteindelijk een match made in heaven. Het is een mooi product dat ik de afgelopen

Beautyfavorieten Juni 2018

Dit waren mijn Beautyfavorieten Juni 2018! 

Als je één beautyfavoriet van Juni mocht kiezen, wat zou het zijn?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 30 juni 2018 / 08:20

  Die vrolijke maskers uit Korea. Alleen al omdat ze zo vrolijk ogen!

 2. 29 juni 2018 / 20:44

  Wat een mooie producten, alleen al om de verpakkingen zou ik de lipgloss van MAC kopen.

 3. 29 juni 2018 / 14:44

  Haha, de orgasm creme lijkt mij het leukste!

 4. 29 juni 2018 / 13:59

  oeeee die OPI lakjes zien er echt heel mooi uit!

 5. 29 juni 2018 / 12:35

  Leuk al die zomerse kleurtjes!! Ik zou voor een roze lipglossje gaan… past echt bij dit weer! X

 6. 29 juni 2018 / 11:07

  Die Lip Balm, wauw! Alleen nogal duur voor een lippenbalsem, lijkt me.

 7. 29 juni 2018 / 10:48

  Die ‘Oh, Sweetie’ van MAC ziet er zo heerlijk uit. Mijn favoriet zou toch wel de zonnebrand serie van ‘Australian Gold’ zijn, super blij met deze serie. Lekker jurkje of rokje aan en dan toch nog een kleurtje op je benen.

 8. 29 juni 2018 / 09:15

  Oehhh wat een mooie producten, super leuke favorieten!
  Liefs,
  Evelien