fbpx
35   94
63   127
131   213
124   309
137   270

MAC Oh, Sweetie Lipcolour

MAC Oh, sweetie! Lipcolour

Oeh dit is zeker niet mijn eerste review van MAC. Na heel wat lipsticks, highlighters en blushes later is het nu tijd voor mijn review van mijn eerste lipgloss, ik review 3 verschillende versies van de MAC Oh, Sweetie Lipcolour. Lees je mee?

MAC Oh, Sweetie Lipcolour

MAC Cosmetics is misschien wel hèt make-up merk dat mij van make-up heeft doen laten houden. Ik weet nog wel dat ik na heél lang twijfelen mijn eerste MAC bestelling plaatste bij Douglas. Ik kocht de blush MAC Dainty en de lipstick MAC Please Me. Sowieso twee van de meest verkochte producten van MAC, echte ‘gouwe ouwe’ en mooie neutrale kleuren. Beide producten gebruik ik nu, een paar jaar later, nog steeds af en toe.

Mijn liefde voor MAC Cosmetics bleef groeien want het bleef absoluut niet bij MAC Dainty en bij MAC Please Me. Inmiddels heb ik (eigenlijk best belachelijk) veel producten van het merk in mijn stash, voornamelijk lipsticks, blushes, highlighters en oogschaduws. Een lipgloss (of lipglass, zoals MAC het noemt) is voor mij nieuw. Tijd om die eens te reviewen!

MAC over de Oh, Sweetie Lipclour
Lipgloss met een heerlijk zoete smaak! Doe mee met influencer en high-fashionista Caro Daur en ga voor onze lipgloss met nieuwe intense dessertsmaken! Deze mousse-achtige lipgloss is verkrijgbaar in allerlei glazuurkleuren, van funfetti-licht tot mat donker.

Hoe mega schattig zijn deze lipglasses van MAC? De vormgeving is toch echt tè snoepig voor worden. Ze zitten in vrij simpele, welbekende lipgloss verpakkingen maar deze zijn echt super leuk vormgegeven. Op de witte dop zien we sprinkles alsof ze op een donut hadden moeten vallen en natuurlijk zien we de de productnaam met op de onderkant een sticker met de kleurnaam. Gelukkig zie je de kleur ook goed door de transparante huls, handig!

De productnamen zijn to die for!

 • Gumdrop
 • Creamy Peach Pie
 • Raspberry Pavlova
 • Purple Panna Cotta
 • Strawberry Mousse
 • Raspberry Cream
 • Death by Chocolate
 • Coconut Macaroon
 • Caramel Sugar
 • Strawberry Torte
 • Key Lime Trifle
 • Wild Berry Frosting

In dit artikel review ik de drie dikgedrukte lipglosses, namelijk Raspberry Pavlova, Raspberry Cream en Coconut Macaroon.

Swatches

Raspberry Cream – Coconut Macaroon – Raspberry Pavlova 

Raspberry Cream is een knalroze, maar super koele tint. Hij heeft namelijk een soort holografisch, blauw vleugje door zich heen. Hierdoor oogt hij metallic. Heel tof! De kleur coconut macaroon is een beetje uit mijn ‘comfortzone’. Naar mijn mening is hij wel heel warm en oranje maar door het goud oogt hij wederom metallic. Wellicht is deze wel heel tof over een andere lipstick heen! Als laatste, raspberry pavlova, is de meest ‘normale’ van de drie. Dit is gewoon een hele mooie, heldere roze tint. Lekker fel, perfect voor de zomer!

Oh en extra leuk om te vermelden! Deze lipglasses smaken en ruiken echt naar snoepjes, heerlijk zoet. Niet overdreven maar juist ergens subtiel. Precies goed!

Conclusie

Ah wat ben ik blij om weer eens iets van MAC Cosmetics te reviewen. Mijn liefde voor het merk is nog altijd aanwezig en dat is niet veranderd na het testen van deze drie lipglosses. Allereerst wil ik complimenten geven voor de super leuke collab met Caro Daur en de vormgeving. De naam van de collectie en de glosses + de vormgeving en dan zelfs de geur en smaak.. ja het is duidelijk het complete plaatje. Alles klopt! De kleuren zijn gewaagd maar wel compleet van deze tijd gezien de holografische en metallic finish. Raspberry Pavlova is mijn favoriet van de drie omdat deze het meest gangbaar is maar ik ga de andere twee zeker verwerken in een toffe look. Ik voeg deze drie snoepjes in ieder geval met heel veel liefde toe aan mijn stash!

Deze MAC Oh, Sweetie Lipcolour kosten € 14,50 per stuk en zijn o.a. te koop bij Douglas.

Welke kleur vind jij het mooiste?  

13 Reacties

 1. 28 juni 2018 / 11:01

  lekkere felle kleuren! Althans 2 van de 3. Leuk voor de zomer!

 2. 28 juni 2018 / 05:47

  Mooie kleuren! De raspberry pavlova zou wel iers voor mij zijn denk ik..

 3. 28 juni 2018 / 05:26

  Wat een mooie kleuren! Die raspberry pavlova zou ik wel eens proberen.

 4. 27 juni 2018 / 21:43

  de verpakkingen zien er enorm snoezig en snoeperig uit, heel leuk. ik zou het zelf niet kopen maar het ziet er leuk uit

 5. 27 juni 2018 / 15:32

  De verpakking vind ik echt om op te vreten, dus dat hebben ze uitstekend gedaan! De kleuren vind ik behoorlijk heftig voor mezelf, maar ze zijn wel heel tof!

 6. 27 juni 2018 / 14:51

  Prachtig kleuren vooral die twee roze kleuren

 7. Lipstickencupcakes
  27 juni 2018 / 14:25

  Ik vind Raspberry Pavlova je het mooist staan. Ik zelf zou voor mezelf geen van deze drie uitzoeken.

 8. 27 juni 2018 / 13:54

  mooie kleuren zeg!! de verpakking ziet er uit om op te eten

 9. 27 juni 2018 / 12:05

  Alleen al de verpakking is en snoepje, ik vind de coconut erg mooi en ik kan me voorstellen dat het naast mooi staat ook ‘lekker’ draagt

 10. 27 juni 2018 / 11:36

  Wat een prachtige kleuren zeg! En ik vind de verpakking ook zo mooi eruit zien!

 11. 27 juni 2018 / 09:32

  Oh ik vind deze verpakkingen zó schattig! Coconut macaroon is mijn favoriete kleur. 🙂

 12. 27 juni 2018 / 06:20

  Ik heb ook zo’n lipgloss die ik binnenkort review. Ook die kleur is wat uit mijn comfort zone, maar ik vind dit echt een hele toffe, fijne lipgloss!