fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Mijn 5 best gelezen artikelen van Juni 2018

Zoals je van mij gewend bent, komt dit artikel altijd s’middags online. Als tweede artikel want wanneer ik op dreef ben komen er vaak 2 artikelen per dag online op mijn blog. Je kunt dus wel stellen dat ik weer lekker in de blogflow zit en ik kan daar echt van genieten. Veel inspiratie, zou het door de zon komen? Anyways.. ik dwaal een beetje af. Op naam mijn 5 Best gelezen artikelen van Juni 2018.

Mijn nieuwe bikini van Hunkemöller

Met de zomer in aankomst was het natuurlijk tijd om een nieuwe bikini te scoren. Mijn nieuwe bikini van Hunkemöller is echt een groot favoriet geworden. Normaal vind ik een bikini wel gewoon ‘leuk’ maar op deze ben ik toch wel echt een tikkeltje verliefd geworden. Het is echt helemaal mijn ding en ik ga hem deze zomer lekker veel dragen!

Een heerlijk dagje varen in de Biesbosch

Een heerlijk dagje varen in de Biesbosch

Ik woon vlakbij de Biesbosch en ken het gebied dan ook op mijn duimpje. Toch, elke keer als ik er weer ben, ontdek ik weer nieuwe dingen. Het gebied is gewoon echt prachtig en ik kan een heerlijk dagje varen in de Biesbosch echt iedereen aanraden. Omdat ik er nog nooit eerder een artikel over geschreven en daar was het natuurlijk hoog tijd voor. Leuk om te zien dat dit bericht zo goed is gelezen. Ik hoop dat ik iemand daardoor richting de Biesbosch heb gekregen!

OOTD A New Army Green Dress

Naast een favoriete bikini heb ik nu toch ook wel echt een favoriet jurkje. Vorige week kwam hier een OOTD mee online, namelijk de OOTD A New Army Green Dress. Heel leuk om te zien dat dit artikel zo goed is gelezen en dat ik zo super veel leuk reacties heb gekregen over deze outfit. De laatste tijd vind ik het ontzettend leuk om fashiongerelateerde posts te maken en er komen dan ook veel OOTD’s online. Altijd fijn dat er dan dus zo goed op wordt gereageerd.

Een jungle in de woonkamer

Een Jungle in de woonkamer

Sinds ik samenwoon komen er veel artikelen die met interieur te maken hebben. Inmiddels heb ik een jungle in de woonkamer aangezien ik niet kan stoppen met het kopen van kamerplanten. Ik vind het zo ontzettend leuk en fris staan! Bijna alle planten komen van Het Beste van de Kweker, een webshop waar je kamerplanten kunt kopen. Klinkt misschien gek maar het is me echt tot nu toe iedere keer heel goed bevallen. De kamerplanten worden erg goed verpakt en ze zijn stuk voor stuk prachtig!

Jiinju Bubble Bubble Sheet Mask

Jiinju Bubble Bubble Sheet Mask

Ik heb nog nooit zo hard gelachen om een sheetmask. Dit Jiinju Bubble Bubble Sheet Mask heet met recht Bubble Bubble. Ik lijk wel een bubbelmonster!!! Echt hilarisch!! Ik kan er eigenlijk ook niet veel meer over zeggen maar ik snap heel goed waarom dit artikel zo goed is gelezen. Ik hoop dat jullie er ook heel erg om gelachen hebben!

Mijn 5 best gelezen artikelen van Maart 2018

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van Juni 2018. Herinner jij je nog een artikel van de afgelopen maand wat je super leuk vond om te lezen? Ik ben heel benieuwd! 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 2 juli 2018 / 22:28

    Dat jurkje staat je prachtig en wat komisch dat bubbel maskertje! Ik heb van de week ook een bubbelmasker gekocht alleen dan van de Action. Hopelijk geeft die het zelfde grappige effect. Wellicht dat ik er een review over schrijf ???

  2. 1 juli 2018 / 12:50

    Super leuk om dit te zien!!