fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat

Als beautyblogger test ik graag nieuwe producten uit en één type product dat toch wel groot favoriet is, is een masker. Eerlijk is eerlijk, het is natuurlijk helemaal geen straf om nieuwe gezichtsmaskers uitgebreid te testen. Mijn hart maakte dan toch ook wel een sprongetje toen ik de Limited Edition Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat ontving. Ik stel ze in dit artikel graag aan je voor.

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat

Heb je de aankondiging gelezen in het krantje van Kruidvat? Zo nu en dan heeft Kruidvat namelijk echt super leuke producten en dus is het krantje in de gaten houden altijd een goed idee. Van 28 t/m 24 juni hebben ze namelijk deze super leuke Koreaanse Jinju Maskers in de schappen liggen. Let op: De Jinju Maskers zijn Limited Edition, dus OP=OP!

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat

Hoe mega mega mega cute zijn deze verpakkingen? Echt typisch Koreaans maar zo ontzettend leuk vormgegeven. Eigenlijk bijna te leuke en schattig om open te maken. In totaal zijn er 11 verschillende maskers. Hiervan zijn 6 maskers in de vorm van een doekmasker (fibre mask), 1 speciaal voor de lippen, 1 speciaal voor onder de ogen en 3 vloeibare maskers verpakt in capsules.

Ik heb in totaal 6 van de 11 maskers ontvangen, namelijk:

 • Cucumber sheet mask (soothing)
 • Egg white sheet mask (extra glow)
 • Panda Face Sheet Mask (refreshing)
 • Bubble bubble sheet mask (exfoliating)
 • Red cherry gel lip mask (hydrating)
 • Avocado sheet mask (moisturizing)

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat

Het Cucumber Sheet Mask en de Egg White Sheet Mask zijn ultra zachte en ademende katoenen maskers die een perfecte fit zijn op de huid. Beide maskers breng je aan op een schone huid en kun je zo’n 10 à 20 minuten laten zitten. Het komkommer masker kalmeert en het egg white masker zorgt voor een extra glow.

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat

Oeh over deze 2 ben ik misschien wel het meest enthousiast. Het  Panda Face Sheet Mask en de  Bubble bubble Sheet Mask zijn beide sheet mask. Het Panda masker zorgt voor verfrissing en heeft ook echt een geprint panda patroon waardoor je op ook echt op een panda lijkt bij het aanbrengen van het masker. Hilarisch! Het bubble bubble masker exfolieert en gaat, eenmaal aangebracht, heerlijk schuimen.

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat

Dan houden we er nog twee over, namelijk het Red Cherry Gel Lip Mask en de Avocado Sheet Mask. Een lip masker heb ik zelf nog nooit geprobeerd maar ik ben hier wel heel benieuwd naar. Je brengt deze aan op je lippen en kunt vervolgens 10 à 20 minuten genieten van een heerlijk, stil zenmomentje. Na gebruik kun je genieten van mega gehydrateerde lippen. Het avocado masker zorgt voor een super gehydrateerde huid. Het is ook een sheetmask waar je 10 à 20 minuten van kunt genieten.

Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat

Jaa, ik vind het super leuk dat deze Limited Edition Jinju Maskers bij Kruidvat in de schappen liggen. Ik ga snel aan de slag met testen en uiteraard kun je dan binnenkort nog wat leuke, uitgebreide reviews verwachten

De maskers kosten €2,99 per stuk maar zijn nu in de aanbieding voor 2 + 1 gratis. Uiteraard koop je deze fantastische Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat. 

Welke van deze Koreaanse Jinju Maskers zou jij graag proberen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

18 Reacties

 1. 19 juni 2018 / 19:29

  Ik had ze al zien liggen, maar nu wil ik er ook! ๐Ÿ˜€

 2. 14 juni 2018 / 19:30

  zien er zo leuk uit, ook echt leuk als cadeau ofzo voor mijn dochter

 3. 14 juni 2018 / 09:39

  Ik heb deze bij de kruidvat voorbij zien komen inderdaad! Nog niet gekocht omdat mijn lade met maskertjes nog aardig vol zit. Maar ik wil ze zeker eens testen

 4. 13 juni 2018 / 22:54

  Ze zien er echt heel leuk uit en zou ze wel willen proberen! Al vind ik ze vrij aan de prijzige kant aangezien ik meestal inkoop in Azie ๐Ÿ™‚

 5. Marjolein
  13 juni 2018 / 16:25

  O heerlijk…..I love maskers….echt zo’n me-time momentje!

 6. 12 juni 2018 / 21:40

  Wat zien ze er allemaal gezellig uit! Geen ervaring mee maar wel benieuwd naar!

 7. 12 juni 2018 / 15:52

  Ze zien er allemaal schattig uit. Zal ze allemaal wel willen proberen. Welke is het geschiktst voor de gevoelige huid?

 8. 12 juni 2018 / 14:16

  Ik vind de maskers ook zo leuk heb er een aantal gekregen en had de dag ervoor een aantal gekocht. Ben ze nu lekker aan het testen en denk eraan om er nog meer te gaan kopen

 9. 12 juni 2018 / 11:44

  Ik ben echt benieuwd naar deze maskers!

 10. 11 juni 2018 / 18:10

  Wat een schattige maskertjes! Ik ben heel nieuwsgierig geworden.

 11. Kaylee
  11 juni 2018 / 17:49

  Ik heb ze ook gezien bij de kruidvat en ik werd alleen al happy van de verpakking! Ga ze toch maar halen van de week denk ik haha

 12. 11 juni 2018 / 16:14

  Ik las het laatst dat ze in de aziatische landen zo “zot” staan van die gezichtsmaskers, ook dat dermatologen ervoor waarschuwden, omdat er daar zo op de hype wordt ingespeeld, dat men werkelijk alles in die dingen durft te steken…

  Ik weet natuurlijk niet in hoeverre dat dat klopt, maar sindsdien heb ik zelfs iets met aziatisch gezichtsmaksers van “euh, misschien toch maar niet…”

 13. 11 juni 2018 / 11:17

  Dit ziet er allemaal zo schattig uit! Wel benieuwd hoe het uit de verpakking is ๐Ÿ˜‰

 14. 11 juni 2018 / 10:31

  De verpakking ziet er zeer aantrekkelijk uit. Bubble sheet mask vind ik zelf altijd zo heerlijk.

 15. 11 juni 2018 / 09:42

  Ook ik heb er drie gekocht afgelopen week! Ga ze eens lekker uitproberen want ze zagen er inderdaad heel schattig uit. Ben vooral benieuwd naar de bubble mask.

 16. 11 juni 2018 / 09:11

  De verpakkingen zijn inderdaad superschattig. Alleen daarom zou ik ze al bijna kopen.

 17. 11 juni 2018 / 07:42

  Ah wat super leuk! Snel naar kruidvat dus!

 18. 11 juni 2018 / 06:26

  Allemaal.Ik vind Koreaanse maskers vaak erg fijn. Toen ik op vakantie was in Thailand heb ik er mega veel gekocht haha.