fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Gadget Wishlist 2018

Na diverse fashion-, beauty en homewishlists vond ik het weleens tijd worden voor een gadget wishlist. In deze wishlist bespreek ik in totaal 5 items die op mijn Gadget Wishlist 2018. Lees je met mij mee?

Gadget Wishlist 2018

 1. Apple Airpods 
  • jep, je kent ze waarschijnlijk wel, de Apple Airpods. Sinds 2018 zijn ze niet meer uit het straatbeeld te denken. Geen geklooi meer met de onmogelijke knoopjes in de draden van je oortjes. Dit is verleden tijd met de Apple Airpods. Deze oortjes zijn namelijk draadloos en connecten via Bluetooth met je telefoon. Met een handig hoesje heb je ze altijd bij de hand. Vet handig!
 2. Draadloos opladen
  • Je hebt er vast weleens van gehoord, draadloos opladen. Ik zie het steeds meer voorbij komen en dat heeft mijn aandacht getrokken. Een wireless charger klinkt namelijk echt ideaal. Wist je dat de laatste iPhones, zoals de iPhone 8 en de iPhone x, hebben standaard de ingebouwde functie meegekregen om draadloos op te laden? Het draadloos opladen van mijn iPhone lijkt me ontzettend handig dus vandaar dat een draadloos oplaadcenter zeker op deze wishlist thuis hoort.
 3. E-Reader
  • Stiekem leen ik altijd de e-reader van mijn moeder. Zij heeft een Kobo en die is zo fijn dat ik hem nu zelf ook graag wil aanschaffen. Ik heb niet veel tijd om te lezen wat erg zonde is want sinds kleins af aan ben ik dol op lezen. In de vakantie maak ik er altijd tijd voor en dan is een e-reader echt perfect.
 4. Smartwatch
  • Alhoewel ik eigenlijk horloges genoeg heb staat een smartwatch toch nog wel echt op mijn wishlist. Het lijkt me gewoon een ideale gadget omdat het 1. fashionverantwoord is 2. zoveel dingen bijhoud. Zoals je hartslag, het aantal stappen, er komen appjes en telefoontjes op binnen en daar eindigt de lijst absoluut nog niet. Oftewel, het lijkt me gewoon echt ideaal!
 5. Google Chromecast
  • Ik hoor al tijden goede verhalen over de Google Chromecast dus wellicht is het onderhand weleens tijd er zelf eentje aan te schaffen. Het apparaatje is klein en super betaalbaar. Binnen een handomdraai connect je je smartphone en tablet met je televisie en is streamen probleemloos. De nieuwe Chromecast ondersteunt apps van o.a. Videoland, NPO, Spotify, Netflix en Youtube.

Wat ook nog zo’n leuk hebbedingetje is, is een digitale microscoop, heel veel fun voor weinig geld!

Zo! Dit is mijn Gadget Wishlist 2018. Heb jij al iets wat op mijn lijstje staat of je heb je tips? Ik hoor ze graag!

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

11 Reacties

 1. 29 juni 2018 / 11:36

  een draadloze oplader is echt ideaal. Een smartwatch staat hier ook op het wensenlijstje

 2. 29 juni 2018 / 11:30

  Zo’n smartwatch lijkt me ook wel handig. Ik vond ze eerst echt te sportief om gewoon dagelijks te dragen, maar tegenwoordig heb je ook veel nette/stijlvolle modellen.

 3. 29 juni 2018 / 10:44

  zo n draadloze oplader lijkt mij ook wel wat. erg handig. misschien toch maar eens goed naar kijken

 4. 29 juni 2018 / 10:33

  Ik heb een e-reader, de Kobo ook. Die bevalt goed, hoewel ik deze zelden gebruik. Ik lees het liefst een papieren boek, maar voor op reis is het echt een aanrader.

 5. 29 juni 2018 / 10:23

  Smartwatch lijkt me ook ideaal, mijn vriend heeft er ook een. Ik zou hem voornamelijk kopen voor sport en gezondheid, hardslag en stappen bijhouden lijkt me ideaal.

 6. 29 juni 2018 / 08:59

  Wij hadden een Chromecast maar helaas werkte het bij ons nooit goed.

 7. 29 juni 2018 / 08:46

  Ik vind die smartwatch erg leuk! Die oogt inderdaad ook nog wel mooi.

 8. 29 juni 2018 / 08:35

  Een chromecast is ideaal! Kun je makkelijk youtube video’s van je telefoon naar de tv sturen!

 9. 28 juni 2018 / 21:02

  Wat een toffe gadgets heb je op je lijstje staan! Een E-reader lijkt me eigenlijk ook wel fijn. Ik lees nu wel eens echte boeken maar voor in de tas of koffer is dat gewoon niet heel praktisch.

 10. 28 juni 2018 / 20:51

  Mega leuk idee, een gadget wishlist! Die draadloze oplader lijkt me ook mega fijn, zelf staat bij mij een Ipad met toetsenbord op mijn wishlist!

 11. 28 juni 2018 / 17:44

  Ik ben zelf ook wel benieuwd naar de apple earpods, maar ze zijn redelijk prijzig. De nieuwste fitbit in een rosegouden kleurtje vind ik echt prachtig.
  Liefs,
  Yara