fbpx
36   81
113   179
176   293
133   281
136   270

Jiinju Bubble Bubble Sheet Mask

Jiinju Bubble Bubble Sheet Mask

Bubbly Bubbly!! Als je mij volgt op Instagram (@lindseybeljaars) dan heb je vorige week vast de meest hilarische post op mijn Instagram Stories ooit gezien. Heb je dus zin om te lachen en ben je vooral ook benieuwd naar dit masker? Lees dan nu mijn uitgebreide review van deze Jiinju Bubble Bubble sheet mask.

Jiinju Bubble Bubble Sheet MaskJiinju Bubble Bubble Sheet Mask

Jiinju Bubble Bubble sheet mask

Vorige week stelde ik je voor aan deze Koreaanse Jinju Maskers bij Kruidvat. Want, jawel, ze zijn nu (limited edition) te koop bij Kruidvat. Van 28 mei t/m 24 juni om precies te zijn. Dat is niet super lang meer dus mocht je ze willen scoren, ren dan naar de dichtbijzijnde Kruidvat.

Al hoewel ik alle maskers eigenlijk super cute vind sprak één masker mij direct aan en dat was dit Jiinju Bubble Bubble sheet mask. Dat Bubble Bubble maakte me namelijk gigantisch nieuwsgierig. Dit masker is lichtblauw met een roze rand. Op de voorkant staat een roze varkentje/beertje dat bellen aan het blazen is. Geheel in het ‘bubbly’ thema. Verder vind je hier de productnaam, staat er duidelijk op dat het masker Made in Korea is en vind je er uiteraard een ingrediëntenlijst en een gebruiksaanwijzing op.

Jiinju Bubble Bubble Sheet Mask

Gebruiksaanwijziging

 1. wrijf het masker een beetje warm tussen je handpalmen.
 2. maak je gezicht schoon en nat en breng het masker aan
 3. geniet 10 à 15 minuten van het masker
 4. verwijder vervolgens het masker, als de tijd is verstreken
 5. masseer de overtollige bubbels in de huid
 6. Jiinju Bubble Bubble Sheet MaskJiinju Bubble Bubble Sheet Mask

Natuurlijk heb ik netjes de gebruiksaanwijzing gevolgd. Als je het masker uit de verpakking haalt zie je een zwart masker vol met zeep/gel dat nog niet echt heel erg bubbelt. Na één minuut aanbrengen begint het masker als een malle te schuimen. Als ik zeg ‘als een malle’, dan bedoel ik als een malle. Ik heb hilarische foto’s gemaakt, appjes verstuurd, snapchats en Instagram Stories gemaakt. Eén keer eerder heb ik een bubbelmasker geprobeerd maar deze was echt next level. Een ‘bubbelmonster’ was er niets bij..

Jiinju Bubble Bubble Sheet MaskJiinju Bubble Bubble Sheet Mask

Conclusie

Ik heb absoluut genoten van dit masker. Super leuk om weer eens een bubbelmasker te proberen en als hij het dan ook nog eens super goed doet dan is dat ook nog eens extra tof. Ik was alleen thuis toen ik dit masker probeerde en ik heb echt ff in een deuk gelegen. Wat een lol heb ik gehad! Na 5 minuten lol besloot ik toch nog even van het masker te genieten en toen merkte ik dat dat bubbelen op je gezicht juist een heel relaxed en ontspannen gevoel geeft. Heerlijk!! Na een kwartiertje heb ik het masker verwijderd, de overtollige bubbels ingemasseerd en daarna voelde mijn huid erg zacht aan. Oftewel: Wil je ontspannen, gigantisch in een scheur liggen of allebei? Try it yourself! 

Dit Jiinju Bubble Bubble sheet mask kost € 2,99 (al is er nu een 2 + 1 gratis aanbieding!) en is te koop bij Kruidvat.

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

9 Reacties

 1. 19 juni 2018 / 14:48

  Ik heb deze gezien bij Kruidvat! Ik vind de verpakking al leuk en het zijn ideale cadeaus. Geweldig dat ze ook nog zo goed werken!

 2. 18 juni 2018 / 13:38

  Heb ook enkele uit deze collectie getest en vind ze echt super! Vooral fan van die groene met een soort van kikker op πŸ™‚

 3. 18 juni 2018 / 12:55

  Wat fijn dat het masker ook echt werkt! En dat ook nog eens voor een leuk prijsje πŸ™‚

 4. 18 juni 2018 / 11:08

  Het ziet er inderdaad grappig uit. En fijn om te lezen dat het nog ontspannend werkt ook.

 5. 18 juni 2018 / 10:20

  Haha wat cool! πŸ˜€ Echt een hoop schuim. Binnenkort even de kruidvat binnenlopen πŸ˜€

 6. 18 juni 2018 / 09:35

  Hahaha, ziet er heftig uit! πŸ˜€ Prikte het niet in je ogen?

 7. 18 juni 2018 / 09:19

  Haha hilarisch deze! Ik ben heel nieuwsgierig.

 8. 18 juni 2018 / 08:57

  Ik zag dit masker op je stories voorbij komen ja, echt grappig. Heerlijk zo’n bubble masker.