fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Beautyfavorieten April 2018

Iets later dan normaal, maar het is weer tijd voor mijn Beautyfavorieten April 2018. In dit artikel bespreek ik in totaal 5 verschillende producten die in April absoluut in de categorie ‘favoriet’ zijn beland. Ben jij benieuwd naar mijn aanraders van april? Lees lekker mee!

Oral-B 3D White Whitening Therapy

Oral-B 3D White Whitening Therapy

Oh man, wat heb ik de afgelopen maand deze Oral-B 3D White Whitening Therapie tandpasta ontdekt. Dit is de nieuwste tandpasta van Oral-B en deze polijst heel zacht je tanden waardoor oppervlakkige verkleuringen worden verwijderd. Dit is overigens absoluut niet schadelijk want door de Active Mineral ComplexTM-technologie worden je tanden beschermt waardoor je deze tandpasta geheel veilig kunt gebruiken. Witte tanden, maar toch verzorgend! Wat wil je nog meer? Klinkt allemaal mooi, zul je wel denken, maar het leukste is dat ik na twee weken absoluut verschil merkte en zag. Het product doet precies wat Oral-B belooft en daarom ben ik er gewoon echt ontzettend enthousiast over. In combinatie met de Oral-B Genius tandenborstel + 3D White opzetborstel is dit naar mijn mening een gouden trio! Een uitgebreide review kun je hier teruglezen.

Milu Hydrogel Eye Patches

Milu Hydrogel Eye Patches

Een sheetmask is een rage die vanuit Zuid-Korea is overgekomen naar Europa. Hier heb ik absoluut geen problemen mee want ik ben in korte tijd dol geworden op sheetmasks. Voor het eerst testte ik een product uit van Milu Cosmetica, namelijk de Milu Hydrogel Eye Patches. Met een puppy begonnen mijn wallen flink te groeien en wat heerlijke ‘eye patches’ waren dan ook absoluut geen overbodige luxe. Deze van Milu zijn echt heerlijk! Ik heb er oprecht van genoten en sterker nog, ik ga ze opniew aanschaffen. Dat zegt genoeg toch?

L'Occitane Aqua Réotier lijn

L’Occitane Aqua Réotier Lijn

Wederom een merk en lijn in de categorie Skincare. Iets waar ik de laatste tijd weer enorm mee bezig ben. Zeker nu de zon zich weer laat zien is het zo belangrijk om je huid goed te verzorgen. Ik testte in totaal drie producten uit deze nieuwe L’Occitane Aque Réotier Lijn en ik ben over alle drie enorm te spreken. Het hydrateren van ‘jonge huidjes’ staat centraal, laat ik dat nou net heel goed kunnen gebruiken!

Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks

Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks

Op woensdag 18 april stond er een uitgebreide review van de gloednieuwe Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks online. Deze lipsticks zijn bedoeld als voedende, sheer lipsticks. Ik vond absoluut niet alle 5 de kleuren mooi maar één daarvan is absoluut mijn favoriet geweest de laatste maand, namelijk 03 – Camélia Espiègle. Een heerlijk, fris kleurtje en perfect voor de lente en zomer.

OOTD Sun and Stripes

Garcia Blouse

Het is dan wel geen ‘beauty’, maar draagt natuurlijk wel bij aan het ‘goed voor de dag komen’. Ik heb het over mijn gloednieuwe Garcia Blouse die ik in April heb ontvangen. Soms draag je iets nieuws en krijg je ineens allerlei complimentjes. Super leuk en dat is precies wat er gebeurt is bij deze blouse. Hij is wit met donkerblauwe streepjes en dat maakt de combinatie met mijn nieuwe sneakers in dezelfde kleuren van Tom Tailor helemaal perfect. Absoluut mijn favoriete lookje van april!

Beautyfavorieten April 2018

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten April 2018! 

Als je één beautyfavoriet van April mocht kiezen, wat zou het zijn?  

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 2 mei 2018 / 06:34

    Mooie favorieten. Die eye patches en lipsticks lijken mij fijn :-).