fbpx
12   11
65   136
133   245
53   206
33   81

Kruidvat Originals Charcoal Neusstrips

Kruidvat Originals Charcoal Neusstrips

Iedere week is overdreven maar zo eens in de maand probeer ik zeker een neusstrip te gebruiken. Op dit moment heb ik één favoriet en dat is de Bioré Diep Reinigende Poriestrips met Houtskool. Tijd om eens een nieuw merk te producten, namelijk de Kruidvat Originals Charcoal Neusstrips.

Kruidvat Originals Charcoal NeusstripsKruidvat Originals Charcoal Neusstrips

Kruidvat Originals Charcoal Neusstrips

Ik ben dol op verpakkingen die iets vertellen. Daarmee bedoel ik, een ‘charcoal’ neusstrip met een zwarte verpakking, dat matched toch perfect het thema? Dit soort verpakkingen vallen meteen op! Hij ziet er, naar mijn mening, alles behalve goedkoop uit. Goed gedaan Kruidvat!

Kruidvat Originals Charcoal NeusstripsKruidvat Originals Charcoal Neusstrips

Gebruik

 1. Haal de strip uit de verpakking
 2. Maak je neus nat (Belangrijk: de strip plakt niet op een droge huid)
 3. Haal de plastic folie van de neusstrip en plak hem met die kant op je neus
 4. Laat de strip 10 tot 15 minuten zitten (tot hij hard geworden is)
 5. Verwijder de strip voorzichtig
 6. Spoel eventueel achtergebleven restjes af met water

Ik gebruik een neusstrip het liefst tijdens mijn ‘zen-momentje’. Oftewel, wanneer ik even een half uurtje tijd neem om te chillen in bad. Sowieso kies ik dan altijd wel voor een maskertje en zo nu en dan dus ook voor een neusstrip.

Kruidvat Originals Charcoal Neusstrips Kruidvat Originals Charcoal Neusstrips

Conclusie

Het gebruik van deze neusstrips is heel prettig. Eigenlijk precies wat ik gewend ben ook bij andere neusstrips. Wel moet ik zeggen dat ik de vorm ietwat klein vond, deze mag van mij best wat groter. En dan te bedenken dat ik eigenlijk helemaal geen grote neus heb?

Natuurlijk is het verwijderen niet heel prettig. Dit is gewoon altijd best wel pijnlijk. Alhoewel ik wel erg het gevoel had dat de neusstrip zijn werk deed, zag ik niet mega veel puntjes op de strip na het verwijderen. Wel voelde mijn neus na afloop erg zacht aan dus dat is natuurlijk een goed tekenen. Er bleef wat zwart achter op mijn neus maar goed, met een beetje water is dat zo weg!

Ik denk zelf dat het een prima neusstrip voor tussendoor is. Mocht je echt op zoek zijn naar een diepe reiniging dan is dit wellicht niet de perfecte neusstrip daarvoor. Verwacht van deze neusstrip geen wonderen, maar gebruik hem gewoon zo af en toe tussendoor. Daar is hij prima voor!

Deze Kruidvat Originals Charcoal Neusstrips kosten € 1,99 en daarvoor krijg je 8 neusstrips. Dit komt neer op € 0,25 ct. per strip. Mooie deal! 

Gebruik jij weleens een neusstrip of poriestrip? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 4 mei 2018 / 15:44

  Lijken me fijne neusstrips. Ik heb soortgelijke van de DM thuis liggen, benieuwd of die net zo fijn zijn.

 2. 4 mei 2018 / 10:49

  Het valt me op dat zulke zwarte neusstrips echt veel meer pijn doen dan de gewone witte, haha. Ik gebruik er van de DM. 🙂

 3. 4 mei 2018 / 08:30

  Ik heb over deze neusstrips hele wisselende verhalen gehoord en daarom spreken ze mij niet echt aan. Jammer dat ze ook relatief klein zijn..