fbpx
65   183
134   226
149   333
149   381
163   410

Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks

Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks

Oh genieten jullie ook zo van het zonnetje? Ik heb mijn slippers en topjes al uit de kast getrokken. Voor mij betekent dit eigenlijk direct dat het tijd is voor felle lipsticks. Die draag ik namelijk het liefst in de lente/zomer. Zijn deze Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks mijn ‘go to’ de aankomende periode?

Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks

Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks

Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks

Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks

Dit is niet het eerste product dat ik review uit de Pink Mantra collectie van Yves Rocher. Ik reviewde eerder namelijk al de Yves Rocher #PinkMantra Highlighter Poeder. Absoluut een pareltje in de categorie highlighters en ik draag hem dan ook ontzettend graag. Hopelijk kan ik deze lipsticks uit dezelfde collectie ook toevoegen aan mijn favorieten!

Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks

De Pink Mantra collectie bestaat uit 11 producten, 5 lipsticks, 5 nagellakken en een highlighter. Allemaal hebben zij duidelijk een roze accent in de verpakking en zo ook de lipsticks. De dop is duidelijk felroze en de huls zelf is zwart. Op de onderkant vind je de productnummer + naam terug in de kleur van de lipsticks. Aangezien ik ze op z’n kop in een houder bewaar ben ik hier heel blij mee!

 • 01 – Anémone Rebelle – naturel roze
 • 02 – Pivoine Romantique – subtiel roze
 • 03 – Camélia Espiègle – zoet roze
 • 04 – Fuchsia passionné – purperroze
 • 05 – Rose Explosive – framboosroze

Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks

Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks

Swatch

Van links naar rechts

Anémone Rebelle, Pivoine Romantique, Camélia Espiègle, Fuchsia passionné & Rose Explosive

Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks

Bovenste rij: Anémone Rebelle & Pivoine Romantique
Onderste rij: Camélia Espiègle, Fuchsia passionné & Rose Explosive

Yves Rocher Pink Mantra LipsticksYves Rocher Pink Mantra Lipsticks

Yves Rocher Pink Mantra Lipsticks

Conclusie

Kwaliteit van lipsticks wordt vaak bepaald aan de hand van pigmentatie en de tijd dat hij blijft zitten. Ik vind echter dat er ook gekeken moet worden naar wat het merk verkoopt. Hoe kunnen we een gepigmenteerde lipstick verwachten die 5 uur blijft zitten terwijl een merk dit helemaal niet verkoopt?

Yves Rocher verkoopt een direct voedende lipstick en een textuur die comfortabel aanvoelt. Daarin liegt Yves Rocher alles behalve. De lipsticks zijn niet super goed gepigmenteerd maar hebben gewoon een mooi, glossy en sheer effect. Ze zitten als lippenbalsem en zijn verrijkt met kersenolie. Eigenlijk best ideaal voor in de lente, even snel bijwerken en hup je hebt weer een lekker kleurtje op je lippen!

Om heel eerlijk te zijn vind ik kleur 1 en 2 wel heel matig gepigmenteerd en deze zou ik persoonlijk niet snel kopen. De kleuren staan met niet goed en zijn eigenlijk gewoon te licht. Mijn favoriet is 03 – Camélia Espiègle.

Yves Rocher Pink Mantra lipsticks zijn voor €15,90 per stuk te koop (nú met 50% korting!)

Welke kleur is jouw favoriet?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

18 Reacties

 1. 19 april 2018 / 21:30

  Oh deze staan je stuk voor stuk prachtig! Ik heb ze zelf ook en moet ze nog testen.

 2. 19 april 2018 / 12:10

  Wat kun je alle kleuren goed hebben zeg! Vind wel dat je voor die prijs wel een goede pigmentatie mag verwachten.

 3. 19 april 2018 / 09:39

  Wat een mooie kleuren! Leuke verpakking ook 🙂 Nummer 3 vind ik echt prachtig.

 4. 18 april 2018 / 23:39

  Wat een leuk artikel! Ik ben namelijk ook een echte lipstick addict!
  Ik zelf hou meer van nude kleuren en niet zo van roze tinten maar jou staan ze echt prachtig!
  Ik vind kleurtje 2 je ook nog wel staan hoor! De lichtere kleur vind ik wat minder.
  Liefs
  Sofie

 5. 18 april 2018 / 21:34

  De twee lichtste kleuren zouden mij ook niet zo mooi staan, Camélia Espiègle & Rose Explosive daarentegen vind ik prachtig en staan je erg goed!

 6. 18 april 2018 / 21:08

  Deze lipsticks zijn mooi zeg! Maar ze lijken me wel glossy, kan dat? Ik heb liever matte lipsticks.

 7. 18 april 2018 / 16:50

  Ik vind de foto rechts onder het mooist. Dus het wat donkere roze.

 8. 18 april 2018 / 15:28

  Dat ziet er goed uit. Ik vind de wat donkerder kleuren het mooist!

 9. 18 april 2018 / 13:10

  Wat een mooie kleuren. Vooral de donkerste tinten spreken mij enorm aan.

 10. 18 april 2018 / 12:36

  Mijn favoriet is toch wel Rose Explosive. De andere zijn veel te roze voor mij.

 11. 18 april 2018 / 12:15

  Wat een beauty’s! De kleuren spreken mij erg aan (erg lente Proof!) en de formules van de lipsticks van Yves Rocher vind ik ook altijd erg fijn!

 12. 18 april 2018 / 12:14

  Hele mooie kleuren, ik vind met dit weer, mag het ook wel weer wat meer roze en frisser. Ik heb nu lipstick van Essence, die blijft lang zitten, ideaal,

 13. 18 april 2018 / 11:54

  Ik houd persoonlijk niet heel erg van sheer lipsticks, ik ga eerder voor de matte omdat deze wat gepigmenteerder zijn en langer blijven zitten. ik vind de onderste rij qua kleur het mooiste

 14. VWillemse
  18 april 2018 / 09:32

  Ik hou persoonlijk wel van sheer lipsticks en sws van lipsticks van Yves Rocher.
  De eerste twee zijn inderdaad wel erg licht, maar de wat fellere kleuren vind ik wel heel mooi.

 15. 18 april 2018 / 09:16

  Ik heb deze lipsticks ook en ik kan me helemaal vinden in jouw mening. De twee lichtste tinten vond ik zelf ook niet zo speciaal maar de drie andere lipsticks vond ik wel heel mooi van kleur en fijn in gebruik! Eens een keer wat anders dan altijd die matte en uitdrogende finishes.

 16. 18 april 2018 / 08:51

  De fellere lipsticks zijn erg mooi! Fijne review. <3
  Liefs,
  Evelien

 17. 18 april 2018 / 06:22

  Wat een mooie kleuren. Ik vind dat je kleur 1 en 2 wel kunt hebben, maar dat zal ook een kwestie ban smaak zijn.. hoe dan ook staan de andere 3 kleuren je top!