fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Milu Hydrogel Eye Patches

Milu Hydrogel Eye Patches

Met een puppy van net 10 weken zijn slapeloze nachten gegarandeerd. Daar komen automatisch wallen bij kijken en dus is een oogmasker op z’n tijd wel lekker. Vandaag review ik de Milu Hydrogel Eye Patches die ik eerder deze week testte. Is dit dè oplossing voor wallen? Je leest het nu!

Milu Hydrogel Eye Patches

Milu Hydrogel Eye Patches

Laat ik eerst eens wat achtergrondinformatie verschaffen over Milu. Dit is namelijk een hagelnieuw merk wat je ineens overal voorbij ziet komen. Het merk is Nederlands en opgericht door, heel verrassend, Milu! De collectie bestaat momenteel uit (sheet)maskers en een konjac spons.

#MEETMILU

Sheetsmasks komen oorspronkelijk uit Zuid-Korea, al zijn ze inmiddels ook bij ons niet meer weg te denken. Eigenlijk kun je een sheetmask zien als een soort doekje/lapje dat doordrenkt is met een product om de huid een boost te geven.

 I Can’t Believe Your Eyes

Even serieus? Hoe leuk is de verpakking? Ik vind hem echt fantastisch. Toffe kleuren en een prachtige vormgeving. De kartonnen verpakking ziet er tof uit maar de plastic verpakking daarbinnen is ook weer zo leuk vormgegeven. Echt een plaatje!

Milu Hydrogel Eye Patches

Het masker bevat 2 sets oogmaskers dus je kunt deze gebruiken voor 2 behandelingen. Het masker is verrijkt met de volgende ‘skin loving ingredients’

  • Kamille – kalmeert geïrriteerde huid
  • Kiwi sap – heldert de huidskleur op en bevat vitamine C voor een jeugdig uiterlijk van de huid.
  • Hyaluronzuur – herstellende eigenschappen en verhoogt de huidvochtigheid
  • Lotus – sterk anti-oxidant die de huid hydrateerd en de elasticiteit verbeterd

Ingrediëntenlijst: 

Aqua (Water), Dipropylene Glycol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Ceratonia Siliqua Gum, Chondrus Crispus Powder, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Centella Asiatica Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Juice, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Stearate, Cellulose Gum, Polyacrylate-13, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Polyisobutene, Glyceryl Caprylate, Polysorbate 20, Adenosine, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Sorbitan Isostearate, Parfum (Fragrance), CI 17200 (D&C Red No. 33), Linalool

Your panda eyes will love to get brightened & hydrated, fine lines will be reduced.

Milu Hydrogel Eye Patches

Gebruik

Tijd om de ‘gel patches’ aan te brengen! Dit gaat eigenlijk heel erg makkelijk. Je wast je gezicht en maakt hem vervolgens ‘handdoekdroog’. Je opent het zakje en haalt de ‘oog patches’ uit de schaaltjes. De dunne transparante laag verwijder je en je brengt de patches aan die zijde aan op het oog. De vorm spreekt voor zich welke links en welke rechts moet. Vervolgens verwijder je de dikke, niet-transparante/witte plastic laag en dan kan het genieten beginnen. 20 minuten lang houd je de gelpatches lekker op om ze vervolgens te verwijderen. Spoel de overtollige gel niet weg maar masseer deze lekker in!

Wat me meteen opvalt is dat deze oog patches echt perfect zitten. Soms heb je sheetsmasks die niet goed blijven zitten, de vorm van je gezicht niet goed volgen of gewoon los laten. Dat is bij deze gel patches absoluut niet het geval. Ze zitten perfect op mijn gezicht en voelen als een soort tweede huid! Heel fijn!

Milu Hydrogel Eye Patches

Conclusie

Wat een fijne eerste kennismaking met Milu Cosmetics! Ik heb niets negatiefs kunnen ontdekken en dat is natuurlijk een goed teken. Mijn eerste enthousiaste reactie begon bij de vormgeving. Wat ziet deze Milu Hydrogel Eye Patches er tof uit zeg. Daar is echt de volle zorg aan besteed. Het zakje in de kartonnen verpakking is dan weer zo cute met een leuke quote, ja niets anders dan lof. De gel patches zelf zijn echt een dikke aanrader. Ze zitten als gegoten op mijn huid en het is gewoon echt even 20 minuten genieten. Na gebruik voelt de huid onder mijn ogen absoluut gehydrateerd en heerlijk fris aan. Echt even zo’n lekkere oppepper!

  • Deze Milu Hydrogel Eye Patches kosten € 9,99 (2 behandelingen)
    • De producten van Milu Cosmetics zijn verkrijgbaar via de website meetmilu.com
    • Het bezoeken van deze fantastische website is absoluut de moeite waard. Deze is namelijk net zo prachtig vormgegeven als de verpakking van deze sheetsmask zelf!

Gebruik jij liever een vloeibaar of liever een sheet mask? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: