fbpx
42   86
113   179
176   293
133   281
136   271

L’Occitane Aqua Réotier lijn

L'Occitane Aqua Réotier lijn

Goodmorning!! Deze maand lanceert L’Occitane de gloednieuwe Aqua Réotier Lijn. Ik heb al veel producten van dit merk getest en ben er tot nu toe laaiend enthousiast over. Natuurlijk hoop ik dat deze L’Occitane Aqua Réotier lijn mij weer top bevalt. Lees je mee?

L'Occitane Aqua Réotier lijn

L’Occitane Aqua Réotier lijn

Aqua Réotier is een hydraterende skincare lijn die is bedoeld voor de jongere huid. Kijk, komt dat eens even goed uit! Speciaal voor de vochtarme huid omdat vooral reinigen en moisturizen zo ontzettend belangrijk is. Maar wat is Aqua Réotier nu precies?

Aqua Réotier
Het water begint als regen en reist dan eeuwenlang door ondergrondse tunnels. Tijdens deze reis neemt het calcium op uit het omringende gesteente. Deze tocht en de warmte diep in de aarde zorgen voor een zeer sterk gemineraliseerde bron op de uiteindelijke bestemming. Het
bronwater wordt vermengd met koeler regenwater en heeft een unieke samenstelling die
bijzonder rijk is aan calcium en magnesium. Beide stoffen zijn cruciaal voor de gezondheid van de huid.

L'Occitane Aqua Réotier lijn

De vormgeving is hier duidelijk op ingespeeld en dat vind ik leuk om te zien. Ze hebben echt een ‘water-achtige’ look en feel uit proberen te stralen en dat is naar mijn mening 100% gelukt. Ik heb eigenlijk nooit iets aan te merken op de verpakkingen van L’Occitane en dat is bij deze L’Occitane Aqua Réotier lijn ook niet het geval. Al blijf ik skincare in een potje altijd toch nog een minpuntje vinden..

Uitgelichte ingrediënten 

 • Hyaluronzuur – dit helpt de huid vocht vast te houden, wat de vitaliteit herstelt
 • Glycerine – dit houdt watermoleculen vast aan de oppervlakte van de huid. Zo is het vochtinbrengend en maakt het de huid voller
 • Calciumrijk Réotier-water – calcium versterkt de buitenste huidlaag en houdt daarmee het vochtgehalte in stand

L'Occitane Aqua Réotier lijn

L’OCCITANE AQUA RÉOTIER ULTRA THIRST-QUENCHING GEL

Hoe tof ziet dit potje eruit? Het is toch net of er een flinke slok water in deze pot zit en that’s it? Dat is niet helemaal het geval maar complimenten voor de verpakking, het ziet er mooi en luxe uit.

De gel is heel licht en dun en bevat duizenden microbelletjes. De Ultra Thirst-Quenching Gel lest direct de dorst van de vochtarme huid en het herstelt het vochtgehalte van de huid langdurig. Hij laat zich mega makkelijk verdelen over de huid en voelt meteen lekker cool en fris aan. Wat meteen opvalt is dat hij vrij snel intrekt en dat vind ik persoonlijk erg fijn.

L'Occitane Aqua Réotier lijn

L’OCCITANE AQUA RÉOTIER ULTRA THIRST-QUENCHING CREAM

Heb je liever een crème dan een gel, kies dan voor dit product. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen dag- en nachtcrème dus het is echt puur waar je voorkeur naar uit gaat. Hij is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een heerlijke, zachte hydratatie tijdens de zomermaanden.

Deze crème is inderdaad precies wat je van een crème verwacht. Een lichtblauwe, zachte crème die heel erg makkelijk smeert en lekker snel intrekt. Mijn huid voelt na gebruik absoluut heerlijk gehydrateerd aan!

L'Occitane Aqua Réotier lijn

L’OCCITANE AQUA RÉOTIER WATER GEL CLEANSER

Oeh ik ben dol op cleansers. Als ik namelijk iets iedere dag consequent doe dan is het het reinigen van mijn gezicht. Het is zo ontzettend belangrijk. Al kom ik midden in de nacht thuis, ik douche mezelf en reinig mijn hele gezicht.

Deze Water Gel Cleanser van L’Occitane is top! Het is een product die de huid verfrist en de onzuiverheden verwijderd. De gel verandert na het contact met water in een zacht schuim die je huid reinigt zonder haar uit te drogen. Voordat ik de douche in stap verwijder ik mijn make-up met een micellair water en onder de douche gebruik ik deze gel cleanser van L’Occitane. Ik merk meteen dat mijn huid inderdaad goed wordt gereinigd en gelukkig krijg ik absoluut geen uitdrogend gevoel. Heerlijk!

L'Occitane Aqua Réotier lijnL'Occitane Aqua Réotier lijn

Conclusie

Wederom een top lijn van L’Occitane. Echt een hele goede toevoeging aan het huidige assortiment. Fijn dat er eens wordt gedacht aan de jongere huidjes en dat het hydrateren centraal staat. De lancering van deze lijn is perfect gekozen want met de zomer op komst is dit denk ik precies waar de huid behoefte aan heeft. Ik ga deze lijn in ieder geval met heel veel plezier gebruiken!

 • ULTRA THIRST-QUENCHING GEL bevat 50 ml. en kost € 28,-
 • ULTRA THIRST-QUENCHING CREAM bevat 50 ml. en kost € 28,-
 • WATER GEL CLEANSER bevat 195 ml. en kost € 19,-

Heb jij weleens producten van L’Occitane geprobeerd? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’

Delen:

3 Reacties

 1. 8 april 2018 / 13:08

  Ik ken het merk niet! Maar lijkt me erg fijn 🙂

 2. 7 april 2018 / 16:17

  Deze collectie lijkt mij super fijn! Ik “moet” alleen eerst wat huidverzorging opmaken voor dat ik weer iets nieuws mag kopen x

 3. 6 april 2018 / 07:28

  Dit lijken mij heerlijke producten. Ik vind L’Occitane ook een heel goed merk.