fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

Beautyfavorieten December 2017

Last but not least… Mijn Beautyfavorieten December 2017! Jawel, weer het gehele jaar heb ik iedere maand mijn beautyfavorieten besproken en nu is het tijd voor die van December. Benieuwd naar mijn Beautyfavorieten December 2017? Lees gezellig mee!

Beautyfavorieten December 2017

Sally Hansen Merry Glitzmas

Tsja.. om deze prachtige Sally Hansen Wish You A Glam X-Mas collectie kon ik niet omheen. Al hoewel ik de twee andere kleuren, Gray ’t Night en Pink Prancer, prachtig vind is Merry Glitzmas toch echt mijn favoriet. Het is december dus absoluut de tijd van het jaar om lekker heel de maand met glitters op je nagels te lopen!

Beautyfavorieten December 2017

Inglot x Amanda Rijff Palette

Oh wauw, dit palette stond op mijn wishlist sinds ik het persbericht in mijn mailbox opende. Geheel onaangekondigd viel het Inglot x Amanda Rijff Palette op mijn deurmat. Ik ontving hem van een pr-bureau en was meteen mega excited! Mijn review stond twee dagen later al online en die was absoluut positief!

eos Visibly Soft Lippenbalsem

eos visibly soft lippenbalsem

Man, man, man.. wat waren mijn lippen droog de afgelopen tijd! Ik droeg mijn eos visibly soft lippenbalsem constant bij me en die heeft echt mijn lippen gered. Een absolute aanrader! De lippenbalsems van eos zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en smaken, mijn favoriet is ‘vanilla’.

Beautyfavorieten December 2017

Nieuwe items van My Jewellery

Begin december werd ik uitgenodigd voor een Influencer Vip Shopping Night van My Jewellery in de boutiek in Den Bosch. Ik scoorde daar 2 topjes en een feestelijk rokje en dat zijn absoluut mijn favorieten van de afgelopen tijd. Uiteraard maakte ik er een OOTD van.

Beautyfavorieten December 2017

Treets Traditions Pure Serenity Foaming Shower Gel

Dit was mijn eerste kennismaking met Treets Traditions. Ik testte de Pure Serenity lijn uit en werd eigenlijk gelijk dol op de Treets Traditions Pure Serenity Foaming Shower gel. Een heerlijke shower gel die na aanraking met water veranderd in een heerlijk warm schuim. Dit heeft er absoluut voor gezorgd dat ik dol ben geworden op deze lijn!

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten december 2017! Wat is jouw favoriete beautyproduct van december 2017?

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

4 Reacties

 1. 2 januari 2018 / 17:43

  Leuk om je favorieten te zien!

 2. 2 januari 2018 / 10:47

  Mooie producten! Mijn favoriet van deze maand waren de liquid illuminating drops van the Bodyshop. Deze gaven mijn feestelijke make up looks voor kerst nog iets extra’s 🙂

 3. 2 januari 2018 / 08:48

  superleuk je items van My Jewellery! i love panterprint 🙂

 4. 2 januari 2018 / 06:17

  Wat een leuke favorieten. Die van My Jewellery niet persé beauty, maar wel erg leuk! Wat is dat lakje ook leuk voor de feestdagen!