fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

OOTD Leopard in the Snow

OOTD Leopard in the SnowLet it snow, let it snow, let it snow! Afgelopen zondag werd er code geel, oranje en uiteindelijk zelfs code rood afgegeven in Nederland. Kilometers lange file waardoor maandag half Nederland besloot thuis te werken. De rest van de helft stond uren lang vast in het verkeer. Oftewel, heel Nederland in de ban van de sneeuw. Ik vond het een perfecte tijd voor een OOTD Leopard in the Snow. Kijk je mee?

OOTD Leopard in the Snow

OOTD Leopard in the snow

Op 4 december ontving ik een uitnodiging in mijn mailbox van My Jewellery. Zij organiseerde op donderdag 7 december een exclusieve Influencer VIP Shopping Night in de My Jewellery Boutique in ‘s-Hertogenbosch. Hoe super tof is dat? Het kwam overigens ook echt heel goed uit. Die donderdagavond had ik nog geen specifieke plannen en Den Bosch is voor mij dichtbij. Uiteraard ging ik er naartoe!

Eenmaal aangekomen in de super sfeervolle boutique stonden er lekker hapjes klaar, ik kreeg een heerlijk hugootje en het shoppen kon beginnen. Geloof me, dat is best lastig met zo’n boutique vol met allemaal super toffe items!

OOTD Leopard in the Snow

Van My Jewellery kreeg ik shopping money en dat maakte het shoppen wel heel leuk. Ik koos voor een leopard t-shirt, een donkergroene top met aparte mouwen en een super leuk a-lijn rokje. In deze look combineerde ik het t-shirtje samen met de rok. Hoe leuk??

OOTD Leopard in the Snow

Uiteraard konden sieraden niet ontbreken. Zeker niet als je shopt bij My Jewellery want hun sieraden zijn naar mijn mening echt tè leuk! Ik koos twee setjes gouden oorbellen (het bolletje met het rondje achter het oor en de gouden kettinkjes) en een roségouden ‘wave’ bangle om de outfit helemaal compleet te maken. Al zijn mijn kettinkjes en mijn armbanden die ik bij deze look draag uiteraard ook allemaal van My Jewellery.

OOTD Leopard in the SnowOOTD Leopard in the Snow

Bij deze wil ik My Jewellery ontzettend bedanken voor de uitnodiging voor deze super toffe en exclusieve Influencer VIP Shopping Night. Ik heb me ontzettend vereerd gevoeld om hier bij te mogen zijn en ben heel erg blij met mijn gekozen items! Thanks X 

Alle items zijn uiteraard te koop in de webshop van My Jewellery!

Dat was mijn OOTD Leopard in the snow. Zou jij deze outfit zelf dragen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 18 december 2017 / 21:23

  Hele toffe outfit! Ik zou ook vaker rokjes moeten dragen…

  • 19 december 2017 / 22:28

   Leuk om te horen, thanks Mariƫlle! X

 2. 16 december 2017 / 11:23

  Wat leuk zeg! Ik vind Leopard kleding stiekem echt heel leuk!!! Hihihi

 3. 16 december 2017 / 06:40

  Wat een leuke dingen heb je geshopt! Ik vind de oorbellen geweldig. Je outfit staat je top!