fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

eos Visibly Soft Lippenbalsem

eos Visibly Soft Lippenbalsem

Soft lips are always in season! In dit artikel review ik de nieuwe eos Visibly Soft Lippenbalsem. Is dit een musthave op het gebied van droge lippen? Je leest het in dit artikelen.

eos Visibly Soft Lippenbalsemeos Visibly Soft Lippenbalsem

eos Visibly Soft Lippenbalsem

When we eat, talk, laugh, kiss.. Je lippen gebruik je vaker dan je denkt! En één van de meest voorkomende problemen met onze lippen is dat factoren als de luchtvochtigheid, koude lucht en zonlicht er het hele jaar door voor kunnen zorgen dat ze droog worden. Naast het feit dat dat vervelend en pijnlijk aanvoelt, ziet het er ook niet heel mooi uit.

eos Visibly Soft Lippenbalsemeos Visibly Soft Lippenbalsem
Heb jij vaak last van droge lippen? Ik wel, en als ze droog zijn dan zijn ze ook echt super droog. Dat betekent: ‘scheurtjes en pijnlijk, brandende lippen.’ Heel erg irritant! Volgens eos hoeft dat niet langer een probleem te zijn en zijn deze eos visibly soft lippenbalsems de redder in nood! Sounds great.

eos Visibly Soft Lippenbalsemeos Visibly Soft Lippenbalsem

Deze lippenbalsems zijn qua vormgeving bijna hetzelfde als de normale lippenbalsems van eos. Uiteraad kan het bekende ‘eitje’ niet ontbreken. Sommige vinden deze vorm voor een lippenbalsem heel erg irritant maar ik vind het juist fijn. Met het bolletje kun je namelijk in één beweging zowel de boven- als de onderkant van de lippen doen. De Visibly Soft variant zijn pastelkleurtig en hebben een witte ‘swirl’ over het eitje lopen. Ziet er heel erg leuk uit!

eos Visibly Soft Lippenbalsem

eos Visibly Soft Lippenbalsem

eos over de Visibly Soft Lippenbalsem
Deze lippenbalsem heeft een langdurig effect en zit vol met natuurlijke ingrediënten die je lippen een echte boost geven en ultra-gehydrateerd houden. De Visibly Soft range bestaat uit drie smaken. De lippenbalsems zijn te herkennen aan de unieke verpakking; de ‘swirls’ verwijzen naar de boterachtige formule van de lipbalm en de zachte kleuren doen denken aan de schoonheid van zachte, soepele lippen. eos Visibly Soft herstelt en voedt droge, schrale lippen zodat je binnen no-time weer soft, kissable lips hebt! 

Qua ingrediënten zit er in deze lippenbalsems onder andere olijfolie, bijenwas, kokosolie, jojoba olie, honingextract, shea boter, appelextract, vitamine C, vitamine E, hyaluronzuur en zonnebloemolie in. Dit zijn allemaal ingrediënten vol antioxidanten die zorgen voor verzorging, hydratatie, bescherming en verzachting. Daarnaast zijn deze lippenbalsems vrij van uitdrogende alcoholen, zijn ze glutenvrij en bevatten ze geen kunstmatige geur- en kleurstoffen.

De eos Visibly Soft Lippenbalsem ‘range’ bestaat uit drie smaken, namelijk:

 • Vanilla Mint
 • Blackberry Nectar
 • Coconut Milk

eos Visibly Soft Lippenbalsem

eos Visibly Soft Lippenbalsem in Vanilla Mint

Deze vanilla mint lippenbalsem zit in een blauw bolletje. Zeer toepasselijk door de mint! eos zegt: ‘De kalmerende en verfrissende geur van Vanilla Mint is een heerlijke combinatie van vanillebonen en pepermunt; om je lippen te prikkelen en hydrateren!’ Je moet er van houden maar persoonlijk vind ik mint in een lippenbalsem altijd erg fijn. Je lippen gaan er van tintelen en dat geeft het gevoel dat de lippenbalsem ook echt werkt. De vanille in de lippenbalsem maakt hem net wat zoeter wat zorgt voor een top combinatie.

Ingrediënten:
Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Beeswax/Cera Alba (Cire D’Abeille), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Natural Flavor, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Water, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sodium Isostearoyl Lactylate, Limonene1. E0085 1Component of Natural Flavor

eos Visibly Soft Lippenbalsem

eos Visibly Soft Lippenbalsem in Blackberry Nectar

De ‘berry’ in de naam doet je al vermoeden dat deze lippenbalsem in het paarse bolletje zit. eos over Blackberry Nectar: ‘Deze lipbalm met de fruitige geur van Blackberry Nectar voedt je lippen intensief en bevat alleen de beste ingrediënten.’  Dit is de zoetste variant van de drie en doet echt denken aan warme bessen. De zoete smaak overheerst in deze lippenbalsem en dat is dus ook echt iets waar je van moet houden. Ik heb hier zelf totaal geen problemen mee!

Ingrediënten:
Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Beeswax/Cera Alba (Cire D’Abeille), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Natural Flavor, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Water, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sodium Isostearoyl Lactylate, Eugenol1, Linalool1 E0083 1Component of Natural Flavor

eos Visibly Soft Lippenbalsem

eos Visibly Soft Lippenbalsem in Coconut Milk

Coconut Milk zit in het roze bolletje. Over deze lippenbalsem zegt eos het volgende: ‘De Coconut Milk variant heeft een onweerstaanbare geur en smaak! Deze lipbalm maakt je lippen super zacht en doet denken aan het dorstlessende kokosfruit.’ Dit is de subtielste lippenbalsem van de drie. Je proeft en ruikt de kokosmelk wel maar deze overheerst niet.

Ingrediënten:
Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Beeswax/Cera Alba (Cire D’Abeille), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Natural Flavor, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Stevia Rebaudiana Leaf/Stem Extract, Water, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sodium Isostearoyl Lactylate E0084

eos Visibly Soft Lippenbalsemeos Visibly Soft Lippenbalsem

Conclusie

Mijn liefde voor eos begon bij de eos pomegranate raspberry en werd alleen maar groter na het testen van de eos handlotion. Deze eos Visibly Soft Lippenbalsem heeft daar alles behalve iets aan veranderd. De lippenbalsems van eos zijn gewoon zo ontzettend fijn. Ze doen exact wat ik verwacht van een lippenbalsem, namelijk mijn lippen hydrateren, verzorgen, beschermen en verzachten. Ik vind het stuk voor stuk heerlijke lippenbalsems en ga ze direct gebruiken. De coconut milk variant is mijn favoriet dus die ga ik gelijk in mijn ‘everyday’ tas gooien zodat ik hem altijd bij me heb!

Een leuk weetje: eos staat voor evolution of smooth! 

De eos Visibly Soft lippenbalsem is verkrijgbaar bij Douglas voor €5,99 per stuk.

Heb jij al eens een lippenbalsem van eos geprobeerd?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

 

Delen:

3 Reacties

 1. 6 juni 2017 / 13:38

  Heerlijke geuren volgens mij! Ik zou persoonlijk de coconut milk ook het fijnst vinden denk ik 🙂

 2. 5 juni 2017 / 21:06

  Ze zijn fijn hé! Onze review komt ook deze week online.

 3. 5 juni 2017 / 14:51

  Ik heb nog nooit een Eos geprobeerd, maar wel een dupe. Erg fijn!