fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Mijn 5 Best gelezen artikelen van December 2017

Wooho! Een goed begin van 2018! Ik trap weer lekker af met twee artikelen op één dag. Ik heb zoveel inspiratie voor artikelen en hoop dat lekker vol te kunnen houden. Uiteraard bespreek ik bij deze eerst Mijn 5 Best gelezen artikelen van December 2017. Lees je gezellig met me mee?

Mijn 5 Best gelezen artikelen van December 2017

Win een Beautypakket t.w.v. meer dan € 100,-

Dit artikel was uiteraard geen verrassing. Op 5 december, dus met Sinterklaas, organiseerde ik een toffe winactie! December is de maand van de cadeautjes en in 2017 is mijn blog zo goed gegaan dat ik het leuk vond om een winactie te doen! Gelukkig was ik niet de enige die dit leuk vond want er is echt massaal op de winactie gereageerd. Inmiddels is de winnares van deze ‘Win een Beautypakket t.w.v. meer dan € 100,-‘ bekend gemaakt en die heb ik ontzettend blij kunnen maken!

Mijn 5 Best gelezen artikelen van December 2017

Christmas Wishlist 2017

Kerst kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder een wishlist! Bij mijn ouders leggen we altijd veel cadeautjes onder de boom dus ik moest natuurlijk een lijstje maken. Nu stond niet mijn hele Christmas Wishlist 2017 op het lijstje voor mijn ouders want de items die ik erop plaatste waren best aan de hoge kant. Het is wel een lijst waar ik erg blij van wordt met items die ik mijzelf wellicht cadeau ga geven in 2018!

Rimmel London Wonder'fully Real Mascara

Rimmel London Wonder’Fully Real Mascara

Tof! Deze review wordt echt ontzettend goed gelezen. De Rimmel London Wonder’Fully Real Mascara stond namelijk ook al in Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2017. Dit soort mascara’s zijn natuurlijk erg toegankelijk en veel mensen googelen eventjes voordat ze hem kopen. Leuk dat zij dan bij mijn review uitkomen 🙂

Etos Luxurious Eyeshadow Palette

Etos Luxurious Eyeshadow Palette

Etos lanceerde dit jaar echt een hele leuke feestcollectie! Mooie verpakkingen en mooie producten! Een daarvan was het Etos Luxurious Eyeshadow Palette, die ik uiteraard met heel veel plezier heb gereviewed. Alhoewel het artikel online kwam in november werd hij in december het meest gelezen.

Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone

Bobbi Brown Luxe Eyeshadow Rich Sparkle in Moonstone

Zoveel liefde voor deze oogschaduw! Mijn review van deze prachtige Bobbi Brown Luxe Eyeshadow Rich Sparkle in Moonstone kwam half november online. Jawel, ook dit artikel stond al in Mijn 5 Best Gelezen artikelen van November 2017. Super leuk om te zien dat hij ook in december zo goed is gelezen. Het is ook echt de beste oogschaduw voor de feestdagen dus het is ook meer dan terecht!

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van December 2017. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 2 januari 2018 / 18:46

    Leuk om te zien!

  2. 2 januari 2018 / 16:56

    Het zijn ook allemaal wel hele leuke artikelen!