fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Treets Traditions Pure Serenity

Treets Traditions Pure Serenity

Kennismaken met een nieuw merk, het blijft super leuk om te doen! Afgelopen week maakte ik voor het eerst kennis met het merk Treets Traditions. Ik kreeg twee producten toegestuurd uit de Pure Serenity lijn en ik laat je in dit artikel graag weten wat ik van deze Treets Traditions Pure Serenity producten vind.

Treets Traditions Pure Serenity Treets Traditions Pure Serenity

Treets Traditions Pure Serenity

Allereerst wil ik jullie natuurlijk ook met het merk Treets Traditions kennis laten maken. Daarom vertel ik je eerst wat meer achtergrondinformatie over het merk.

Over Treets Traditions
Al ruim 20 jaar zoekt Treets Traditions wereldwijd naar waardevolle tradities op het gebied van wellbeing. Het merk gebruikt deze eeuwenoude gebruiken als basis-ingrediënt voor luxe en verantwoorde verzorgingsproducten.

De Treets Traditions Pure Serenity producten zijn verrijkt met echte Japanse ingrediënten. Denk hierbij aan ingrediënten zoals rijst, bamboe, Japanse Kersenbloesem en Yuzu.

Over de Treets Traditions Pure Serenity Lijn
Tijdens één van hun ontdekkingstochten stuitte ze op de rijke Japanse badcultuur ‘Onsen’. Dit is een eeuwenoude traditie waarbij mensen baden in reinigend en zelfs helend water uit de vulkanische gebieden. Op de langste dag van het jaar wordt er een bad genomen met de Japanse citrusvrucht Yuzu. Deze traditie wordt al eeuwenlang van generatie op genertie doorgegeven. Geïnspireerd op deze eeuwenoude tradities lanceert het merk de nieuwe Pure Serenity-lijn, verrijkt met bijzondere natuurlijke ingrediënten. Beleef de Japanse schoonheidstradities in je eigen badkamer!

Het volledige Pure Serenity lijn bestaat uit de volgende producten:

– Foaming Shower Gel 200ml, €6,99
– Shimmering Body Cream 250ml, €12,99
– Bamboo Body Scrub 375g, €9,99
– Shower Cream 200ml, €5,99

Alle producten in deze lijn zijn geheel vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, micro plastics, kleurstoffen en minerale oliën en zijn geschikt voor ieder huidtype.

In dit artikel review ik dus de Foaming Shower Gel en de Shimmering Body Cream.

Treets Traditions Pure Serenity Treets Traditions Pure Serenity

Treets Traditions Pure Serenity Foaming Shower Gel

Ik ga het liefst in bad maar als ik onder de douche sta dan is mijn favoriete product absoluut een doucheschuim. Stiekem kan ik dan ook niet genoeg doucheschuim hebben dus dat komt goed uit. Deze Foaming Shower Gel ruikt naar Japanse Kersenbloesem en verandert in een rijk en heel zacht schuim als de gel in aanraking komt van water. Qua ingrediënten zit er ook traditionele Yuzu in en deze staat erom bekent om zijn natuurlijke level aan anti-oxidanten en helpt de huid jong te houden. Een heerlijke Foaming Shower Gel!

Treets Traditions Pure Serenity Treets Traditions Pure Serenity

Treets Traditions Pure Serenity Shimmering Body Cream

Oeh een shimmering body cream, dat klinkt perfect voor de feestdagen. Wederom zit er in deze cream een combinatie van Japanse Yuzu en Kersenbloesem. Deze producten verzachten de huid en helpen ons om een jeugdige huid te behouden. Klinkt als een strak plan! De body cream bevat inderdaad een lichte shimmer. Geen grote glitters maar juist een subtiel glow effect, heel erg mooi! Daarnaast smeert hij makkelijk uit en trekt hij snel in!

Treets Traditions Pure Serenity

Conclusie

Echt super leuk om met het merk Treets Traditions kennis te maken. Door de kennis achter het merk en de Pure Serenity lijn zijn de producten me nog meer gaan aanspreken. Deze lijn is naar mijn mening super geschikt voor de koude, winterse dagen. De geur van de Japanse Kersenbloesem is fantastisch en zowel de Foaming Shower Gel als de Shimmering Body Cream hebben mij ontzettend positief verrast.

De Treets Traditions Pure Serenity lijn is onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn, Holland & Barret (voorheen De Tuinen), Wehkamp, Drogistplein en Bol.com 

Ken jij het merk Treets Traditions al? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen en affiliate links.

Delen:

5 Reacties

  1. 12 december 2017 / 14:58

    Fijne review! Treets Traditions heeft fijne producten, ik heb een body scrub en die is ook erg fijn.

  2. 12 december 2017 / 13:35

    Die douche foam lijkt me echt heerlijk!

  3. 12 december 2017 / 10:49

    Wat klinkt dat fijn! De foam heb ik zelf ook en de scrub. Ik zou de shimmering body cream ook nog wel willen. Even wachten op een leuke aanbieding!