fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Never Have I Ever TAG

Never Have I Ever TAG

It’s TAG Time!! Soms, kom ik op een blog een TAG tegen waar ik super enthousiast van wordt. Dat ik denk: ‘Ahh, die wil ik ook invullen!’ Dat had ik ook met de Never Have I Ever TAG. Dus.. toevallig genoeg ga ik vandaag antwoord geven op de vragen van de Never Have I Ever TAG!

Never Have I Ever TAG

Zonder BH aan naar buiten geweest
Och.. zo vaak! Ik had mijn auto gelijk vanaf mijn achttiende verjaardag en mijn vriend had destijds nog geen auto, maar alleen een motor. Als hij s’ochtends vroeg moest werken en het was bijvoorbeeld echt slecht weer dan bracht ik hem eventjes. Jup, gewoon in mijn pyjama, no problemo! Of even snel een boodschapje halen, trui aan en gaan, haha! No bra needed..

In slaap gevallen in de bioscoop
Haha jazeker! Ik heb lange tijd een Pathé Unlimited Card gehad waardoor wij regelmatig in de bios zaten. Sowieso dat ik weleens lekker ben weggesukkeld en aan het einde van de film wakker werd. Tsja.. soms is een film gewoon slaapverwekkend toch?

Schrikdraad vastgepakt
Haha zeker weten. Genoeg boeren hier in de buurt en ik wilde altijd alle dieren aaien. Dat schrikdraad schrikte mij niet echt af, laten we het daarop houden, haha!

Geslaapwandeld
Guilty! Vroeger heb ik echt heel veel geslaapwandeld. Ik ben zelfs een keer wakker geworden in mijn kledingkast. Dat was vooral schrikken voor mijn ouders want ze waren mij kwijt terwijl ik lekker lag te slapen in de kast, haha! Ja, ik had genoeg fantasie in mijn slaap en brabbelde en liep er vrolijk op los. Nu is het gelukkig niet meer zo en dat vind mijn vriend geloof ik niet zo erg.

Zo hard gelachen dat het drinken uit mijn neus kwam
Hahaha.. jap! Zo irritant, want echt lekker is het namelijk niet. Zeker als je het hebt met drinken waar prik op staat, brand behoorlijk kan ik je vertellen!

Een beugel gehad
Ja, maar niet lang. Ik had vroeger hoektanden die niet goed stonden en die hebben ze eruit gehaald. Vervolgens moest ik een beugel maar daar was ik het al snel niet meer zo mee eens. Ik vond mijn tanden eigenlijk wel prima en had echt geen zin om nog meer dan een jaar met een beugel rond te moeten lopen. Na 3 maanden zeuren vond de orthodontist het wel prima en haalde hem eruit.

Iemand een vals telefoonnummer gegeven
Zo vaak.. Tijdens het uitgaan of als ik online mijn gegevens moet achterlaten. Tsja, niet iedereen hoef je telefoonnummer te hebben toch?

Geplast in een flesje/potje
Regelmatig helaas.. Niet omdat ik nou zo nodig moest, maar omdat ik nogal vaak last heb van een blaasontsteking.

Geschorst geweest
Het enige punt waar ik niet ‘schuldig’ aan ben in deze TAG, haha! Ik zocht als leerling wel vaak de grens op en op de gang zitten, nablijven of om 8 uur melden heb ik dan ook zeer regelmatig moeten doen. Maar geschorst, nee dat ben ik nooit geweest.

Op het politiebureau geweest
Jep.. Niet omdat ik zelf iets had gedaan maar wel een keer om aangifte te doen, helaas.

Dit waren mijn antwoorden op de Never Have I Ever TAG. Vond jij deze TAG nou zo leuk dat je hem ook wilt overnemen op je blog, dat mag natuurlijk altijd. Laat het wel even achter in de reacties, zodat ik ook jouw antwoorden op de vragen kan lezen! Dat is wel zo leuk toch?

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

13 Reacties

 1. 28 oktober 2016 / 12:48

  hsha wat leuk om te lezen, je bent alleen niet geschorst ik val ook regelmatig in slaap bij de film moet ik eerlijk toegeven!

 2. 28 oktober 2016 / 08:30

  Super fijne tag om te lezen en hele leuke antwoorden! Ik heb er eigenlijk echt veel dingen ook van gedaan haha!

 3. 27 oktober 2016 / 22:54

  Wat een super leuke tag! Ik moet toch zeggen dat ik maar 2 van deze dingen ooit heb gedaan 😉

 4. 27 oktober 2016 / 15:20

  Wat een leuke tag! En idd no shame af en toe zonder BH de deur uit kan prima.

 5. 27 oktober 2016 / 14:33

  Hihi wat een grappige dingen! Ik ben gister nog zonder BH naar de Action geweest haha…

 6. 27 oktober 2016 / 11:33

  In slaap vallen in de kast vind ik wel heel bijzonder, daar kan ik niet over meepraten haha! 🙂

 7. 27 oktober 2016 / 10:14

  Hahaha dat verhaal over dat je lekker lag te slapen in de kast! Kan me wel voorstellen dat het even schrikken was voor je ouders 😉 Leuke tag dit babe!

  Liefs, Merel
  http://www.healthywanderlust.nl

 8. 27 oktober 2016 / 10:08

  Hele leuke tag om te lezen Lindsey! Ik ben laatst ook voor het eerst in de slaap gevallen in de bioscoop, best akward haha.

 9. 27 oktober 2016 / 08:48

  Ah, wat een super leuke tag. Je bent wel een badass omdat je maar op 1 ding nee hebt geantwoord haha.

 10. 27 oktober 2016 / 08:22

  Maar 1 dingen waar je “nee” op geantwoord hebt! Haha, wat grappig! Helemaal dat van dat drinken uit je neus lachen!! Hilarisch!

 11. 27 oktober 2016 / 08:04

  Leuke tag vind ik dit. ik heb hem ook wel eens ingevuld. Schrikdraad weerhield mij ook nooit ergens van hoor haha!

 12. 27 oktober 2016 / 07:09

  Leuk om te lezen ! Een groot deel van de vragen heb ik ook wel eens gedaan.