fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Beautyfavorieten November 2017

Beautyfavorieten November 2017

OMG! December, de laatste maand van het jaar en dus met reden dè feestmaand! Nee.. ik ga niet beginnen over de cliches, tijd om dit artikel met mijn beautyfavorieten november 2017 te lezen!

O’Right Golden Rose

Ik heb deze Golden Rose producten van O’Right niet gereviewed maar ik wil ze wel een plaatsje geven op mijn blog. De producten heb ik sinds eind oktober uitgebreid getest en ik vind ze gewoon echt ontzettend fijn. Vooral de Shampoo en de Conditioner zijn top en deze producten horen absoluut thuis in dit artikel!Beautyfavorieten November 2017

Babor Ultra Definition Mascara 02 Dark Green

Dit is de eerste keer dat ik een donkergroene mascara heb geprobeerd. Heel tof! Ik testte deze Babor Ultra Definition Mascara 02 Dark Green uitgebreid en combineerde hem in een mooie donkergroene ooglook. Ik was eigenlijk meteen om en heb stiekem de afgelopen maand deze mascara veel gedragen op mijn onderste wimpers.

Beautyfavorieten November 2017

Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone

Wauw!!! De kerstcollecties komen op de markt en deze Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone hoort daar absoluut bij. Het is een prachtige, goed gepigmenteerde en mega glittery gouden oogschaduw. Hij is zooo mooi en perfect voor op het bewegend ooglid. Ik houd ervan!

 Beautyfavorieten November 2017Beautyfavorieten November 2017

Rimmel London Wonder’fully Real Mascara & Wonder Wing Liner

Nieuwe producten van Rimmel London die je waarschijnlijk wel voorbij hebt zien komen in een reclame op TV, Facebook of Instagram. Ik heb zowel de Rimmel London Wonder’fully Real Mascara als de Rimmel London Wonder Wing Liner gereviewed en over beide producten ben ik ontzettend te spreken. Absoluut favorieten!!

Beautyfavorieten November 2017

The Body Shop Matte Lip Liquid in Nairobi Camellia 034

Dit is een giftset van The Body Shop, namelijk de House of Holland x The Body Shop Matte Lip Liquid Collectie. Een prachtige giftset die ik heel uitgebreid heb gereviewed. Ik vind alle drie lipkleuren echt fantastisch maar Nairobi Camellia 034 is op dit moment echt mijn favoriet!

Beautyfavorieten November 2017

Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil

Deze Cleansing Oil wordt met recht ‘perfect’ genoemd. Deze cleansing oil van Paula’s Choice is gewoon echt heel fijn en ik heb hem de hele maand al in gebruik. Ik verwijder eerst mijn make-up met een micellair water en reinig mijn gezicht daarna extra met dit product. Tsja.. Deze Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil is gewoon perfect!

Het is natuurlijk niet echt een beautyproduct maar mijn vriend heeft deze maand een Calvin Klein Cadeaubox ontvangen van de webshop Hemdvoorhem.nl en deze is ontzettend in de smaak gevallen. In de box zit een parfum van 50ml. en 1 zwarte boxer. De boxer zit perfect en de Calvin Klein One geur is echt heerlijk. Hemdvoorhem.nl is een webshop voor mannen waar ze niet alleen overhemden verkopen maar ook bijvoorbeeld ondergoed, sokken, accessoires en parfums. Op dit moment staat er  de beste, leukste en origineelste cadeaus online die allemaal verpakt worden in een luxe cadeaubox. De webshop heeft een super goede service met een retourtermijn van 100 dagen. Echt een aanrader!

Dit waren ze alweer, mijn Beautyfavorieten Oktober 2017! Wat is jouw favoriete beautyproduct van Oktober 2017?

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

8 Reacties

 1. 3 december 2017 / 18:18

  Ik ben echt super benieuwd naar die eyeliner! En wat een mooie producten komen er voorbij! Liefs

 2. 2 december 2017 / 00:05

  De mascara van Rimmel Londen maakt me nieuwsgierig, die ziet er veelbelovend uit.

 3. 1 december 2017 / 20:46

  Die groene mascara, heel tof!!
  p.s. onderaan het artikel noem je twee keer oktober in plaats van november 😉

 4. 1 december 2017 / 12:30

  Wat een hoop mooie favorieten. Ik vind die groene mascara echt prachtig in combinatie met de ooglook die je hebt gemaakt. Tutorial ? 🙂

 5. 1 december 2017 / 11:59

  Leuk om te zien! Ik vind je look écht prachtig!!

 6. 1 december 2017 / 10:51

  Die cadeaubox is wel een aanrader en leuk idee voor de Feestdagen <3. Mijn favoriete product is toch wel de Dark Angel scrub van Lush. Hier word mijn huid heel blij van

 7. 1 december 2017 / 09:57

  Wat een prachtige eyeliner is dat! Mijn favoriet zijn de fijne lipsticks van The Body Shop!

 8. 1 december 2017 / 08:14

  Nairobi is inderdaad echt prachtig! Ik was deze maand echt fan van een nieuwe lipstick van essence.