fbpx
25   137
32   72
12   186
65   385
33   193

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2017

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2017

December is aangebroken, een maand waar ik altijd ontzettend blij van wordt. Lekker eten, feesten en cadeautjes geven aan elkaar. Een hele fijne maand als je het mij vraagt. Natuurlijk kan ik de nieuwe maand niet beginnen zonder deze af te sluiten met het laatste artikel van november, namelijk Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2017.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2017

Rimmel London Wonder’fully Real Mascara

Een zuurstok, metallic roze mascara! Een mega toffe vormgeving en ik vind de mascara ook nog eens mega fijn. Deze Rimmel London Wonder’fully Real Mascara heb ik uitgebreid gereviewed en ik vind het super leuk om te zien dat deze review zo goed is gelezen. Ik hoop echt dat er meiden zijn die naar aanleiding van mijn review deze mascara hebben gekocht. Het is echt een aanrader!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2017

Kruidvat Catch & Shine Limited Edition

Hoe tè cute zijn deze zeepjes en cupcakes? De zeepjes zijn echt bedoeld voor het wassen van je handen en de cupcakes zijn bruisballen voor in bad. Beide producten behoren tot de nieuwe Kruidvat Catch & Shine Limited Edition lijn. Een gloednieuw schap dat Kruidvat de afgelopen maand heeft geplaatst in alle winkels en hierin komen om de zoveel tijd gloednieuwe, limited editions in te liggen.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2017

OOTD Black and Grey

Ik kocht dit super toffe grijze rokje bij Superdry en ik kon het niet laten om er een OOTD Black and Grey mee te maken. Ik combineerde het rokje met een nieuwe top en mijn nieuwe laarzen. Eigenlijk is hele outfit nieuw maar is natuurlijk het rokje wel de eyecatcher. Deze look heb je verder ook kunnen zijn in mijn shoplog.

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2017

Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone

Dit is letterlijk de mooiste, gouden oogschaduw ooit! Dè perfecte oogschaduw voor een prachtige, glittery ooglook. Niet voor niets stond deze Bobbi Brown Luxe Eye Shadow Rich Sparkle in Moonstone eerder vanmorgen in mijn Beautyfavorieten November 2017. Bekijk echt mijn review, deze oogschaduw is zoo de moeite waard!

Mijn 5 Best Gelezen Artikelen van November 2017

OOTD Let’s Fall in Love

Hoe mooi zijn deze laarzen van Shabbies? Ik ontving deze van Omoda en heb ze verwerkt in een toffe OOTD Let’s Fall in Love. Naar mijn mening zijn deze cognackleurige, leren laarzen perfect voor de herfst en ik draag ze bijna iedere dag. Tof dat mijn OOTD’s deze maand zo goed zijn gelezen.

Dit waren Mijn 5 best gelezen artikelen van November 2017. Welk artikel vond jij de afgelopen maand het allerleukste om te lezen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

5 Reacties

 1. 3 december 2017 / 15:06

  Wat een leuke outfits! Ik vind vooral die met de grijze rok ERG tof ) Ben de laatste tijd helemaal in-to rokjes.

 2. 3 december 2017 / 12:06

  Outfits bekijken vind ik ook altijd leuk! Je krijgt er zoveel inspiratie van :).

 3. 2 december 2017 / 13:41

  Ik vind je eerste outfit echt heel erg leuk!! Die laatste heb ik nog niet gelezen, dus dat ga ik gelijk doen! 😀

 4. 1 december 2017 / 20:51

  Wat leuk om zo terug te blikken op je best gelezen artikelen. Je outfits zien er heel tof uit en wat een gave laarsjes. Ik ga je artikel over de Catch & Shine-collectie even teruglezen. Ben daar heel benieuwd naar 🙂

 5. 1 december 2017 / 20:48

  Wat leuk die cupcake zeepjes! Dat artikel had ik nog niet gelezen, dus blij dat je hem op deze manier nog even deelt.