fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask

Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask

Een Lemon Cake Mask? Ik kon niet wachten om hem te testen. Tijdens een me-avondje bracht ik dit masker aan op mijn gezicht en ik laat je in dit artikel weten of het een aanrader is of niet. Het Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask, lees je mee?

Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse MaskKruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask

Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask

Van Kruidvat kreeg ik vorige week een fantastisch pakket toegestuurd met de nieuwste maskers en twee soorten thee. Een mega tof pakket waar ik direct laaiend enthousiast over was. Tussen alle maskertjes sprong er voor mij 1 masker uit en dat is dit Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask.

Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask

Het masker zit, lekker toepasselijk, in een knalgele verpakking. Zo’n typisch ‘maskertjes’ verpakking als je het mij vraagt dat opgedeeld is in twee delen. Je kunt het maskertje dus twee keer gebruiken. Zelf ben ik altijd fan van deze verpakkingen. Ideaal!

Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask

Op de achterkant staat uiteraard extra productinformatie zoals de gebruiksaanwijzing en de ingrediëntenlijst. Beide geheel niet onbelangrijk uiteraard.

Kruidvat over deze Lemon Cake Creamy Mousse Mask
Geef je gezicht een zoete boost met de heerlijke geur van lemon cake. Na gebruik van het Kruidvat Creamy Mousse Lemon Cake Gezichtsmasker voelt je huid weer zijdezacht aan. De zachte crèmemousse heeft een lichte textuur en is verrijkt met sheabutter en amandelolie die je huid verzorgen.

Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask

When life gives you lemons… 

Gebruik: Je brengt het masker royaal aan op je gehele gezicht (uiteraard vermijd je ogen en mond) en laat dit 10 à 15 minuten intrekken. Als de minuten zijn verstreken kun je het masker of helemaal inmasseren of verwijderen met een tissue.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het inmasseren of verwijderen met een tissue beide niet zo goed vond werken. Er zat nog te veel product op mijn gezicht om in te masseren en een masker verwijderen met een tissue vind ik zelf totaal niet fijn. Ik heb het masker dan ook zelf verwijderd met lauwwarm water.

Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse MaskKruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask

Conclusie

Dit fluffy mouse masker, geurend naar een citroencake, is gewoon echt fantastisch. Tijdens het aanbrengen van het masker dringt de geur je neus in. Licht zoet en lekker fris, ja dat is wel echt heel erg lekker. De mousse-achtige substantie maakt het aanbrengen heel makkelijk gaat en het voelt heerlijk aan. Na 15 minuten genieten verwijder je het masker en voelt je huid heerlijk zacht en fris aan. De geur blijft nog even lekker hangen. Dit is echt een toppertje, en kijk even naar de prijs, daarvoor laat je hem toch niet in de winkel liggen?

Dit Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Mask bevat 2x 8ml., kost € 0,89 ct. en is uiteraard te koop bij Kruidvat! 

Ben jij nieuwsgierig naar deze Lemon Cake Mask? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

8 Reacties

 1. 19 december 2017 / 22:07

  Ik heb op een andere blog het hele overzicht nieuwe maskers van Kruidvat gezien en deze sprong er bij mij niet direct uit. Daarom ben ik juist zo blij dat jij deze voor ons gereviewd hebt, want nu weet ik dat ik deze ook zeker een kans moet geven.

  • 19 december 2017 / 22:25

   Hé Astrid, wat leuk om te horen! Graag gedaan, het is echt een lekker masker en de geur is ook echt fantastisch! Laat je het me weten als je hem hebt uitgeprobeerd? Ik ben heel benieuwd x

 2. Jeanelle
  4 december 2017 / 11:01

  Ben zeer benieuwd…ga hem zeker kopen!

 3. 2 december 2017 / 00:10

  Deze ruikt zó lekker!

 4. 1 december 2017 / 08:40

  Ik heb hem deze week ook getest! Die geurrrr… to die for. Haha

 5. 30 november 2017 / 23:44

  Hier ben ik mega benieuwd naar! Hmmm die geur..

 6. 30 november 2017 / 20:59

  Lemon cake klinkt wel erg goed. Ik heb ook een aantal maskertjes uitgeprobeerd en vind ze erg fijn!

 7. 30 november 2017 / 19:23

  Ohh deze klinkt heel fijn, Lemon Cake hmmm, opletten dat je hem niet aflikt haha.
  En wat goed dat ze de verpakking in tweeën opdelen!