fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Kruidvat Catch & Shine Limited Edition

Kruidvat Catch & Shine Limited Edition

Trendy beautymusthaves waar je hebberig van wordt. Dat zit er in de gloednieuwe Kruidvat Catch & Shine Limited Edition lijn. Een lijn die exclusief te koop is bij Kruidvat en waar ik razend enthousiast over ben. Ik vertel je er heel graag veel meer over. Dit wil je niet missen!

Kruidvat Catch & Shine Limited EditionKruidvat Catch & Shine Limited Edition

Kruidvat Catch & Shine Limited Edition

Wat houdt Kruidvat Catch & Shine Limited Edition in? Nou, het volgende. Het is een gloednieuwe schap in de winkels dat volstaat met allerlei trendy beauty goodies. De producten die in dit schap liggen zijn zeer limited edition want het assortiment wisselt iedere 6 weken. Hoe tof is dat? Hierdoor kun je je elke keer weer iets anders uitproberen en je stash aanvullen met de nieuwste musthaves.

Op dinsdag 31 oktober heeft de lancering van deze lijn plaatsgevonden in Amsterdam. Tijdens dit event werden de eerste producten geïntroduceerd en dit zijn heerlijke treats voor het najaar. Ik heb het over de ‘Cold Pressed Soaps’ en de ‘Soapy Cups’.

Kruidvat Catch & Shine Limited Edition

Kruidvat Catch & Shine Limited Edition

Kruidvat over de eerste ‘Catch & Shine’ collectie
Met de vrolijke badbruisballen ‘Soapy Cups’ geef je jezelf een schuimparty in bad cadeau. Geen bad? Ga dan voor een Cold Pressed Soap waarmee handen wassen een – net zo leuk – feestje wordt. High five!

Kruidvat Catch & Shine Limited EditionKruidvat Catch & Shine Limited Edition

Cold Pressed Soap

Ohh.. hoe leuk zien deze zeepjes eruit? Met deze Catch & Shine Cold Pressed Soaps breng je je droge winterhanden weer in een top conditie. De zeepjes bevatten romige shea boter die diep hydrateren zonder een vettige laag achter te laten. De Cold Pressed Soaps zijn handgemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. De geuren zijn echt heerlijk en blijven nog een tijdje hangen op je huid. Daarnaast geven ze een heerlijk schoon gevoel aan je handen en schuimen ze lekker.

Er zijn in totaal 5 verschillende soaps in het assortiment, namelijk Season Orange, Fruity Fruit, Fresh Cut, Citrus Blast en Lavender Lust. Ik heb ze allemaal ontvangen op …. na.

Kruidvat Catch & Shine Limited EditionKruidvat Catch & Shine Limited Edition

Soapy Cups

De Cold Pressed Soaps zien er schattig uit, maar deze Soapy Cups zijn echt om op te eten! Dit zijn bruisballen in de vorm van een cupcake, hoe mega leuk? Bijna zonde om in bad te gooien.  De bodem van de badbruiscupcake bruist licht op in het badwater, terwijl de topping langzaam wegsmelt. Het ‘papiertje’ van de cupcake is ook echt een papiertje dus die moet je uit het water halen. Samen met de bloem overigens, want ook die lost niet op in het water.

Wow! Er zitten gewoon 7 verschillende cupcakes in het assortiment, namelijk Lily Pink Sprinkle, Colour Pop Confetti, Lovey Dovey, Follow the Rainbow, Ice Ice Baby, Aloha Hawaii en Sunny Delight. Ik heb er drie ontvangen maar ga absoluut naar Kruidvat om de andere cupcakes ook bij te halen. Wat een schatjes!

Kruidvat Catch & Shine Limited Edition

Kruidvat Catch & Shine Limited Edition

Conclusie

Ik ben echt mega enthousiast over deze Kruidvat Catch & Shine Limited Edition lijn. Hoe tof zijn de zeepjes en de bruisballen in cupcakevorm? Naar mijn mening hebben de producten een heel hoog ‘hebben’ gehalte en zeker voor die prijs. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend leuk om in een zelf samengesteld cadeau te stoppen voor bijvoorbeeld je moeder, (schoon)zusje of beste vriendin.

In ieder Kruidvatfiliaal staat nu het nieuwe Catch & Shine Schap en de eerste najaarsproducten blijven hierin liggen tot week 50. OP=OP, dus wacht niet te lang!
Zowel de Cold Pressed Soaps als de Soapy Cups zijn te koop voor € 1.99 per stuk. 

De slogan van Kruidvat ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ komt wel heel erg overeen met deze toffe Catch & Shine lancering! 

Heb jij het gloednieuwe Catch & Shine assortiment al gesport bij jou in de buurt? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 5 december 2017 / 12:14

  Aahh… Nu ik deze review lees op jouw blog wil ik zo graag deze zeepjes ook kopen haha!

  Liefs
  x

 2. 14 november 2017 / 07:14

  Hee dat ziet er gezellig uit! Heel leuk. Jammer dat ik geen bad heb!

 3. 6 november 2017 / 17:16

  ik vind ze er ook leuk uitzien en qua geuren vind ik ze al erg lekker, Ben benieuwd hoe ik ze in gebruik vind

 4. 6 november 2017 / 07:33

  Oh de producten zijn zo ontzettend leuk he! En ruilen ook nog eens super lekker.