fbpx
21   46
59   262
41   86
60   179
40   227

It’s time for a necklace party

It's time for a necklace party

Woooho, it’s party time! Niet zomaar een party, nee It’s time for a necklace party! Met drie gouden kettinkjes heb ik een super leuk setje samengesteld die ik in dit artikel graag met je deel. Hij is namelijk naar mijn mening echt perfect voor de feestdagen! Lees je mee?

It's time for a necklace party

It’s time for a necklace party

Ik kijk iedere dag graag naar vlogs en er zijn op dit moment een aantal vloggers die leuke, gouden kettinkjes met elkaar combineren. Iets wat ik al een tijdje op het oog had voor mijzelf. Toch blijft zoiets wel lastig samenstellen maar inmiddels ben ik er helemaal uitgekomen! Ik heb drie prachtige gouden kettinkjes toegevoegd aan mijn sieraden stash. It's time for a necklace party

Ketting met muntjes

Om te beginnen deze welbekende ketting met muntjes. Deze ketting is zo populair dat je hem bijna niet hebt kunnen missen. Ik vind hem super tof en vind het dan ook absoluut niet raar dat dit kettinkje zo populair is. In mijn necklace party is hij absoluut onmisbaar!

Ketting met twee sterretjes en een half maantje

Tijdens het maken van een necklace party is het belangrijk dat je kijkt naar de lengte van de kettinkjes. Het tweede kettinkje moest dan ook iets langer zijn dan het eerste kettinkje. Dat is gelukt met dit super leuke item, subtiel met twee sterretjes en een half maantje. Ik twijfelde stiekem eventjes over dit kettinkje maar uiteindelijk is hij echt perfect in het geheel, erg tof!

It's time for a necklace party

Joie de Vivre Ketting

Hoe leuk is deze? Dit is er eentje waar mijn oog eigenlijk direct op viel. Deze ketting is het langste van de drie en heeft in het midden een coin met daarop ‘Joie de Vivre’. De leuke quote en dat de ketting bolletjes heeft langs de zijkanten omhoog maakt hem extra speels!

It's time for a necklace party

Dit is hem dan, mijn necklace party! Wil jij er zelf ook eentje samenstellen? Kies dan verschillende kettinkjes met diverse vormpjes en lengtes. Juist dat maakt de ‘party’ speels en interessant en dat is precies wat je wilt! Ik heb gekozen voor goud maar je hebt de kettinkjes ook in roségoud en zilver!

Heb jij op dit moment een necklace party ‘going on’?
Welke van deze drie kettinkjes vind jij het tofst? 

IMG_2672[1]
Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

6 Reacties

 1. 5 december 2017 / 20:23

  Prachtige kettinkjes! Ben zelf gek op sieraden

 2. 4 december 2017 / 17:40

  Ah wat staan ze leuk bij elkaar! Echt een perfect setje.

 3. 4 december 2017 / 17:17

  Ik vind het een mooie ketting. IK ben zelf niet zo van deze kettingen, want bij mij gaat zo snel alles in de knoop haha

 4. 4 december 2017 / 11:15

  Wat een leuke kettingen! Ik heb al een aantal personen gezien die een aantal kettingen over elkaar aandoen, ziet er wel leuk uit!
  Liefs,
  Yara

 5. 4 december 2017 / 10:13

  Ik hou er echt onwijs van om laagjes-kettingen te dragen (of gewoon meerdere losse kettinkjes onder/boven elkaar). Die met die muntjes vind ik echt heel leuk!