fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

OOTD Black and Grey

OOTD Black and Grey
Stiekem vind ik outfitfoto’s maken steeds leuker om te doen! In het begin wat ongemakkelijk maar inmiddels is mijn moeder een top cameravrouw en is het eigenlijk iedere keer zo gepiept! Sterker nog, we hebben er lol in samen en trekken er vaak op uit om leuke foto’s te schieten. Vandaag is het daarom weer tijd voor een nieuwe outfitpost, namelijk mijn OOTD Black and Grey. Lees je mee?

OOTD Black and Grey

OOTD Black and Grey

Van een bos vol herfstbladeren tijdens mijn vorige OOTD naar een zonnig weiland. Lekker groen en het licht was deze dag echt prachtig. #highlighteronfleek Nu woon ik in een omgeving met veel weilanden dus de locatie was eigenlijk al heel snel gevonden.

OOTD Black and Grey

OOTD Black and Grey

Clothes

Jep, als je me een tijdje volgt dan weet je dat ik dol ben op Superdry. Dit grijze rokje is van dit merk en ik ben er echt dol op. Sinds ik hem heb, heb ik hem al heel veel gedragen en er al leuke complimentjes over gekregen. Hij loopt een klein beetje in een A-lijn, heeft twee leuke zakjes voorop en van boven tot beneden een rij met knopen. De top is van Vila, zwart met een boothals en wijde mouwen. Dat maakt deze look naar mijn mening net wat speelser. Om te finishen met een beetje stoer draag ik hier mijn zwart leren bikerboots onder. Om het grijs terug te laten komen laat ik mijn grijze sokken net iets boven de rand van de laars uitsteken.

OOTD Black and Grey

Accessoires

Je bent van me gewend dat ik altijd roségoud draag, maar stiekem heb ik ook best veel zilveren sieraden. Ik draag deze alleen gewoon net ietjes minder. Ik draag oorbellen en een ring van TiSento, dit is een set die bij elkaar hoort. Aan mijn rechterarm draag ik mijn zilveren Pandora armbanden. Het horloge, dat ik uiteraard draag aan mijn linkerarm, staat naar mijn mening echt perfect bij deze outfit. Ik ben echt helemaal weg van dit horloge. Het is een dameshorloge van Cluse en is helemaal zwart met grijze wijzers en een leren band. Deze leren band bevat grove stiksels en dat maakt hem extra stoer. Een tof horloge en ik ben hier heel blij mee!

Dit was mijn OOTD Black and Grey. Wat vind jij het leukste item van de outfit?
Het Cluse Horloge is te koop bij de Horlogeloods

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 14 november 2017 / 22:02

  Wat een ontzettend gaaf rokje! Hele leuke outfit <3

 2. 7 november 2017 / 20:24

  Wat een leuke outfit! Die mouwen gecombineerd met die botten is echt tof!

 3. 7 november 2017 / 19:20

  Staat je echt heel erg leuk! Super mooi rokje!

 4. 7 november 2017 / 19:15

  Ah wat een leuke outfit! Die mouwtjes vind ik ook echt heel leuk!

 5. 7 november 2017 / 13:07

  Die top is echt geweldig! Staat je ook echt enorm leuk deze outfit!