fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

OOTD Let’s Fall in Love

OOTD Let's Fall in Love
Herfst, daar ben je dan! De klok is teruggedraaid, het wordt vroeger donker en de straat ligt vol met prachtig gekleurde herfstbladeren. De perfecte tijd voor het maken van outfitfoto’s als je het mij vraagt. En als je dan ook nog nieuwe items hebt dan is er uiteraard reden genoeg voor een OOTD. Dit is mijn OOTD Let’s Fall in Love, kijk je mee?

OOTD Let's Fall in Love

OOTD Let’s Fall in Love

Ik woon in een vrij natuurrijke omgeving en het zoeken naar een mooi plekje om outfitfoto’s te maken duurt eigenlijk nooit lang. Dit keer koos ik voor een bruggetje over het water, naast een prachtige en zeer herfstige treurwilg. Een top plek die de look, als je het mij vraagt, alleen maar complimenteert.

OOTD Let's Fall in Love

Clothes

Als ik één merk als favoriet mag bestempelen dan is dit wel Superdry. Dit merk staat bekend om felle shirts met de merknaam groot erop geprint! Dat is een deel van de collectie maar Superdry heeft ook heel veel toffe kleding waar de merknaam niet eens op te zien is. Dit donker/legergroene gemêleerde jurkje is dus van Superdry en ik vind hem ontzettend tof voor de herfst en de winter. Hij heeft een lekkere dikke stof en zit echt heerlijk. Daaroverheen draag ik een zwarte, fluffy bodywarmer van Eksept.

Natuurlijk moest ik ook even op de foto met de fotografe herself. Dit is mijn lieve mama 🙂 

OOTD Let's Fall in Love

Shoes

OOTD Let’s Fall in Love, nou dat ben ik! Ik ben echt in love met mijn nieuwe laarzen. Ik ben al jaren vaste klant bij Omoda en ieder jaar is het weer een hele opgave om daar laarzen te scoren. Juist omdat er zoveel aanbod is dat ik eigenlijk niet kan kiezen. Al een tijdje aas ik op Shabbies dus het was tijd om eindelijk prachtige Shabbies toe te voegen aan mijn laarzencollectie. Dit is de Shabbies laars 193020018 in de kleur Cognac. Normaal draag ik alleen platte laarzen aangezien ik bijna 1.80m ben maar deze keer dacht ik: ‘Ik doe eens gek en kies voor een hak!’ De laarzen lopen echt heerlijk en zitten als gegoten! De laarzen zijn van leer en de hak (8cm.) is van rubber. Dit geeft de laars, naar mijn mening, een hele stoere maar vrouwelijke look. Een groot pluspunt is dat Shabbies tussenmaten heeft, ik heb de laarzen in de maat 40+. Deze laarzen behoren overigens tot de herfst- en wintercollectie 2017 van Omoda.

OOTD Let's Fall in Love

Accessoires

Om de look compleet te maken kunnen accessoires natuurlijk niet ontbreken. Ik ben in het thema gebleven met groen- en bruintinten gecombineerd met roségoud. Eigenlijk zijn alle sieraden van My Jewellery op de gouden schakelarmband en het bruine leren armbandje met het olifantje na. Dit armbandje kocht ik in het Elephant Nature Park in Thailand.

Ben jij nog op zoek naar nieuwe laarzen voor de herfst- en winter? Bekijk dan de nieuwe collectie van Omoda, ik weet zeker dat je hier zult slagen.

Dat was mijn OOTD Let’s Fall in Love. Zou jij deze outfit zelf dragen? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

6 Reacties

 1. 4 november 2017 / 18:20

  Wat een prachtige foto’s! Ook jouw schoenen vind ik tof!

 2. 3 november 2017 / 20:56

  Ik hou van je outfit! Ik ben echt fan van cognac! <3 Shabbies lopen lekker he!

 3. 2 november 2017 / 20:41

  Heerlijke laarzen zeg!

 4. 2 november 2017 / 20:01

  Hele leuke outfit! Super leuke laarzen ook!
  Wil ook even kwijt dat je altijd leuke outfit foto’s maakt die niet TE geposeerd zijn, you keep it real! I like it! ❤️

 5. 2 november 2017 / 10:01

  Wat een mooie herfstoutfit, heel leuk! Ik vind vooral de hoogte van de laarsjes zo mooi, dat zie je volgens mij niet zo vaak. Ah, wat lief dat je moeder de foto’s gemaakt heeft, groot gelijk dat je een leuke saampie er bij plaatst hoor;-)